עבור לתוכן

המלצה למסך LCD 17" עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח?

אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... )

ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב:

Nu Tech QL711V

LG L1730S - 12MS

LG L1710S

Viewsonic VE702M

CMV CT722

מישהו מכיר? יכול להמליץ?

פורסם
  • מחבר

אנשים, אני די לחוץ לקנות עוד השבוע, אתם בטח מכירים את כל המסכים שציינתי ,

שמישהו ימליץ לי על אחד מהם או משהו אחר באותו תקציב.

פורסם

אני עובד עם LG 1730S הוא מעולה אבל אין לו כניסת DVI אם אתה מתכוון להשתמש בה

פורסם
  • מחבר

הביצועים שלו טובים גם במשחקים וסרטים? אין מריחות?

אני לא בטוח שבכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות יש כניסת DVI... אני קונה Sapphire Radeon 9600xt.

חוץ מזה, המחיר של המסך הזה קצת יקר 2000 ש"ח. אני הקצבתי למסך קצת פחות. באיזה מחיר אפשר למצוא אותו?

פורסם

כן, בספיר יש יציאת DVI

ובקשר למחיר הוא סביר אבל אני ממליץ לך לבדוק גם את ה1710S בעיניים שלך

כי אני בדקתי את שני המסכים והגעתי למסקנה אישית שאין שום הבדל ואף לא הקטן ביותר (חוץ מהעיצוב החיצוני) ולכן החלטתי שלא להשקיע ב1730S שזאת הוצאה מיותרת לפי דעתי

אם חשוב לך המפרט הטכני אז ה1730S מציג זמן תגובה של 12מילישניות מול 16 מילישניות ב1710S, אבל על המסך לא תראה הבדל בין שני הדגמים הספציפיים האלה..

אין לי מושג מי אלה NU TECH אבל בקשר ל CMV יש להם מספר דגמים עם תצוגה יפיפה, ומספר דגמים ממש לא מומלצים, צריך לבדוק את זה בתצוגה ולראות איזה דגם אתה קונה..

בהצלחה.

כדרך אגב לי יש LG 1710S עם כרטיס מסך SAPPHIRE 9600XT,

ואני לא רואה שום נפילה במשחקים מול הCRT שהיה לי קודם (LG F700B)

אין מריחה, והשינוי רק לטובה (הCRT עשה המון בעיות בתצוגה עצמה).

עוד דבר, אני מקווה שאתה מודע לכלללללל החסרונות הקטנים של ה LCD לפני שאתה קונה אותו

לדוגמא רזולוציה נעולה על 1280x1024 שזה אומר טקסט ואייקונים קטנים מאוד על שולחן העבודה

זווית תצוגה צרה יחסית למסכי CRT, ועוד...

פרטים כאלה פורסמו פה לא פעם ולא פעמיים ואם אתה לא מודע לכל הדברים האלה אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום ולבדוק אם אתה מוכן לקבל על עצמך את כל הנתונים האלו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת, עזרתם לי מאוד.

נראה לי שאם כבר ללכת על LG אז על הדגם 1730 ההבדל ביניהם לפי מה שאני רואה הוא בערך 50 ש"ח...

עוד דבר, אני מקווה שאתה מודע לכלללללל החסרונות הקטנים של ה LCD לפני שאתה קונה אותו

לדוגמא רזולוציה נעולה על 1280x1024 שזה אומר טקסט ואייקונים קטנים מאוד על שולחן העבודה

פרטים כאלה פורסמו פה לא פעם ולא פעמיים ואם אתה לא מודע לכל הדברים האלה אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום ולבדוק אם אתה מוכן לקבל על עצמך את כל הנתונים האלו.

שמעתי על החסרונות של ה-LCD אבל כנראה שלא הכל...

מה הכוונה זווית תצוגה צרה? לא רואים טוב כשעומדים מהצד יחסית למסך??

אשמח אם תצרף לינקים של ת'רדים בנושא, לא כ"כ מצאתי.

שוב תודה.

פורסם

נסה מכירות פומביות

הוצאתי הרגע Q17 ב-1740 שקל כולל משלוח

פורסם

כן יכול להיות שההפרש מחירים בינהם זניח לא ממש בדקתי בתקופה האחרונה, בזמן שאני קניתי את המסך כל מה שיהיה חשוב לי זה הביצועים בשטח ולא הנתונים היבשים

גם לא ממש אהבתי את התצוגה של ה 1730 הצבעים קצת הרתיעו אותי.. זה הכל תלוי במשתמש וכדאי שתראה את זה קודם לפני שתקנה

זווית הצפיה זה ממש כמו בTFT שיש לך בפלאפון, אם תסתכל למעלה\למטה\מהצדדים הצבעים והגוונים ישתנו.. ברוב מסכי הTFT יש לך גישה של בערך 3 אנשים שיראו את המסך כמ שצריך.. אז זה בסדר לטעמי..

פורסם
  • מחבר

q17 יותר טוב מ-1730s?

מה ההבדל ביניהם? שניהם 12ms זמן תגובה..

אפשר לשאול באיזה אתר לקחת אותו ב-1714?

פורסם

ה-Q17 הוא 12ms עם DVI רמקולים ו-USB עם פנל של Samsung, בחנות הוא עולה מינימום 2150 שקל.

קניתי אותו עכשיו באתר olsale

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, מה הכוונה רזולוציה נעולה על 1280x1024 ? אי אפשר לשנות את זה כמו במסכי CRT?

או שפשוט לא רואים טוב ברוזולוציה אחרת?

מה לגבי משחקים? רק 1280X1024?

פורסם

לא רואים טוב הרזולוציות אחרות

גם בישומי חלונות וגם במשחקים

אפשר לעבוד על 1024 על 768 אבל תקבל תמונה מושלמת כמו עם הרזולוציה המקורית ("הטבעית")

פורסם
  • מחבר

מה לגבי dead pixels? (במסכים של יונדאי)

על כמה מחליפים מסך?

חוץ מה-q17 וה-1730s, שהם אופציות מצויינות, יש עוד מסכי LCD מומלצים בסדר גודל של המחיר הזה?

פורסם

פיקסלים מתים

נקודות שרופות... נקודות קטנות ש"נתקעו" על צבע מסויים.. פתאום באמצע המסך תראה נקודה אדומה או שחורה.. זה פיקסל מת..

בדרך כלל ב17 אינץ על 3 נקודות כבר אפשר לנצל אחריות

2 נקודות זה זניח אתה גם לא ממש תרוץ לנצל את האחריות.. זה ממש פיצי

פורסם

קבוצת ח.י היבואן של LG ו-hyundai מחליף לחדש מעל 3 פיקסלים כולל (כפי שמופיע באתר)

אמטל היבואן של MAG ו-BENQ מחליף מעל 3 פיקסלים למסך עם עד פיקסל אחד (אחרי בירור טלפוני)

חיון הפצה היבואן של Samsung מחליף מעל 20 פיקסלים שרופים כשקבוצה של פיקסלים נספרת כפיקסל אחד. (כפי שמופיע באתר בסוף סעיף 2)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים