עבור לתוכן

שלום אני צריך בבקשה עזרה מתלבט בין שתי נגני Mp3

Featured Replies

פורסם

ענו לך כבר על השאלה פחות או יותר ואני יוסיף

פה כבר יש לך דעה ממישהו שיש לו H3XX ומעדיף H1XX

.

.

.

עזובאותך מH300 יש לי H340 ההבדל בינו לבין הH140 הוא מפגר

ההבדל הוא שלסדרת H300 יש מסך צבעוני וגם אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון אליו...... (האפשרות של לחבר כרטיסים היא רק למכשירים אירופאיים)

אתה לא תשתמש במסך הצבעוני תאמין לי והסרטים שהוא מנגן באיכות חרא

H140 הוא אותו דבר רק לא צבעוני ויש לו כניסת או יציאה אופטית (לא זוכר אם כנסיה או יציאה)

אני ממליץ לך על H120 או H140

H120 הוא 20 גיגה וH140 הוא 40 גיגה

.

.

.

ואני יוסיף עוד על ההבדלים אבל תדע שבגרסה שאתה הולך לקנות לא יהיה לך USB TO GO (חיבור מצלמה להעברת תמונות וכו' למכשיר ב) בגלל שאתה קונה אותו באמריקה ובאמריקה מוכרים את הגרסה האמריקנית

תכנס לכאן

ותקרא את ההודעה השנייה ( ותתעלם מהסעיף השני כי כפי שאמרתי לא יהיה לך אותו )

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לינק לא פועל =(

עריכה:

הצלחתי להיכנס פשוט כתבתי שתיים בסוף...

הייתי בטוח שה320 מגיע עם באנדל בדיוק כמו ה120 =(

באסהההההה

טוב לא יודע מה אני הולך לעשות עכשיו כי אני לא ממש מוצא את ה120 בחנות בניו יורק וההורים שלי סקפטיים בקשר לקניות באינטרנט ויש לי כולה 1400 שקל =(

פורסם

תיקנתי את הלינק

למה את מתכוון בבאנדל ?

בכל מקרה זה לא סוף העולם עם תקנה H320, זה שלH120 יש יותר יתרונות עליו זה לא אומר שהוא גרוע

יש לך בכלל מצלמה דיגטלית ? יכול להיות שבכלל זה לא יהיה כזה נורא שלא יהיה לך USB2GO

פורסם

H120 בלבד אני אומר לך מניסיון

פורסם
  • מחבר

כן יש לי מצלמה

קנון s410

זה מעצבן שזה לא מגיע עם נרתיק נורמלי ואני יצטרך לקנות שלט.. =(

טוב נראה אם לא תהיה ברירה

פורסם

תבדוק גם את ה CORWON IAUDIO M3, וגם אתה צריך 20GB או שאתה יכול להסתדר עם פחות (5GB, נגנים כמו RIO CARBON שאפשר להשיג ב 1200 ש"ח בארץ)..

פורסם
  • מחבר

תסטכלו אני ממש ממש ממש בהתלבטות קשה..

חשבתי על זה ותראו

iriver h120 הרבה יותר ישן מהאייפוד מגיע עם באנדל הרבה יותר טוב ונדיב אבל הוא ישן וסביר להניח שלא יצאו לו כל כך הרבה עידכונים וגם אביזרים חדשים....

וגם התמיכה בעברית קצת מטושטשת...

לעומת זאת האייפוד מגיע עם חרא באנדל ויש לו הרבה יותר חסרונות לעומת הiriver אבל אולי העידכונים שלו והאביזרים החדשים שיצאו יחפו על זה..

אני כרגע בדילמה מעצבנת..

אני יכול לקנות ipod חדש ב1200-1400 ש"ח

ולחיות עם כל החסרונות (חוסר בשלט נורמלי, בלי רדיו ועוד כמה.... תגידו לי עם שכחתי חיסרון עיקרי)

או לקנות iriver H120 יד שנייה עם כל הבאנדל חוץ מהאוזניות ב1500

זה ממש מעצבן.. כי אם בסוף לא יצא תמיכה בעברית לiriver אני ידפק בטירוף =(

פורסם

תסטכלו אני ממש ממש ממש בהתלבטות קשה..

חשבתי על זה ותראו

iriver h120 הרבה יותר ישן מהאייפוד מגיע עם באנדל הרבה יותר טוב ונדיב אבל הוא ישן וסביר להניח שלא יצאו לו כל כך הרבה עידכונים וגם אביזרים חדשים....

וגם התמיכה בעברית קצת מטושטשת...

לעומת זאת האייפוד מגיע עם חרא באנדל ויש לו הרבה יותר חסרונות לעומת הiriver אבל אולי העידכונים שלו והאביזרים החדשים שיצאו יחפו על זה..

אני כרגע בדילמה מעצבנת..

אני יכול לקנות ipod חדש ב1200-1400 ש"ח

ולחיות עם כל החסרונות (חוסר בשלט נורמלי, בלי רדיו ועוד כמה.... תגידו לי עם שכחתי חיסרון עיקרי)

או לקנות iriver H120 יד שנייה עם כל הבאנדל חוץ מהאוזניות ב1500

זה ממש מעצבן.. כי אם בסוף לא יצא תמיכה בעברית לiriver אני ידפק בטירוף =(

לגבי עדכונים... מה חסר לך ב H120, שנראה לך שאולי יהיה בעתיד ב IPOD (שתזכור שכבר היום ל IRIVER יש יותר דברים כמו OGG וכו')...

תמיכה בעברית רשמית אין לאף אחד כרגע, אבל אני מניח שאם מישהו יאמץ את זה ראשון זה יהיה דווקא IRIVER (אבל שים לב שהעברית תהיה הפוכה, לא נראה לי שאף אחד יתמוך בעברית מימין לשמאל אף פעם... אתה תצטרך לשנות את שמות השירים להפוך....).

וגם אין מה לעשות.. ככל שהשוק הזה מתפתח וצובר תאוצה, ככה יצאו יותר מוצרים חדשים בקצב מהיר.. ואז כמו במחשבים, ברגע שתקנה יצא משהו יותר טוב (ואז זה פשוט החלטה של להחליט על משהו ולקנות את זה... כמו שלי היה הרבה התלבטות עד שקיבלתי את ה RIO CARBON :) ).

פורסם
  • מחבר

כבר יש עברית לipod

היה רשום בפורום היה לינק אפילו לאתר.. ויש גם על זה בחדשות

פורסם

כבר יש עברית לipod

היה רשום בפורום היה לינק אפילו לאתר.. ויש גם על זה בחדשות

העברית זה לא רשמי של APPLE, זה משהו שמישהו לקח את ה FIRMWARE של ה IPOD ושינה שם את האותיות גיבריש לעברית, דבר שנותן תמיכה חלקית (גם לא מובטח שבעתיד זה ישאר, כי יתכן ש APPLE יתעצבנו על כל השינויים שעושים להם עכשיו ויחסמו את זה, כמו שחסמו את ה REALNETWORKS), כמובן שגם זה מבטל אחריות ברגע שיש בעיה (אלה אם אתה מחזיר את הFIRMWARE הרשמי)...

דבר נוסף התמיכה מאוד חלקית.. אתה יכול לראות את העברית הפוכה.. אז אתה צריך להמיר את כל שמות ה ID3 TAGS להפוך (רק בשביל כמובן השירים שאתה שם בנגן.. את המקוריים אתה משאיר רגיל) (התפריטים באנגלית עדיין גם).

פורסם
  • מחבר

=(

תקשיבו זה דיי השתנה אני צריך לבחור:

ipod 4g 20gb ב1300 שקל (חדש)

או iRiver H120 ב1300 (יד שנייה עם כל הדברים המקוריים חוץ מהאוזניות)

מה אתם הייתם לוקחים?

פורסם

חדש - מקבל אחריות ואתה יודע שמכשיר שלך לא עבר שום זעזוע.

משומש - אחריות לא תקפה כנראה, אלוהים יודע אם הוא שחה באמבטיה או כמה פעמים הוא נפל, איך התייחסו למכשיר וכמה זמן הוא היה בשימוש. יכול להיות שאחרי יומיים האייריבר ימות ותשאר בלי מכשיר ובלי כסף.

פורסם
  • מחבר

עם האחריות באייפוד גם תהיה בעייה כי זה מיובא מארצות הברית.. ובוא נגיד לא בדרך כל כך כשרה אז לא נראה לי שהאחריות פה זה משנה

ואני הולך לבדוק את המכשיר ולראות שהוא עובד....

ועכשיו נזכרתי בעוד דבר יש לי אפשרות לחכות ולקנות את ה320 בארה"ב בפחות מ300$ זה כל כך מעצבן הדילמה הזו..

פורסם

בקשר לעברית בIRIVER

קודם כל כנראה צפוי ממש בזמן הקרוב לפי דעתי לצאת תמיכה לעברית בגלל שלH10 יש תמיכה לעברית והH10 יוצא ב7.1 אז אני מאמין שבתקופה הקרובה אנחנו נצפה לעדכונים מIRIVER לגבי עברית בנוסף יש סיבה לעברית בנגן H1XX בגלל שהם אמורים להתחיל לשווק את המוצרים שלהם במדינות ערב וברגע שהם יתחילו לשווק אותם במדינות ערב הם יצטרכו לתמוך בערבית ( משמע ימין לשמאל) משמע הם יתנו תמיכה גם בעברית.

והסיבה היא למה שיהיה עדכון גם ל H1XX ולא רק לH3XX היא בגלל שIRIVER הבטיחו ( למרות שקשה לסמוך על ההבטחות שלהם) שהם לא יפסיקו להוציא עדכונים, רק שזה יקרה בפעם ב.. ולא כל כמה חודשים.. וגם ברגע שיוציאו עדכון עברית לH3XX אין שום סיבה שלא יוציאו עדכון עם עברית גם לH1XX.

נ.ב

אני במקומך הייתי מחכה לH20 שאמור לצאת בעתיד הקרוב

שיש לו גם את היתרונות של H1XX וגם יתרונות של הH3XX.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

H10 יוצא בקוריאה ב 7 לינואר (בינתיים, זה יכול להשתנות), עדיין, יקח זמן עד שזה יגיעה לשאר העולם... ושוב תמיד יצאו דברים חדשים, ותמיד אפשר לחכות וגם אז יצא משהו :)

מעניין לדעת עד כמה התמיכה בעברית באמת טובה ב H10.. מעבר ל SCREENSHOT הזה, לא ברור כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים