עבור לתוכן

"Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt"

Featured Replies

פורסם

טוב חבר'ה,

מדובר בבעיה רצינית ואני חייב לפתור אותה בדחיפות.

ובכן דבר כזה אף-פעם לא קרה לי. הבעיה הזו הופיעה לאחר אתחול שדגרתי (לפני שעשית את האתחול לא נגעתי ברג'יסטרי, רק התקנתי תוכנה ושמה RivaTuner), בכל מקרה לא עשיתי שום דבר שהיה גורם לבעיה כזו (מניסיונותיי עם מחשבים קודמים ואותה מערכת הפעלה).

קראתי את כל התוכןשמצאתי כמתאים במאגר המידע של מייקרוסופט, ומסתבר שמדובר כאן בדבר הרבה יותר גדול ממה שחשבתי.

הנה מה שמצאתי (מתאים באופן מושלם לבעיה שלי);

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545&Product=winxp#kb2

כמו כן קראתי את כל הקישורים\מאמרים מצורפים.

אם היה לי דיסק התקנה של WinXP Pro, לא הייתי פותח את הת'רד הזה :(

אבל אין לי, וגם Recovery Console לא מותקנת אצלי.

אמנם, לרשותי עומדים 3 מחשבים תקינים ופעולים עם Floppy's, צורבים, קוראי CD/DVD ומה לא, אז אולי אוכל להעזר בהם כדי לפתור הבעיה?

מישהו יכול לתת יד? או לפחות להגיד לי מה עליי לעשות?

תודה מראש! :hi:

פורסם

קח את הדיסק קשיח מהמחשב עם הבעיה ותעביר אותה למחשב אחר שפועל, שיהיה שני ואז תעלה חלונות ממחשב אחר ותעשה את מה שכתוב בכתבה ההיא (תעתיק את קבצי המערכת מrepair לsystem32\config)

*ייתכן שזה לא יעבוד ותקבל שגיאות Access Denied

פורסם

*ייתכן שזה לא יעבוד ותקבל שגיאות Access Denied

לא רק יתכן זה בדיוק מה שיקרה אלא אם ישתמש בדיסקט אתחול של 98 והמערכת קבצים בשני המחיצות FAT32,אבל זה רעיון לא טוב ,להעביר רגיסטרי של וינדוס אחד לוינדוס אחר רק יעשה תמצב יותר גרוע

קח בחשבון שWINDOWS 95-98 / WINDOWS ME לא תומכים מערכת קבצים NTFS אז אם המחיצה שבה מותקנת הוינדוס NTFS ותחבר תדיסק קשיח למחשב המריץ אחת ממערכות הפעלה האלה לא תוכל לעשות כלום אפילו אם לא NTFS גם ככה לא תוכל לעשות כלום אפילו אם יהיה WINXP ,להעתיק רגיסטרי של וינדוס אחד לאחר יעשה תמצב הרבה יותר גרוע,הרבה דברים נשמרים ברגיסטרי התקנות של תוכנות/הגדרות של תוכנות/פרטים על חומרה וכו אם תעביר תרגיסטרי של וינדוס אחר תצטרך להתקין מחדש הרבה תוכנות ודרייברים (אם בכלל הוינדוס יעלה אחרי זה)

פשוט תשיג דיסק מחבר

הייתה לי אותה בעיה מספר פעמים כשלא היה לי SP ,מאז שהתקנתי SP1 זה לא קרה שוב ,תתקין SP1 או 2 אחרי שתסדר את זה ולא יקרה שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים