עבור לתוכן

בעיה עם העכבר ie של מיקרוסופט.

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)

פורסם

אולי החיבור שלו מאחורה רופף.

לי קרה פעם שהחיבור היה רופף ואז נהיו לי בעיות בעכבר כמו שאתה תיארת.

תחזק את החיבור.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את החיבור וחיברתי שוב, ניתקתי את כל חיבורי ה USB הנוספים, הוצאתי וחיברתי בחיבור השני ו... כלום :-\

פורסם

כשהוא נתקע , אז אלה תקיעות של ממש? או שאלה לאגים כאלה?

פורסם
  • מחבר

גם וגם, יש פעם שאני מזיז ואז הוא זז אחרי כמה שניות ויש פעמים שאני צריך להזיז כמו מטורף בשביל שזה יזוז טיפה. גם כשאני לוחץ (למשל על שלח תגובה) אני צריך ללחוץ 20 פעם בשביל שזה גם ילחץ :-\

פורסם

1) תבדוק מול מיקרוסופט.

2) בתדוק ב-Task Manager ב"הסטוריית CPU" אם יש קפיצות בזמן שאתה נתקל באותן תקיעות.

3) תבדוק אם אין דרייברים מיותרים בקשורים ב-USB

4) אם ניתן, תתקין את אותו מוצר על מחשב אחר ותבדוק אם הבעיה נשנית

5) רענון לדרייברים לא יזיק

6) בזמן קפיאה, במקום לשחק רודיאו עם העכבר, תראה אם ניווט באמצעות המקלדת זורם כרגיל (קצת תרגול של מקש Windows, Alt, Tab...)

תחזור עם התוצאות.

פורסם
  • מחבר

טוב, מסתבר שפעם ב X זמן יש משהו שמפריע לקליטה כי עכשיו המקלט ממש ממש קרוב לעכבר ואין בעיה. השאלה, מה גורם לזה? אני בתור אחד שלא אוהב שנוגעים לו בדברים משתדל לשים את הכל במקום, אפשר להגיד שיש מקום קבוע לכל דבר אצלי בשולחן והמקלט עומד שם כמעט 3 חודשים ופתאום זה קרה. ממה אתם חושבים זה נגרם? (אם זה יעזור, יש לי מנורה קטנה על השולחן, מסך, מדפסת [ לא מחוברת לחשמל ולא למחשב ], שלט [ יחסית רחוק מהמלקט ולא בשימוש כשזה קורה ] ) תודה לעוזרים ד"א אם אפשר לינק לדריברים של העבר בגרסא הישנה כי לא מצאתי :-\

פורסם

צריך לברר אם הבעיה מהצד המשדר, מהצד הקולט, או מבעיה בסינכרון בינהם. באיזה טכנולוגיה עובד העכבר הזה, מבחינת התקשורת האלחוטית?

פורסם
  • מחבר

אני חושב רדיו :-\

פורסם

עובד בתדר רדיו .....תנסה לחדש קשר בין המשדר והעכבר ( תלחץ על הכפתור במשדר הוא יתחיל להבהב ןאז לחץ על הכפתור מתחת לעכבר ) אצלי זה עובד אבל יכול להיות שיש גם תקלה חשמלית באחד משני הרכיבים .....

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים