עבור לתוכן

חיבור בין המחשב לטלויזיה יש לי בעיה???

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בחיבורים קניתי כבל שיש בו גם אודיו וגם וידיאו וחיברתי הכל יפה אם יציאות פינים ובננה ניכנס והכל יש לי תמונה אבל אין לי קול ואני לא יודע למה ויש הכבל

הז אם אודיו משולב בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לשמוע וחיברתי לפי הסדר !!!!!!

נ.ב

יש לי חבר שאמר שאני צריך ליקנות באיזה חנות חשמל כבל של אודיו ולקנות מתאם לכרטיס קול שלי.

למה יש לי כרטיס קול מובנה ואז לחבר לטלויזיה וזה יעבוד אתם חושבים שזה זה

תודה לתמיכההה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

נסה להגביר את הווליום ;)

צריך לחבר את כרטיס הקול לטלוויזיה במקום לרמקולים של המחשב (מיציאת LINE OUT או SPEAKERS).

יש כבל כזה עם תקע כמו של אוזניות מצד אחד ושתי בננות (אדום/לבן) מצד שני. - בכזה אתה משתמש?

בחלק מהלוחות יש יציאה דיגיטלית קואקסיאלית (בננה אחת). אם חיברת ליציאה הזו לא תשמע כלום או שתשמע רעשים כי האותות לא מתאימים לכניסה רגילה.

פורסם
  • מחבר

אחי קניתי כבל שזה רק אודיו

ויש לי 4 חיבורים בכל צד חיברתי אחד למחשב ואחד לטלויזיה ויש שם שלוש נישאר של וידיאו ושתי אודיו שזה פינים ואחד בננה כזה שככה יכולתי ליראות בטלויזיה אבל אין קול אבל כניראה אין לי את בחיבורים את היציאה של הקול לתוך המחשב אז אי ילך להחזיר את מה שקניתי ואני יקנה הכל לחוד וזהו

פורסם

גבר גבר, אולי תשתמש בסימני פיסוק? קשה לי להבין את מה שאתה כותב...

שאתה מחבר את הרמקולים של המחשב, יש קול?

פורסם

שלב ראשון:

אתה צריך מפצל של PLL אחד (זכר) ל2 PLL (נקבה) ולחבר אותו ליציאת הרמקול של המחשב.

שלב שני:

לאחד החורים במפצל תחבר את הרמקולים של המחשב.

שלב שלישי:

אתה צריך כבל שנקרא PLL לRCA (ניתן להשיג בכל חנות נורמלית להפתעתי בהום סנטר מצאתי כבלים סבירים ביותר וזולים), הכבל בא באורכים שונים,

את הקצה של ה PLL (נראה כמו חיבור של אוזניות) תחבר למפצל במחשב, את הקצה השני של הכבל ה RCA ( שתי יציאות בצבע אדום ולבן )תחבר לטלוויזיה.

עלה והצלח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים