פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים שלוםאני יודע שהנושא נטחן כבר מכל הכיוונים אבל היה קשה לי להבין בדיוק.. כי כנראה נכנסתי מאוחר מדי ואתם כבר מתקדמים..אני מעוניין לקנות נגן Mp3אני מתלבט בין הIpod 20gbלבין הIriver שלא ראיתי אותו אף פעם יש לי אפשרות לקנות Ipod 20gb דור 4 ב1100-1400 ש"חוהIriver עדיין לא יודע עליו כלום..אז אם אפשר בבקשה המלצות ותקציר על הIriverומה החסרונות והיתרונות של הIpod ושל הIriver הא ונזכרתי ממש ממש חשוב לי הקטע עם התמיכה בעברית ואם אפשר בבקשה עוד פרטים , אם זה מוריד לי את האחריות או משהו והאם גם לIriver יש תמיכהתודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים איריבר H120 יותר טוב מאייפוד 20 גיגה דור 4 בהחלטוגם רוב הפורום חושב ככה הוא לוקח אותו בכמעט כל האספקטיםיש ביקורות באתר של שניהם תראה שם..... ותחליט
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר לIriverיש תמיכה בעברית? או תכנון?וכמה הוא עולה? גם בארץ וגם בארה"ב?ומה ההבדל ביןH120לH320
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מישהו בפורום עשה עברית לזה אבל היא די נכהיעני פועלת רק מתי שלוחצים PLAY וזה עדיין חירבוש מתי שרואים בתיקיה את השיר אבלללל הוא דיבר עם היבואנים והם שלחו את זה לאיריבר וכנראה יצא משהו רשמי בקרובעזובאותך מH300 יש לי H340 ההבדל בינו לבין הH140 הוא מפגרההבדל הוא שלסדרת H300 יש מסך צבעוני וגם אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון אליו...... (האפשרות של לחבר כרטיסים היא רק למכשירים אירופאיים)אתה לא תשתמש במסך הצבעוני תאמין לי והסרטים שהוא מנגן באיכות חראH140 הוא אותו דבר רק לא צבעוני ויש לו כניסת או יציאה אופטית (לא זוכר אם כנסיה או יציאה)אני ממליץ לך על H120 או H140 H120 הוא 20 גיגה וH140 הוא 40 גיגהבקשר למחירים בארץwww.iriver.arcadia.co.il
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים ההבדל הוא שלסדרת H300 יש מסך צבעוני וגם אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון אליו...... (האפשרות של לחבר כרטיסים היא רק למכשירים אירופאיים)גם למכשירים האמריקאים...אחרי שיפוץ קל ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים ipod gen 4 למורות שאני ממש לא אוהב את ה ipod אבל מחירים שאתה אמרת הוא בהחלט מציאה!!! לך עליו בכייף אם ההטלבטות שלך הייתה בין ipod 20 giga ב 2000 שקל ו iriver 20 giga ב 2000 שקל אז ברור ה iriver! אבל ב 1400 שקל??! אז ברור אייפוד! במחיר הזה אין נגן יותר משתלם!
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר טוב.. יכול להיות שאני ילך על הIriverאני בודק אפשרויות שיקנו לי בחו"ל וישלחו לי לארץמישהו מוכן להסביר לי איך זה הולך? כאילו אם שולחים לי את זה מחו"ל מה הדרך המומלצת ומה עם כל המס והחרא הזה?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים יש mustop.www.mustop.co.ilתקרא שם.יצא לך בערך 300 דולר + איזה 60 דולר דיי מישלוח.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים לי יש H120 ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו ודווקא אתמול יצא לי לראות ולשחק קצת עם הIPOD 20 GIGA אצל חבר ואני חייב להגיד שהמכשיר פשוט חרא :\ חוץ מהקטע שהוא נראה פצצה והוא יותר קטן מH120 הוא לא שווה כלום ( מבחינתי ).הקטע הזה של הגלגלת פשוט מעצבן בטרוף אחרי דקה של שימוש רציתי לדפוק אותו בקיר :> השאלה פה איזה מאפיינים אתה יותר תשתמש.הנה השוואה קטנה לIPOD יש:1)יומן 2)שעון 3)שלושה משחקים4)מראה יותר יפה ( תלוי בטעם של הבן אדם)5)קטן יותר לIRIVER יש:1)יציאות אופטיות2)הקלטה בMP3 ובWAV (מוזיקה לא דחוסה ללא אובדן איכות. הוא מסוגל גם להשמיע אותו וגם לקודד ישירות לפורמט הזה)3)רדיו ( בIPOD לא)4)אקוליזר 5)SRS וWOW !5)IRIVER מגיע עם שלל אביזרים, נרתיק,שלט LCD, מיקרופון חיצוני, וכבל LINE IN OUT ... ( הIPOD לא ) 6)יש אפשרות גם של צפייה בשירים לפי DB ( מסד נתונים על פי TAG כמו בIPOD ) וגם במצב FILE TREE שאני חושב שזה הרבה יותר נוח לעומת הIPOD שיש לו רק מצב DB.7)PLUG & PLAY8) בטרייה שמחזיקה 16 שעות לעומת 12 של הIPODאני בטוח ששכחתי עוד הרבה דברים אז מי שיש לו מה להוסיף שיוסיף הא וגם כשיצא ROX BOX כל הדברים שיש לIPOD חוץ מהמראה כמובן יהיו גם לIRIVER ( משחקים והרבה, ארגונית שעון וכו'... ) ולכל הפאן בויס של IPOD אל תתחילו לריב איתי עכשיו אני אומר את הדעה שלי.נ.ב וכמעט שכחתי בקשר להביא את זה לארץ אני הכי ממליץ לחכות שיביאו לך את זה לארץ, תבקש מאיזה מישהו שחוזר להביא לך את זה לארץ :\ כי אז אתה חוסך מכס ומשלוח
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר תודה TovTovותקשיב אם שולחים לי את זה בדואראמרו לי שאם שולחים משהו מארה"ב בתור מתנה אז זה פטור ממס
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אין לי כל כך מושג איך זה עובד תחכה לעוד תשובות לגבי הנושא אני רק יודע שעם זה עד 50 דולר אז זה פטור ממכס או משהו כזה ודרך MUSTOP שכבר הציעו לך זה יוצא בערך 200 שקל מכס + משלוח לארץ.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אין להשיג את ה IRIVER H120 בקושי בארה"ב, ככה שמשם מהחנויות הגדולו אפשר להשיג רק את ה H320, גם יש את נושא האחריות כמובן, שהיא תקפה רק בארה"ב ולא בארץ, ואז אם יש לך בעיות עם המכשיר, אתה תאלץ לשלוח אותו לארה"ב על חשבונך (הם משלמים על השליחה חזרה נראה לי)...
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים בקשר לזה שבאמת קשה למצוא אותו זה נכון ( הוא כבר נכחד מהמדפים ) אבל בקשר לאחריות לא צריך לשלוח את זה לארה"ב פשוט נותנים את זה לארקדיה (חנות יבואן) והם שולחים את זה להונג קונג להחלפה הקאטץ פה הוא שצריך לשלם על המשלוח הלוך ועל הטיפול במכס בערך 200 שקל אבל כמובן שהקטע של האחריות זה לא דבר שקורה פעם בשבוע אז זה מחיר סביר !
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר כן באמת עכשיו שמתי לב שבקושי מוצאים את הH120אבל בעיקרון עזבו כסףH320 יותר טוב מH120נכון?עכשיו אני עושה סקר מחירים בחנויות בניו יורק (אמא שלי גרה שם) ואולי היא תקנה ותשלח את זה עם מישהו שנוסע לארץואז גם נחסוך מכס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.