פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים שלום לכולם יש לי כמה שאלות. יש לי 80 GB של WD. c 15 d 15 e 20 f 30 אוקיי השאלה שלי: אם אני רוצה שיהיה לי 2 מערכות הפעלה 98 and XP אני צריך לשים אותם בכוננים שונים? איך אני בוחר איזה מערכת הפעלה תעלה בריסט? יש תוכנה או משהו ? ואיזה מערכת קבצים אני צריך להשתמש, אגב אני מחלק את הדיסק שלי דרך הדוס עם הFDISK הישן והטוב ומפרמט הכל. מקווה שהייתי ברור, תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים אתה מתקין את הWINDOWS השונים על מחיצות שונות. תתקין קודם את ה98, אחר כ ךאת הXP. כשתתקין את שניהם אז הוא ישאל אותך לאן אתה רוצה להיכנס. אתה יכול להתקין איזה מערכת קבצים שאתה רוצה, אבל אני מציע לך להשתמש בשניהם בFAT32, כשי שתוכל להשתמש בשני הכוננים שלך בשני מערכות ההפעלה(ולא רק ב98).
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים 15 ג'יגה לכל מחיצה? אם זה רק ואך ורק לקבצים של ווינדווס אז זה יותר מידי, תוריד ל10-7 ג'יגה
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אני מציע שתיצור מחיצה של C ותשאיר אותה ריקה, קבע אותה כגודל של 2 ג'גה, את מערכות ההפעלה תתקין במחיצות האחרות לפי הסדר.אתה שואל מה זה נותן? תוכל לפרמט אחרי זה כל מערכת הפעלה שתרצה בלי לפגוע בשנייה.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר אני מציע שתיצור מחיצה של C ותשאיר אותה ריקה, קבע אותה כגודל של 2 ג'גה, את מערכות ההפעלה תתקין במחיצות האחרות לפי הסדר.אתה שואל מה זה נותן? תוכל לפרמט אחרי זה כל מערכת הפעלה שתרצה בלי לפגוע בשנייה.לא הבנתי, C זה ל 98D זה ל XPE זה ל MUSICF זה ל MOVIES AND ZIPPED GAMESעם כל מערכת הפעלה על כונן אחר ואני מפרמט נגיד את C שהוא WIN 98 ה-XP יפגע?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים ברגע שתפרמט את הכונן של 98 (ולא משנה איזה כונן זה יהיה, כל עוד הוא ה- ACTIVE)אתה תפגע ב- XP. כשאתה מתקין XP לאחר 98, ההתקנה מתקינה קבצים מסויימים לכונן של ה-98. למרות זאת, ניתן לתקן גם את זה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אוקיי אז איך אני מתקן את זה כדי לא לפגוע ב-XP? תודה לכם. את מה לתקן? אין מה לתקן פה. אתה מתקין XP לאחר שהתקנת 98 והכל יעבוד כמו שצריך. במקרה ותרצה לפרמט את הכונן של 98, זה כבר סיפור אחר. ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר את מה לתקן? אין מה לתקן פה. אתה מתקין XP לאחר שהתקנת 98 והכל יעבוד כמו שצריך. במקרה ותרצה לפרמט את הכונן של 98, זה כבר סיפור אחר. ;D במקרה שאני רוצה לפרמט את 98... תודה..
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים קבל מדריך שאני ערכתי לקראת הסוף למטה, יש את החלק שמסביר איך להסיר את 98. כל מה שרשום שם בדוק על ידי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.