עבור לתוכן

בעיית עברית עמוקה ב winxp.+עוד בעיה של ביטול אופציית שרת(בXP).

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה).

עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא זוכר בדיוק) זה לא עזר.

זה בעיה אחת, אממה יש עוד בעיות.

כשאני נכנס לWIN הוא כל הזמן דוחף לי בSTARTUP איזה אייקון של שרת SQL SERVER. אני יכול לבטל את זה בMSCONFIG העניין הוא שאני רוצה לבטל את האופציה של השרת ושיהיה לי WIN נורמלי כמו לכולם.

אנשים בבקשה תעזרו.

פורסם

אתה הולך לחנות הקרובה וקונה.

או שאתה מוריד לינוקס ומשתמש בה. יש לה תמיכה טובה לעברית.

פורסם
  • מחבר

סליחה,כרגע גיליתי שיש פורום WINDOWS.אם אפשר להעביר אותי... סליחה, :nixweiss:

פורסם

איך להוסיף תמיכה בעברית בוינדוס אקספי תסתכל בתמונה האחרונה

באיזה סקין אתה משתמש בwinamp? הסקין הקלאסי והמודרנים כולם תומכים בעברית ,אבל סקינים רגילים יש כאלה שלא

בicq תגדיר גופן/font שתומך עברית

באשר לבעיה האחרונה ,תחפש אותו בadd or remove programs/הוספה או הסרה של תוכניות,בתוך control panel/לוח בקרה

פורסם
  • מחבר

RON אתה מדבר על הREGIONAL SETTINGS זה מה שעשיתי מקודם.לא עוזר :( .

ב'INAMP אני משתמש רק בקלאסי תמיד.שונא את הסקינים האחרים,זה הכי נוח.

בICQ אולי לא הבנתי אותך ויש משהו שאני לא יודע,אבל כדי להגיע לFONT תומך אני צריך לעבור דרך סימני שאלה,אבל אולי יש משהו שאני תועה כאן אז אשמח להבהרה.

אבל WINAMP ןICQ הם רק דוגמאות, לא נדמה לי שזה משהו נפרד לכל אחד, לדוגמא "הפוך על הפוך" בPROGRAM FILES זה התקין לי את התיקיה והכל נורמלי ועובד, אבל רק שהשם של התיקיה בגיבריש.

וניסיתי את הADD\REMOVE זה לא שם. :s05:

תודה לך בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים