עבור לתוכן

המבחן של המדינה - IQ-2

Featured Replies

פורסם

המבחן הזה דפוק לחלוטין, הוא לא מתקרב למבחן אי קיו (אני צריך לדעת בתור אחד שעשה), הוא איזהשהיא הכלאה בין פסיכוטכני לפסיכומטרי ששניהם אינם מדד לאי קיו או לחוכמה.

אני לא מבין איך הם לא מתביישים להטעות ככה את כל הציבור.

בקיצור, אל תייחסו למבחן הרבה משמעות הוא חסר כל טעם.

בדיוק. אם זה היה מבחן IQ אמיתי הייתי שוקל לעשות אותו, אבל בגלל שזה לא מבחן IQ פרופר כמו שצריך, אני לא רואה שום צורך לבזבז 3 שעות בשביל לעשות דבר שלא אומר כלום.

במבחן IQ יש הגבלת זמן על כל פרק, לא על כל שאלה. מבחן IQ נעשה בעזרת דף ועט ולא בעזרת טלוויזיה. במבחן IQ אין את כל השטויות שמסיחות את הדעת כמו קריין, גראפיקה ברקע של השאלות ושעון שמראה לך כמה זמן נשאר לך לשאלה. במבחן IQ יש הרבה יותר מ- 70 שאלות והרבה יותר סוגים של שאלות.

אגב, מה זה אומר? שמי שקיבל 70/70 יש לו הגבלת IQ? הוא לא יכול לעבור את האייקיו שהם קבעו מראש? זה פשוט מטומטם.

אם הייתי הולך לדבר הזה הייתי יכול להיות שם בשלוש קבוצות (תלמידי יב', מחוננים, משתתפי חידון התנ"ך). אני מחונן על פי מבחנים שעשו לי בכיתה ב' ובכיתה ט', שאגב היו פי 100 יותר קשים מהחרא הזה ששמו בערוץ 2.

פורסם

המבחן הזה דפוק לחלוטין, הוא לא מתקרב למבחן אי קיו (אני צריך לדעת בתור אחד שעשה), הוא איזהשהיא הכלאה בין פסיכוטכני לפסיכומטרי ששניהם אינם מדד לאי קיו או לחוכמה.

אני לא מבין איך הם לא מתביישים להטעות ככה את כל הציבור.

בקיצור, אל תייחסו למבחן הרבה משמעות הוא חסר כל טעם.

לפחות אנחנו יודעים מי האיש הכי חכם במדינה...

פורסם

חחחחחחחחחחחח, תגידו איפה אתם חיים ? על איזה פלנטה ? זה סתם תוכנית טלוויזיה שנועדה לעשות רייטינג וכסף.... תפסיקו לרדת אליה, וזה לא אומר שהיא לא אומרת כלום... היא כן מהווה איזשהו מדד, ברור שלא למדד שמהווה שאלון שנעשה ע"י מומחים ובסביבה יותר מבוקרת... גם זה שבסוף הם עשו השוואה גברים מול נשים, נשואים מול רווקים וכו'....

מצחיק שיצא ששני האנשים "הכי חכמים" הם אנשי צבא, שבטח שתיהם ביחידות שמנצלות את הכישורים שלהם :) (אולי הם באותה יחידה ?), זה גם מראה שעדיין יש פה איזה מדד של חוכמה...

פורסם

לפחות אנחנו יודעים מי האיש הכי חכם במדינה...

גם זה לא, כי בניגוד לספורט תחרותי כמו נגיד ריצת מרתון, באי קיו לא צריך להתכונן ולהתאמן, אי לכך כל אחד יכול לגשת ולהבחן על אותו מקום , אני לא משאר שיותר משני אחוז ניגשו למבחן וגם אם זה היה 50% (מכלל ישראל) זה לא היה מייצג כי יכול להיות איש חכם יותר שלא ניגש והוא החכם ביותר, או לחילופין כמו שהאמרה העתיקה אומרת "תמיד יש דג גדול יותר".

פורסם

63 תשובות נכונות מתוך 70 , גיל 16 . 140IQ .

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לספר לנו איך גילת מה זה?

ככה :

ד"א, למדתי מה זה גילוי עריות כשלמדתי באוניברסיטה על הגנת הכורח שבמשפט העברי היא לא "תופסת" בדברים הבאים :

1. רצח [לא אפרט איזה פרשן אמר ומה אמר בשביל לא להשוויץ וכי זה לא מעניין]

2.גילוי עריות [לא אסביר]

3.עבודה זרה [ " " ]

בואו נגיד שכששאלתי את המרצה "מה זה", המון ראשים הסתובבו :-). למזלי ידידות שישבו לידי הסבירו לי כי המרצה לא התייחס ברצינות לכך שאני לא יודע מה זה כי חשב שאני צוחק :-\

פורסם

highiqsociety.org

אם בא לך לעשות מבחן על רמה אז תעשה אצלם

לחץ כאן

מבחן טוב!

אבל קשה רצח :)

עברתי עליו בריפרוף קיבלתי 106.....

:-\

אני יקח יותר מאוחר קצת יותר זמן פנוי וישב עליו יותר טוב.

פורסם

אובחנתי ל-136 ע"י פסיכיאטר בגיל 11, כשעוד לא מי יודע מה ידעתי עברית. לפני כמה שנים עשיתי מבחן באנגלית ויצא 145, בעברית קצת מבלבל אותי האמת... אקח אותו יותר מאוחר, להיות חלק מהסטטיסטיקה 8)

פורסם

בן 15

איי קיו 128.......

אבל המבחן הזה לא בודק את האיי קיו טוב

היו כמה שאלות שלא כל כך קשורות לאיי קיו...

חבר שלי קיבל 144.........

ובמבחן שעבר שהיה הוא קיבל 130....

ובמבחן שהוא עשה במחשב הוא קיבל 119

(אני קיבלתי 118 די מכובד)

אז מי שקיבל נמוך לא להתבאס

ומי שקיבל גבוה אין לו כל כך על מה להתלהב...

פורסם

בן 15

איי קיו 128.......

אבל המבחן הזה לא בודק את האיי קיו טוב

היו כמה שאלות שלא כל כך קשורות לאיי קיו...

חבר שלי קיבל 144.........

ובמבחן שעבר שהיה הוא קיבל 130....

ובמבחן שהוא עשה במחשב הוא קיבל 119

(אני קיבלתי 118 די מכובד)

אז מי שקיבל נמוך לא להתבאס

ומי שקיבל גבוה אין לו כל כך על מה להתלהב...

גם אני חשבתי ככה, זה שונה לגמרי ממבחנים שעשיתי עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים