עבור לתוכן

6800gt ופילטרים

Featured Replies

פורסם

שלום

אז קניתי את הכרטיס הזה ואני רוצה eyecandy טוב לא על חשבון ביצועים.

ושמעתי פה הרבה על איך Supersampling ו- Multisampling (אולי יש עוד סוגים??) הורגים את הביצועים של ה- 6xxx (וזה נכון), אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשים פילטרים ועדיין לשמור על הביצועים? אולי בגלל זה יש לי נפילות כאלו פתאומיות ב- hl2. עוד שאלה: פילטרים לשים דרך הדרייבר או דרך המשחק?

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול לקבוע דרך כל אחד מהם, זה לא ישנה, אתה לא יכול לשים פילטרים בלי לאבד ביצועים, זאת הבעיה של ה6600, אני מניח שתוכל להפעיל x2-x4 ללא יותר מידי בעיות ברוב המשחקים, מx8 תוכל לשכוח, כמובן שאם אתה משחק ברזולוציה גבוהה מ1024*768 גם x4/x2 יכולים לגרום למצבים שלא ניתנים לשיחוק.

פורסם

בלתי שחיק*

:lol:

פורסם

הא יש לך 6800, מוזר לא אמורה להיות לך בעיה להפעיל פילטרים, מה שאר המערכת שלך.

ואני תבגרות שלי בלשון עשיתי, ויש לי אישור מהמדינה לכתוב איך שבא לי, אז אני ישתמש בה.

פורסם

אולי אתה סובל מבעית ה stuttring שיש ב Hl2

חפש לזה patch.

פורסם

אפשר לשחק ב-X8 במשחקי OpenGL כמו וולפנשטיין וג'דיי אאוטקסט וכמובן ב-FIFA2005 ;D

פורסם
  • מחבר

אז המסקנה:

לשים 2xAA/4xAF?

נו, ברור שהוצאת לאור את הברור מאליו דוגמא, גם על xtpe אי אפשר לשים פילטרים מבלי לאבד ביצועים.

אין אף כרטיס כזה, אולי חוץ ממערך sli של 6800...

פורסם

כל ממערכת תעבד ביצועים תחת פילטרים... 6800 ב SLI ים יעבד ביצועים בדיוק כמו כולם, אבל זה עדיין יהיה הרבה מעל הגבול ה "שחיק" אך שלא יהיה אם 6800GT אני מריץ הכל אבל הכל !! ב 1280X1024 ופילטרים על פול ועוד לא פגשתי משחק או אפילו מקום מסויים שהכרטיס לא מיסתדר ! הבעיה שלך במקום אחר לא בכרטיס !

פורסם

מה הפילטרים האלה נותנים? ואיפה משנים אותם? במשחק או בהגדרות בדרייבר?

פורסם

משנים אותו פה

ואין מצב שלא רץ חלק על פילטרים עד הסוף

מה המפרט שלך?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים