עבור לתוכן

מישהו מכיר תוכנה לשמירת המצב של ווינדוס ולשחזור שלו?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם הכותרת ברורה אז אני אסביר.

אני לא יודע ,יש תוכנה כזאת שעושה סריקה למחשב רואה איזה קבצים יש בווינדוס ואז כשבא לי אני לוחץ לשחזור והיא עוברת על המחשב ומוחקת את כל הקבצים שלא היו שם בזמן הזכירה?

אם אין דבר כזה אז למתכנתים מביניכם זה רעיון לא רע.אם מישהו היה עושה אותו אנשים היו משתמשים בזה (רמז רמז) ;) ;).

פורסם

יש תוכנות כמו NORTON GHOST שיודעות לעשות IMAGE של דיסק או של PARTITION ואחרי זה לשחזר אותו במדוייק למצב שהוא היה. האם לזה התכוונת ?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכן...

אני מתכוון שאם לדוגמא אני גולש באינטרנט ואז גיליתי שיש מצב שיש לי וירוס שהאנטי שלי לא מחק,אז אני לוחץ על כפתור והכל חוזר לקדמותו.

פורסם

זה לא בדיוק לחיצה על כפתור אלא קצת יותר בלגן, אבל משחזר לך את הדיסק בדיוק למצב שהיה בזמן שיצרת את ה IMAGE. כמובן שכל השינויים שעשית מאז גם ילכו לאיבוד (יחד עם הוירוס).

פורסם
  • מחבר

סבבה.העיקר שהכל יהיה כמו שהיה ולא יהיו בעיות של לינקים שבורים וכאלה.

עכשיו רגע,שאלה,מה קורה אם יש איזה FILE שהיה בזמן צילום האימג' ואחרי זה הוא נדבק במשהו,בזמן השחזור הוא יחזור לעצמו?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

תודה! :) :)

פורסם

יש גם כלי ב windows שעושה משהו דומה...

לך להתחל ---> כל התוכניות ----> עזרים ----> כלי מערכת ----> שחזור מערכת

זהו כלי די שימושי כל עוד לא נגרם נזק ממש גדול למחשב ואתה רוצ להחזיר את המצב לכמה ימים אחורה...

כמעט ושכחתי: אפשרות זו קיימת רק ב Windows XP.

אם יש לך ממש מלא וירוסים, ואתה אפילו לא יכול להפעיל את המחשב עדיף להשתמש ב Ghost (אבל צריך לעשות מראש קובץ ghost - תמיד עדיף להיות מוכן למכה...). אם לא ביצאת ghost תפרמט את המחשב וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים