עבור לתוכן

הזילות הבלתי נסבלת של השואה בעיני המתנחלים

Featured Replies

פורסם

המתנחלים יצאו עם כרזה "חדשה"

בלתי נסבלת ומעוררת סלידה, שנאה ומה לא....

lo_wh.jpg

למתנחלים אין כבוד, כפי שאמרתי בפוסט קודם, לכלום,

אם כך הם ממשיכים, מבחינתי ומבחינת רבים הם מאבדים כל לגיטמציה ונותנים דלק להמשך האינתיפדה, ולמלחמת אחים... דבר שאף אחד לא רוצה בו.

המתחנחלים הם מחרחרי מלחמה,

אבל אני עדיין לא מאמין שהם הורסים סמלים קדושים.

הם לא מבינים, אני מקווה, שזה נובע מאי הבנה, שזה כאילו לקחת ספר תורה ולקרוע אותו מול הפרצוף.

הם שוחטים את כל הפרות הקדושות,

שלא יצפו ליחס אוהד מהציבור...

אנשים כאלה הם אנשים לא ראויים...

אנשים כאלה....

פורסם

איפה שמעת שזה מטעם המתנחלים?

אני יודע שזה כרזות שהופצו ע"י תנועה ימנית קיצונית. עד כמה שידוע לי זה לא איזה גישה חדשה של המתנחלים. חוץ מזה רק לפני יומיים הם הסירו את הטלאי נראה לך הגיוני שהם יחליפו אותו בזה?!

עריכה:

לא שמתי לב. על הכרזה כתוב, "חזית יהודית לאומית" - זאת תנועה ימנית קיצונית, לא גוף שמייצג את המתנחלים.

פורסם

המתנחלים יצאו עם כרזה "חדשה"

למתנחלים אין כבוד, כפי שאמרתי בפוסט קודם, לכלום,

המתחנחלים הם מחרחרי מלחמה,

הכללות, הכללות ::)

פורסם

דבר ראשון לא תפרוץ מלחמת אחים כי חבורת פנאטים (שהם לא ציבור שלם) הם אולי אחים של מי שרוצה להיות אח שלהם אבל הם בטח לא אחים שלי ותכלס לא של רוב העם.

אם יש אנשים שלא מסוגלים לקבל החלטה דמוקרטית קשה מאוד אבל לגיטימית אז בכל מקרה אין להם מקום במדינה וכולם יודעים שביום הפינוי לא יהיו אלפים שיתנגדו בכוח אז מי שרוצה להפוך את המקום למצדה וגם למות שם זה עצוב אבל זה בעיה שלו.

פורסם

וואוו! הם באמת מגזימים!

מעניין מה מניע את האנשים הציונים האלה -מלח הארץ- מיישבי הגוש שספגו עד היום 5000 פצמרי"ם לנקוט בתגובה כזאת  ::) ?

פורסם

כיצד ניתן להשוות בין קורבנות השואה לבין מתנחלים?! אז זהו, שאי אפשר! היהודים גורשו אל מחוץ לגרמניה ואח"כ למחנות למטרת השמדה, רצח, וכאן הם מפונים כי הם לא צריכים להיות שם - כי זה לא שלהם. מה יעזור נגד קסאמים שהם ישבו שם? אולי אם צה"ל יהיה לו שם מוצב אז כן, אבל זה לא כאילו הם מגינים על מישהו בגופם. מלבד לכך הם מקבלים פיצויים הולמים למדיי מהממשלה אז כיצד הם מעיזים בכלל להשאיל את ה"טייטל" מקורבנות השואה? הם רוצים רחמים?! שייתביישו!

פורסם
  • מחבר

אולי לא מועצת ישע הסכימה עם זה,

אולי לא כל המתנחלים יצאו עם כרזה כזאת.

אולי אני מכליל...

אבל

הדבר עדיין יצא מבית מדרשם של המתנחלים, עדיין "תנועה לאומית יהודית" היא עדיין תנועה של מתנחלים

המתנחלים עדיין, בהמוניהם, ענדו טלאי כתום.

hck,

מה קשור?

שיספגו עוד 5000 פצמ"רים, זה לא משנה את העובדה שלא צריך להשתמש בדברים כאלה!

זה שאין לך מושג ירוק על ההיסטוריה לא אומר כלום....

פורסם

אין פשע יותר גדול מעיוות היסטוריה.

פורסם

אולי לא מועצת ישע הסכימה עם זה,

אולי לא כל המתנחלים יצאו עם כרזה כזאת.

אולי אני מכליל...

אבל

הדבר עדיין יצא מבית מדרשם של המתנחלים, עדיין "תנועה לאומית יהודית" היא עדיין תנועה של מתנחלים

המתנחלים עדיין, בהמוניהם, ענדו טלאי כתום.

hck,

מה קשור?

שיספגו עוד 5000 פצמ"רים, זה לא משנה את העובדה שלא צריך להשתמש בדברים כאלה!

מסכים, רק חשבתי שצריך לדייק. אל תבין אותי לא נכון, ממש הגעיל אותי לראות את המתנחלים עם הטלאי הזה, ואין לי שמץ של כבוד אליהם, אבל צריך לדייק בפרטים והעובדה היא שהכרזה הזו לא מייצגת את המתנחלים.

פורסם

אתה צריך לקחת את התגובה שלי בפרופורציות:

אני לא מסכים עם הדרכים שהם מביעים את המחאה שלהם. פשוט אני מסביר שיש מצבים שאנשים מסויימים לא מבינים את מעשיהים של אנשים אחרים.

לדוגמא:

מידי שנה מתאבדים בישראל ובעולם מספר רב של אנשים. אותם אתה כן מבין?

אז אני בסך הכל אומר שכנראה בכך שהם משתמשים בדברים פסולים אלו, כנראה שהגיעו להם מים עד נפש.

... :screwy:

פיספסתי איזה שהוא שיעור היסטוריה?

אתה מוכן להסביר למה התכוונת?

פורסם

המטומטם שהעלה את רעיון הטלאי הכתום הביא עלינו טיפשות גדולה יותר. את המעט סימפטיה שהייתה לי למאבק של המתנחלים איבדתי. קבוצה של אנשים הזויים שחושבים שפינוי אנשים לרמת-גן שווה פינוי לאושוויץ. יתכן וחלק מהפצמרים פגעו להם בראש, אחרת אני לא מבין מה מתחולל להם בראש.

אם היו עוקרים אותי מביתי בחיפה לנגיד תל-אביב הרחוקה לא היה עולה בדעתי להשוות את זה לשואה או למחנות המוות או למשרפות או לתאי גזים או לקברי אחים והרשימה עוד ארוכה.

כמו שכבר אמרו פה - מלחמת אחים לא תהיה כי אלו לא האחים שלי ומצידי לפנות אותם למצרים או לסוריה שיענדו שם טלאי כתום ונראה אם למישהו זה יזיז.

יש גבול גם לזילות השואה.

נמאסתם עלי ועל רוב רובו של העם בישראל. וזה לא הכללה.

פורסם

הם ממש הגזימו הפעם.ב8 ראיתי בחדשות מתנחלת שמשתמשת בילד שלה, בן שנה, בתור מגן אינושי בזמן שהיא תוקפת את החיילים.

הם הגיעו למידת שפלות כזאת שאי אפשר לתאר במילים.

לא מספיק שמספר החיילים ששומר על המאחזים הוא גדול ממספר התושבים במאחז עצמו.

לא מספיק שממשלת ישראל רוצה להגן עליהם בהשגת סיכוי לשלום או הפסקת אש.

לא מספיק שנותנים להם פיצויים ענקיים (מאות אלפי דולרים למשפחה) עבור ההתנתקות.

הם עוד מעיזים לרמוז שהם מובלים לתאי גזים?

שמרעיבים אותם למוות או יורים להם בראש סתם ככה ברחוב?

הם רומזים שהמדינה שלנו, שלהם, תרצח אותם בגלל שהם מתנחלים?

אם זה מה שהם רוצים, אז שילכו להתיישב שרמאללה, סתם כי בא להם, סתם כי אברהם אבינו עצר שם לשתות קפה בדרך לבילוי באילת וכתב את זה על פתק שבמקרה הגיע לתנ"ך.

הם אלה שבוגדים במדינה שלהם, לא הממשלה. הם מסכנים את ישראל בכך שהם רוצים להרוס כל סיכוי להפסקת אש.

אז שיסלחו לי מאוד, אבל לא מגיע להם לשבת במדינה שלנו. :pissed:

הערה:

כשאני כותב "הם" אני מתכוון למתנחלים הקיצוניים, הם שהשתתפו בכל הדבר המביש הזה.

פורסם

הם ממש הגזימו הפעם.ב8 ראיתי בחדשות מתנחלת שמשתמשת בילד שלה, בן שנה, בתור מגן אינושי בזמן שהיא תוקפת את החיילים.

הם הגיעו למידת שפלות כזאת שאי אפשר לתאר במילים.

לא מספיק שמספר החיילים ששומר על המאחזים הוא גדול ממספר התושבים במאחז עצמו.

לא מספיק שממשלת ישראל רוצה להגן עליהם בהשגת סיכוי לשלום או הפסקת אש.

לא מספיק שנותנים להם פיצויים ענקיים (מאות אלפי דולרים למשפחה) עבור ההתנתקות.

הם עוד מעיזים לרמוז שהם מובלים לתאי גזים?

שמרעיבים אותם למוות או יורים להם בראש סתם ככה ברחוב?

הם רומזים שהמדינה שלנו, שלהם, תרצח אותם בגלל שהם מתנחלים?

אם זה מה שהם רוצים, אז שילכו להתיישב שרמאללה, סתם כי בא להם, סתם כי אברהם אבינו עצר שם לשתות קפה בדרך לבילוי באילת וכתב את זה על פתק שבמקרה הגיע לתנ"ך.

הם אלה שבוגדים במדינה שלהם, לא הממשלה. הם מסכנים את ישראל בכך שהם רוצים להרוס כל סיכוי להפסקת אש.

אז שיסלחו לי מאוד, אבל לא מגיע להם לשבת במדינה שלנו.  :pissed:

הערה:

כשאני כותב "הם" אני מתכוון למתנחלים הקיצוניים, הם שהשתתפו בכל הדבר המביש הזה.

Ido-K רציתי גם לכתוב על זה. הייתי בשוק! ראיתי את החדשות, פשוט רואים מתנחלת מחזיקה בילד שלה בן 9 חודשים! יש מלא חיילים שמנסים להזיז אותה, והיא מחזיקה את הילד לצידה בזמן היא נגררת, הילד פשוט מתנופף באוויר!

פורסם

ראיתי את הקטע עם התינוק - פשוט נורא. צריך לקחת לאמא הלא שפויה הזו את הילד. נדפק להם השכל לגמרי. אמהות ערביות שמחות שבניהם מתפוצצים בפיגועים ואמהות יהודיות גוררות את תינוקותיהן על הקרקע במחאה.

אם אלה הפנים של האיסלם והיהדות - אני שמח להיות אתאיסט. עוד לא נרגעתי מהטלאי הכתום והגיעה הכרזה של יהודים בדרך אל מותם. עוד לא נרגעתי מזה והגיעה המטומטמת שמשתמשת בתינוקה כמגן אנושי. מעניין מה אומרת היהדות על התנהגות כזו. בטח יהיה איזה רב תורן שיאמר שהדברים לגיטימים.

ביאושם מאבדים המתנחלים את הבודדים שעוד תומכים בהם. אני ממש לא שמאלני אבל לנוכח התמונות האלה - אני יודע שבמחנה שלהם - אני לא.

פורסם

בהחלט סממן שיש צורך דחוף לערב את השירותים הסוציאליים בנושא. הם חיים באיזור מחלוקת עם סיכויים גבוהים לחיים, תחת אש ממש, והעובדה שהם מחזיקים שם ילדים רק מראה שהם מסכנים את עצמם ואת ילדיהם ולכן אינם ראויים לגדלם. מה שעוד, המקרה עם התינוק, ראיתי והזדעזעתי! כמה ברברי! זה עניין מדיני, פוליטי, מחלוקתי מה שלא, אבל למה לערב את הילדים בכך, ועוד פיזית, כשהם יכולים להפגע?! זה נורא! דיי, נמאס שהם עושים מעצמם קורבן! הם רוצים להשאר בעזה - שיקחו אזרחות פלסטינית! את עזה החזרנו, ואם היינו רוצים בה היינו נשארים. אני מסכימה שלא היה צרייך לתת את עזה ללא הסכם מסודר אך זה לא מה שקרה, עזה כבר לא שלנו וצרייך לדעת מתי להגיד "סליחה, התעכבנו".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים