פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אני צריך מכשיר כלשהו שאפשר לחבר אותו בבית לחשמל וכאילו לטעון אותו, ואז לקחת אותו למקוםאחר מרוחק שאין בו חשמל ולהשתמש במכשיר כדי לספק חשמל, כלומר להשתמש בחשמל שהוא טען.האם יש כזה מכשיר?אני יודע שיש גנרטור שפשוט מייצר את החשמל מדלק אבל זה ממש לא מתאים למקום שאליו אני צריך את החשמל.אני צריך תשובה די דחופה אם אפשר עד יום שישי אני כבר ממש צריך את זה.תודה מראש.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים שנית המצית זה בקושי 12V אתה יכול לחבר למצבר אבל אני לא יודע איך זה ישפיע וכדאי לטעון אתה צריך או להטעין ממישהו אחראו לנסוע על הכביש (נראה לי)
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר ואני יודע שהמצבר נותן 12 וולט אבל אפשר להגביר את המתח עם שנאים וכו' אבל עדיין נשאלות השאלות:1. האם ניתן לטעון אותו חשמלית ולא דרך אלטרנטור? (ברור שממישהו אחר אז מאיפה מהאוויר?!)2. האם ניתן לטעון אותו שוב אחרי שהוא נגמר או שאחרי שהוא נגמר אפשר לזרוק אותו לפח כי אי אפשר להטעין אותו שנית?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים תראה מצבר שריק מטעינים אותו בעזרת מצבר אחר (מעבירים 2 כבלים מאוטו אחד לשני )
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אפשר לחבר אותו לשקע ולהטעין אותו.מה אתה מתכנן מסיבת אסיד ביער אפל . אין ממש שום דבר , תיקח גנרטור וזהו .
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים הדרך היחידה שאתה תצליח להגביר מתח זה על ידי מגבר שיש לו מתחי הזנה שהם דורשים מתח כלומר לא עשית כלום כי אתה גם ככה צריך מתחי הזנה יותר גדולים מהמתח שיש לךאם יש לך חברים עם אוטו אז תביא איזה שתיים שלוש מכונית תחבר את המצברים בטור (כמו בסרט עלי ג'י רק בלי שרשרת בני אדם)ויהיה לך חשמל
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים האידיוט הבא שיזכיר אבקת חשמל ולו בצחוק יורחק מהפורום. נסו אותי...הבחור שואל שאלה לגיטימית - אין לכם משהו יותר מעניין לעשות בחיים - אז תימצאו, אל תמלאו את הפורום בשטויות!
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים לצורך מה אתה צריך את זה? אם יש אפשרות להשתמש במכונית אז יש מכשירים שממירים 12V ל220V, אבל זה בזרם נמוך בדרך כלל. בשביל מה אתה צריך את זה?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אוי יו יויו עדיף שלא מה כבר יכול לקרות אתה יודע מה בוא נעשה חשבון קטן נגיד 10 מכוניות אז יש 10 מצברים שמחוברים בטור 10 מצברים כפול 12 volt =120 volt d.cשזה ממש לא משחק ילדים נגיד מישהו מקצר את השרשראות עדיף לא לדעת מה יהיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.