עבור לתוכן

מבקש עזרה דחופה עם Mitsubishi Diamond Pro 930SB

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB.

המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים.

דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון.

שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה.

האם מישהו מכיר את העניין?

האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה.

סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן.

אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.

פורסם

אני גם רכשתי את המסך לפני כחודש ושמתי לב למה שאתה מתאר + בעיות נוספות של חוסר חדות קרוב לפינה הימנית למטה. טקסט שחור על גבי לבן ולבן על גבי שחור לא היה חד בכל המסך. החזרתי למעבדה והם היו פחות ממקצועיים. נאלצתי להחזיר ולמזלי קיבלתי את כספי חזרה במזומן.

האם אתה משתמש בNAVISET - התוכנה של MITSUBISHI לכיוונון המסך? אפשר להוריד גירסא אחרונה מהאתר שלהם. אולי זה יעזור לך - אני מקווה ששלי היה סתם נפילה (או אולי משלוח לא טוב כי הם הישוו מול אחד אחר והיו לו את אותם בעיות) או אולי כרגיל לארץ מגיעה רק סחורה סוג ג'. מה גם שמעתי דיווחים ממיצובישי שהם הפסיקו לייצר מסכי CRT - אולי הם רק "נפתרים" עכשיו מסחורה שעוד לא נמכרה.

בכל מקרה,1. איפה קנית ומי היבואן?

2. האם אתה משתמש בכל האפשרויות של NAVISET לכיוונון המסך.

3. תן מבט בשעון בצד ימין למטה - האם הוא חד? האם טקסט שחור על גבי לבן וההפך חד?

פורסם
  • מחבר

שלום,

אין בעיה מבחינת חדות של טקסט. אני משתמש ברזולוציה של 1280X1024 ואין בעיה של פוקוס, או חדות של טקסט.

את עניין החדות של הטקסט וההפרדה של הצבעים אפשר לכוון מיטבית גם עם התוכנה וגם עם תפריט המסך. למעשה זה אותו הדבר, רק ששמתי לב שהתוכנה לא שומרת שינויים לאחר שהמסך נכבה (פרט קטן ושולי  :D)

מעבר למה שציינתי - בעיית הקו האופקי, המסך מספק את הסחורה.

אני מקווה שיש לזה פתרון, קשה לי להאמין שמביאים לארץ סוג ג'

היבואן הוא וידאוסט, לא רכשתי מהם ישירות, אבל עד כה אני מקבל מהם תשומת לב טובה. רכשתי מפלונטר (סליחה על הפרסומת), מהם אני מקבל שירות מעולה, וניתנה לי האפשרות להחזיר את המסך ללא שום בעיה, ויוחזר לי הכסף.

וידאוסט הציעו לי להגיע אליהם על מנת שיכוונו לי את המסך, למרות שלדעתי, לא ניתן לכוון את הקו האופקי בשום צורה. יכול להיות שזו תקלה, יכול להיות שזו המגבלה של המסך. סה"כ, קו אופקי על מסך כזה, זו לא משימה כזו קלה - אבל..... אני עדיין רוצה תמורה בעד הכסף  :lol:

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

פורסם
  • מחבר

ודרך אגב, מה קנית בסופו של דבר?

פורסם

יופי. אני שמח שאין לך את אותן בעיות שהיו לי. וידאוסט היו נחמדים גם במקרה שלי רק שלא ממש היה להם מושג (אתה מוזמן להריץ חיפוש פה ותמצא את הסיפור שלי בפרטים). פלונטר יצאו סבבה והחזירו את כל הכסף. רק ששניהם טענו שמעולם לא הייתה להם תלונה כל שהיא לגבי המסך הנ"ל - מעניין אם גם באזניך הם השמיעו את הטענה הזאת :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

בסה"כ אני מכיר לא מעט ביקורות טובות על המסך הזה. נראה מה נצליח לעשות איתו.

אבל לא סיפרת אם מצאת משהו טוב יותר?

כזה שאין בו את הבעיות אותן הזכרנו עד כה......

אשמח לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים