עבור לתוכן

העברת חשמל ממקום למקום

Featured Replies

פורסם

אני צריך מכשיר כלשהו שאפשר לחבר אותו בבית לחשמל וכאילו לטעון אותו, ואז לקחת אותו למקום

אחר מרוחק שאין בו חשמל ולהשתמש במכשיר כדי לספק חשמל, כלומר להשתמש בחשמל שהוא טען.

האם יש כזה מכשיר?

אני יודע שיש גנרטור שפשוט מייצר את החשמל מדלק אבל זה ממש לא מתאים למקום שאליו אני צריך את החשמל.

אני צריך תשובה די דחופה אם אפשר עד יום שישי אני כבר ממש צריך את זה.

תודה מראש.

פורסם

מצבר??

כמה וולט אתה צריך?

פורסם

::) gzr, nts///

אני לא מכיר שום דבר נטען שיכול לספק 220V

פורסם

שנית המצית זה בקושי 12V אתה יכול לחבר למצבר אבל אני לא יודע איך זה ישפיע וכדאי לטעון אתה צריך או להטעין ממישהו אחר

או לנסוע על הכביש (נראה לי)

פורסם
  • מחבר

ואני יודע שהמצבר נותן 12 וולט אבל אפשר להגביר את המתח עם שנאים וכו' אבל עדיין נשאלות השאלות:

1. האם ניתן לטעון אותו חשמלית ולא דרך אלטרנטור? (ברור שממישהו אחר אז מאיפה מהאוויר?!)

2. האם ניתן לטעון אותו שוב אחרי שהוא נגמר או שאחרי שהוא נגמר אפשר לזרוק אותו לפח כי אי אפשר להטעין אותו שנית?

פורסם

תראה מצבר שריק מטעינים אותו בעזרת מצבר אחר (מעבירים 2 כבלים מאוטו אחד לשני )

פורסם

אפשר לחבר אותו לשקע ולהטעין אותו.

מה אתה מתכנן מסיבת אסיד ביער אפל .

אין ממש שום דבר , תיקח גנרטור וזהו .

פורסם

הדרך היחידה שאתה תצליח להגביר מתח זה על ידי מגבר שיש לו מתחי הזנה שהם דורשים מתח כלומר לא עשית כלום כי אתה גם ככה צריך מתחי הזנה יותר גדולים מהמתח שיש לך

אם יש לך חברים עם אוטו אז תביא איזה שתיים שלוש מכונית תחבר את המצברים בטור (כמו בסרט עלי ג'י רק בלי שרשרת בני אדם)

ויהיה לך חשמל

פורסם

למה שינסע את השרשרת מה יקרה כבר?

פורסם

אין כזה דבר, בשביל זה המציאו את הגנרטור

פורסם

אני גם צריך משהו דומה(כל שנה בסוכות יש לנו בעיה...).

פורסם

האידיוט הבא שיזכיר אבקת חשמל ולו בצחוק יורחק מהפורום. נסו אותי...

הבחור שואל שאלה לגיטימית - אין לכם משהו יותר מעניין לעשות בחיים - אז תימצאו, אל תמלאו את הפורום בשטויות!

פורסם

לצורך מה אתה צריך את זה? אם יש אפשרות להשתמש במכונית אז יש מכשירים שממירים 12V ל220V, אבל זה בזרם נמוך בדרך כלל. בשביל מה אתה צריך את זה?

פורסם

אוי יו יויו עדיף שלא מה כבר יכול לקרות :kopfpatsch: אתה יודע מה בוא נעשה חשבון קטן נגיד 10 מכוניות אז יש 10 מצברים שמחוברים בטור 10 מצברים כפול 12 volt =120 volt d.cשזה ממש לא משחק ילדים נגיד מישהו מקצר את השרשראות עדיף לא לדעת מה יהיה  :screwy::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים