פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים זהו לא ספאם ואני מדבר ברצינותיש כאן אפשרות לראות את כל ההודעות שננעלו בפורום?דיפדפתי בכמה הודעות שננעלו ויש שם פשוט בידור. בבקשה לא לנעול.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים אני מזהה בדרך כלל הושדעות נעולות ע"י כותרות מפגרות וכשההודעה האחרונה נשלחה על ידי PORSCHER או מיני.. למשל הפוסט של מוסרי עם העגלת היפרנטו :lol: :lol:
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים לא.בעצם כן יש דרך - תרשום בשורת חיפוש 'ננעל'.*נ.ב - לדעתי זה די ספאם כל הת'רד הזה.זה פשוט מיותר וטיפשי.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים זה פרדוקס כי דיוני ספאם טהור הם מועילים מאוד לפורום.יש שם הרבה יותר אינטרקציה בין המשתמשים לעמת ויכוח על קצב פריימים על חומרה זאת וזאת, ואפשר ללמוד הכי הרבה על החברים בפורום דרכם.ומצד שני חשוב מאוד למנוע אותם כמה שיותר כדי שלא יהיה פה בלגן.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אני מזהה בדרך כלל הושדעות נעולות ע"י כותרות מפגרות וכשההודעה האחרונה נשלחה על ידי PORSCHER או מיני.. למשל הפוסט של מוסרי עם העגלת היפרנטו :lol: :lol: כל דיון של מוסרי ננעל בסופו של דבר ;D מעניין אם ינעלו את הדיון הזה גם... Oh the irony !
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים זה פרדוקס כי דיוני ספאם טהור הם מועילים מאוד לפורום. יש שם הרבה יותר אינטרקציה בין המשתמשים לעמת ויכוח על קצב פריימים על חומרה זאת וזאת, ואפשר ללמוד הכי הרבה על החברים בפורום דרכם. ומצד שני חשוב מאוד למנוע אותם כמה שיותר כדי שלא יהיה פה בלגן. זה למה נותנים להם קצת זמן לפני שנועלים אותם
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים זה פרדוקס כי דיוני ספאם טהור הם מועילים מאוד לפורום.יש שם הרבה יותר אינטרקציה בין המשתמשים לעמת ויכוח על קצב פריימים על חומרה זאת וזאת, ואפשר ללמוד הכי הרבה על החברים בפורום דרכם.ומצד שני חשוב מאוד למנוע אותם כמה שיותר כדי שלא יהיה פה בלגן.המ.. נקודה מעניינת! אכפת לך אם אבסס עליה את עבודת הדוקטורט שלי?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים המ.. נקודה מעניינת! אכפת לך אם אבסס עליה את עבודת הדוקטורט שלי? בשמחה, רק תרשום מאת: דוקטור OVERLOAD מהאקדימיה הבין לאומית לז**ני שכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.