פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח.1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה2 איך אני עושה את זה - זה מסובך?3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מהסוף להתחלה :עדיף ומומלץ לעדכן את הביוס לפני שאתה משתמש במעבד החדש כדי שלא יקרה מצב כמו שתיארת.הורדת הביוס היא מהאתר של asus, באותו דף הורדות מצורף הסבר כיצד לצרוב.הדרך הרגילה היא במצב הדוס כשקובץ הביוס החדש נמצא בפלופי.והאפשרות השניה שאני לא בטוח שקיימת אצלך היא דרך תוכנה עידכון - במערכת ההפעלה.אגב לפני שאתה מוריד ביוס תבדוק איזה גרסא הלוח שלך, יש ביוס שונה לגרסא 2.0
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר לי יש REV 2,הראשון מלמעלה כאן באתר של אסוס יתאים לי?http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe&Type=Allאגב קראתי את ההוראות של איך לעדכן ולא הבנתי.אולי מישהו יכול לעזור לי.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים תחפש בגוגל את התוכנה או צור קשר באיסיקיו ואני אשלח לךwinflashהיא ממש פשוטה לשימוש פשוט לוקחים את הקובץ בין ועושים לו עדכוןובדרך מתפללים שלא תהייה הפסקת חשמל ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר 1 יכול להיות שיש לי אותה בדיסק של הלוח?2 אמרו לי שלא לעשות עידכון דרך התוכנה - זה נכון?עריכה:יכול להיות שאני מעדכן ככה:http://www.asus.com.tw/support/english/techref/winflash/index.aspx
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים הלוח שלך לא תומך ב winflash, ולכן לא הייתי מהמר ומנסה בכל זאת לצרוב ככה.אתה אמור לצרוב ככה - אפילו בלי alt-f2 כמו בדרך הישנה.www.asus.com.tw/support/english/techref/bios/awdflash.aspxאני יעזור לך קצת :תכנס למצב דוס - עים דיסקט בוט.תוריד את תוכנת הצריבה ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/mb/socka/nforce2/a7n8x/awdflash.zipשים אותה על פלופי ותפעיל אותה ע"י awdflash, שים דיסקט חדש עם הביוס החדש ותן לתוכנה את הקובץ שלו.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר 1 מה ז"א תפעיל אותה ע"י awdflash?2 מאיפה אני מביא דיסק בוט להיכנס לדוס ?3 האם אני יכול לצרוב ביוס לפני שאני מתקין ווינדוס כי ההארד דיסק שלי ריק.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים 1. שתיהיה בדוס שים את הדיסקט עם התוכנה ותלחץ awdflash ואז התוכנה תעלה.2. מאיפה ? או שמפה www.bootdisk.com אפילו אם תשים דיסקט ריק ב xp ושתפרמט אותו סמן לו ms dos file תוכל לעשות ממנו בוט.3. אם יש לך את הקבצים אתה יכול לצרוב מתי שאתה רוצה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר 1 את הקישור ל-awdflash שנתת לי והורדתי פשוט לזרוק לפלופי?2 אני נכנס למצב דוס ואז מה עושה עם ה-awdflash?3 אני צריך עוד פלופי אחד שבו הקובץ של העידכון ביוס?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים 1. מה שנתתי לך זה zip, אתה אתה צריך את ה exe, תפתח את הקובץ zip ושים אותו על דיסקט.2. אתה שם את ה awdflash ומפעיל אותו.3. אתה חייב עוד פלופי עם קובץ עידכון הביוס.הסבר יותר מפורט ממש שיש באתר של אסוס אין, תקרא יש שם הסבר שלב אחריי שלב.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.