פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים שלום לכולם קניתי 9800 פרו של 3DCLUBמשום מה אין איזו תוכנה בפנים של tune האם אני אמור לקבל אולי בכלל אין כזאתיצוין שהקופסא הגיע מקורית וסגורהבאריזה המקורית
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר אני יודע שגיגבייט נותנים תוכנת TUNING מצורפת לכרטיסועוד שאלה כוון שאין לי מושג איך לכוון משחקים לאופטימיזציה מירביתהייתי שמח אם הייתם נותנים לי טיפיםכמו ב nfsu2 hl2וכו יש לי קונטרול קאטליסטמפרטפ4 3ג 800FSB256*2 קינגסטוןר9800 פרו
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים תוריד את הדריבר 4.12http://www.ati.com/home/online/CatalystCCCdriver.htmlתוריד ATI TOOLhttp://www.radeon2.ru/atitray/attsetup.exeהמחשב שלך יריץ hl-2על הגדרות HIGH ב 1024-768 בלי בעיההכרטיס על 1000 ש"ח ?
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים אני לא מבין מה זה "לכוון" את הכרטיס, מה הכוונה שלך? על איזה הגדרות לשים בתוך המשחק עצמו? על איזה הגדרות לשים בדייברים?אתה יכול להוריד בלי סוף תוכנות כאלה מהאינטרנט בחינם.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר ראיתי שהוא מריץ יפה ב 1024אבל יש כל כל הרבה אופציות כמוwait for sync?????antialyzing ????* *2*4*6 ????וגם הגדרות בדרייבר עצמו 4.12בקונטרול סנטראני יחסית עם מחשב חזק אז מה ההמלצות?וכן זה הכרטיס ב 1000 שח נדמה לי שאתה המלצת עליו!הורדתי כמו שאמרתם את גם את הATI TOOL
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר אך איזה כרטיס בומבה באת שינוי אדיר אך הייתי שמח לקצת יותר הסברים על אופטימיזציה שלו עם משחקים
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים סבבהתתחדשובקשר להגדרות: (הכל בתוך הדריבר של ATI)ב direct3D תבחר Customanti aliasing X2Anisotropic filtering x8והגדרות Texture ו minimap תשים על perfomanceבשני האחרונים application Preferenceב openGL תבחר Customanti aliasing = application PreferenceAnisotropic filtering = application Preferenceוהגדרות Texture ו minimap תשים על perfomanceלפני אחרון תשים offאחרון application Preferenceבהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת חוץ מהחלק האחרון שפשוט לא מצאתיאני משתמש עם קאטליסט פאנל 4.12בשני האחרונים application Preferenceב openGL תבחר Customanti aliasing = application PreferenceAnisotropic filtering = application Preferenceוהגדרות Texture ו minimap תשים על perfomanceלפני אחרון תשים offאחרון application Preferenceאם תוכל להראות לי היכן?ועוד שאלה ההגדרות לא נמוכות יחסית ליכולת שלו?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים שני משתמש ב DNA דרייבראבל זה אותו דבר[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.