עבור לתוכן

אני רוצה לדעת אם זה נכון שמסך דק לא טוב למחשב למטרת משחקים וסרטים ....?

Featured Replies

פורסם

שמע אף אחד לא תוכח ש CRT מעולה למשחקים

סרטים אין הבדל בכלל .

אבל מסך תותח למשחקים יעולה קצת פחות מ LCD סביר

ולך אתה שים בבית מסך של 50 קילו , אני זוכר את ה CTX שהיה לי 45 קילו למסך 19 אינטצ

אם מסתכלים על התמונה הכוללת ואתה לא פריק של משחקים מחשב שהחיים שלך תלויים בזה

LCD עדיף בהרבה .

ואין מריחות ודברים כאלה בצג LCD איכותי , ולא LG וMAG זה לא חברות איכותיות .

הא?

חבל לזרוק שטויות באוויר

חלק לא קטן ממסכי הLCD בעולם משתמשים בפנלי LCD של LG

מסכי הLCD של LG מעולים(תלוי בדגם כמובן) MAG פחות

פורסם

מה שבטוח זה שלגרפיקה דו מימדית (PS וכו') LCD זה פשוט על הפנים, כל תזוזה קטנה משנה את הצבעים על המסך (לפי נקודת המבט שלך) וגם את הקונטרסט וזה ממש מעצבן כשעובדים מול תמונות מלאות צבע.

ועוד בעיה של LCD עם סרטים זה כשהLCD משמש כמו טלוויזיה ומלא אנשים מסתכלים עליו מכל הכיוונים אז עוד פעם יש את הבעיה של זווית הראיה הדפוקה.

וגם הצבעים בLCD נראים לי פחות טובים מאשר בCRT, הם "חיים" אבל אולי קצת יותר מדי... יותר מדי קונטרסט לטעמי.

אני אוהב תצוגה של CRT, אין מה לעשות :nixweiss:

פורסם

טוב , בואו נסכם את זה ככה  , וזה לפי מה שאתם כתבתם.

1) זה קודם כל עיניין של טעם  , ולא היה כאן אחד שלא היה מפסוט מה lcd\crt  שלו.

2) באופן כללי , למשחקים  עדיף CRT .  מסך דק 17 למשחקים , עולה קרוב ל3 אלף , ויכול גם לעבור.

מסך רגיל 19 אינץ , שהוא ממש מתקדם , וממש איכותי , יעלה פחות.

ככה שהיתרון היחיד שיש לדקים... שהם דקים! כמה אירוני חחח  . בסופו של דבר , גם אם אין לך מקום

יעלה לך יותר זול ויותר משתלם , לקנות אפילו שולחן קטן מחשב  , (אחי קנה משהו ממש נחמד בפחות מ200 שקל...)

ושם כן יהיה לך מקום למסך גדול. ואתה צריך להבין , שבסופו של דבר , אתה לא נוגע ו מוזיז את המסך , ככה שמסך

דק לא כזה יהיה יעיל... המסך שלך ישב בשקט בשנים הקרובות על השולחן וכל מה שאתה עושה איתו זה להסתכל עליו

אז למה לא לקחת  מסך יותר גדול , ויותר איכותי למשחקים..

ותיהיה בטוח שקנית מסך 19 אינץ , מהאיכותיים ביותר שיש.  והוא עדיין יהיה באותו מחיר של מסך 17 דק , ממוצע! ולא מהאיכותיים.

אז בעצם , הגענו לשאלה , למה כל כך חשוב לך מסך דק ?!?  יש כאלה שיגידו שזה יותר יפה , ישר היתי מעיף להם משהו לפנים.

יש כאלה , שאומ רים בעיה של מקום , שזה גם בולשיט , כי ב90 אחוז מהמקרים , גם בעיות מקום אפשר לפתור במאה מתיים שקל!

קיצר...  התעייפו לי האצבעות :\

שורה תחתונה : כל מה שאתה עושה עם המסך זה להסתכל עליו. ככה שיש לך שתי אופציות (נוריד את בעיית המקום כרגע , שזה לא בעיה!)

אופציה אחת : מסך דק 17 אינץ , איכותי, טוב למשחקים. ואתה נפרד מ3000 אלף שקל

אופציה שנייה : מסך דק 17 אינץ , ממוצע , לא משהו במשחקים , אתה נפרד מ 1500-2000 שקל.

אופציה שלישית : מסך 19 אינץ , איכותי ביותר , מצויין למשחקים , אתה נפרד מ 1800-2000 שקל + 200 שקל לשולחן נורמלי למסך.

עשה את החישוב שלך בעצמך.

נ.ב - כל שולחן נורמלי ב200 שקל , יחזיק בקלילות מסך 19 אינץ.

ורק אל תשכח שאם אתה קונה מסך 17 דק בגלל שזה יפה ואתה מתלהב מזה.. וזה באמת נחמד.. אחרי כמה חודשים

אתה כבר תפסיק להתלהב ממסך דק , וזה יראה לך רגיל למדי.. ואז אתה נשאר עם האיכויות שלו בלבד... וכבר לא יהיה אכפת לך שהוא דק.

(זה לאנשים שקונים מסכים דקים בשביל להתלהב \ יפים \ דעיין \ או סתם שיש להם כסף...)

פורסם

יתרונות נוספים לLCD:

1)הוא מגיע לבהירות כמעט פי שתיים מCRT אז עם אתה עובד במקומות שיש סינוורים(אור חזק,שמש) זה לא יפריע לLCD.

2) מסך LCD פחות מעייף את העניים

3) לא בדיוק ייתרון אבל 17" LCD שווה ערך ל 18" CRT מבחינת גודל מעשי שי מסך לצפייה

חסרונות לLCD:

חוץ מעדכון מסך איטי יחסית לCRT יש בעיות שקשורות לפונטים שלא נראים טוב שלא עובדים בNATIVE RESOLUTION

בקשר ל19"CRT יש הרבה מקומות שבהם ל19" פשוט אין מקום הוא כבד וענק, ולקנות שולחן יותר גדול שלפעמים ייתפוס חצי חדר

לא תמיד האופציה הטובה היותר, כמו כן אם אתה משתמש בUPS 19" דורש לרוב UPS ברמה אחת יותר חזקה.

פורסם

הא?

חבל לזרוק שטויות באוויר

חלק לא קטן ממסכי הLCD בעולם משתמשים בפנלי LCD של LG

מסכי הLCD של LG מעולים(תלוי בדגם כמובן) MAG פחות

תסלח לי אתה

על כל בעל LCD של LG שאתה מכיר שהגיע לסייום האחריות של המסך שלו מבלי לבקר בתיקון או החלפה

אני יביא לך 1 או 2 שהיו לפחות פעם אחת בתיקון \ החלפה (ולרוב יותר מפעם אחת !!! )

ותאמין לי שאני מכיר .

מנסיון בחברה שלא אזכיר את שמה , נקנו 900 מסכי LCD 150 היו LG

זה היה לפני שנתיים , שבוע שעבר החליפו את כולם לדגם אחר לא של LG בגלל הבעיות החוזרות שלהם

אולי איכות המסך טובה אבל אמינות שואפת לאפס ולכן זה מוריד בעייני את ערך המסך לאפס .

ושוב לגבי מריחות

אני מזמין את כל מי שרוצה אלי לראות את המסך הישן שלי CTX PE722E בן שנתיים וחצי זמן תגובה 25 או 30 מילי

אם ימצא מריחה אחת באיזה משחק שהוא רוצה

ברזולוציה הטבעית של המסך ואף באחת פחות

יכול לקחת את המסך שלי .

מסך LCD איכותי ! בעל פאנל טוב לא ימרח ולא נעליים צאו מהסיפורים שמעתם .

CRT עברו מהעולם , מי צריך צג ששוקל 30-50 קילו ותופס את כל המקום

פורסם

יתרונות נוספים לLCD:

1)הוא מגיע לבהירות כמעט פי שתיים מCRT אז עם אתה עובד במקומות שיש סינוורים(אור חזק,שמש) זה לא יפריע לLCD.

2) מסך LCD פחות מעייף את העניים

3) לא בדיוק ייתרון אבל 17" LCD שווה ערך ל 18" CRT מבחינת גודל מעשי שי מסך לצפייה

חסרונות לLCD:

חוץ מעדכון מסך איטי יחסית לCRT יש בעיות שקשורות לפונטים שלא נראים טוב שלא עובדים בNATIVE RESOLUTION

\

יש עוד הרבה חסרונות

והיתרונות שלך לא מדויקים (מעיף את הענים זה שיקול אישי, לדעתי זה הפוך).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על כל התגובות שלכם ואני יחשוב על מה שאמרתם למרות שאני בהתלבטות רבה אבל אם מישהו ישלח לי קישור או משהו אחר שיוכיח הוכחה חותכת מה יותר טוב אז זה יהיה מצויין בשבילי אז תודה. :xyxthumbs:

פורסם

אין הוכחה, אלה רק דעות.

הדבר הכי קרוב להוכחה שאתה יכל לקבל ה ללכת לחנות מחשבים שמחזיקה מספר מסכי LCD טובים ומסכי CTR טובים ולבצע את ההשוואה בעצמך.

רק תדאג שההשווה תהיה הוגנת (תאורה שווה, דגמים חדשים כמה שיותר...) וזאת התשובה הכי טובה שתקבל בקשר למי יותר טוב בשבילך.

פורסם

תסלח לי אתה

על כל בעל LCD של LG שאתה מכיר שהגיע לסייום האחריות של המסך שלו מבלי לבקר בתיקון או החלפה

אני יביא לך 1 או 2 שהיו לפחות פעם אחת בתיקון \ החלפה (ולרוב יותר מפעם אחת !!! )

ותאמין לי שאני מכיר .

מנסיון בחברה שלא אזכיר את שמה , נקנו 900 מסכי LCD 150 היו LG

זה היה לפני שנתיים , שבוע שעבר החליפו את כולם לדגם אחר לא של LG בגלל הבעיות החוזרות שלהם

אולי איכות המסך טובה אבל אמינות שואפת לאפס ולכן זה מוריד בעייני את ערך המסך לאפס .

ושוב לגבי מריחות

אני מזמין את כל מי שרוצה אלי לראות את המסך הישן שלי CTX PE722E בן שנתיים וחצי זמן תגובה 25 או 30 מילי

אם ימצא מריחה אחת באיזה משחק שהוא רוצה

ברזולוציה הטבעית של המסך ואף באחת פחות

יכול לקחת את המסך שלי .

מסך LCD איכותי ! בעל פאנל טוב לא ימרח ולא נעליים צאו מהסיפורים שמעתם .

CRT עברו מהעולם , מי צריך צג ששוקל 30-50 קילו ותופס את כל המקום

כי הייתה בעיה עם דגם אחד בן שנתיים ?? מהתקופה שLCD היה עדיין בחיתולים?

סתם יש לך דעה שלילית על LG ואתה מפנה אותה הלאה. ללא כל ביסוס

ושוב הרבה חברות שמוכרות LCD משתמשות בפאנלים של LG.

יש בסך הכל מספר קטן של חברות שלמעשה מייצרות פאנלים של LCD

ותפסיק לדבר שטויות על LCDים ב LCD יש Ghosting נקודה.

ב16ms ומטה זה פחות בולט, זה שאתה משחק בטטריס והכל בסדר לא אומר שבמשחקים מהירים לא שמים לב

פורסם

עשיתי השוואה היום עוד פעם עם מסך VP171

זה היה מסך מצוין.

אבל ב CRT ראו הרבה יותר טוב עדיין!

ואין ב LC בכלל מריחות אני לא ראיתי מריחות ב 16MS !

לדעתי הבעיה הכי גדולה ומעצבנת ב LCD זה ה NATIVE RESOLTION

הבעיה הכי דפוקה שיש!!

מחק אחד שאתה משחק על 1024 מאיזו סיבה..רואים ממש ממש לא יפה!

וזה ממש עיצבן אותי.

ויש גם משחקים שאי אפשר להגיע ל 1280 שזה בכלל מעצבן :lol:

פורסם

לי יש q17 עם שפופרת hydis....אז אולי אני מכור :) המסך הזה יותר טוב מכל crt שאני ראיתי...

פורסם

דעות וביקורות זה נחמד אבל תראה בעצמך בבדיקה רצינית לפני שתיקח משהו הביתה. שים לב שבהרבה חנויות התצוגה של המסכים  ממש על הפנים. מחברים את כל הCRT על איזה מפצל ומפעילים אותם על RR של 60HZ. בקיצור דואגים שהLCD ייראו יותר טוב. אז תוודא שאתה בודק CRT כאשר הוא מחובר ישירות למחשב. כמו כן תבצע בדיקה מקיפה גם של יישומי OFFICE ודפי אינטרנט - (היינו מצבים שונים של טקסט) ולא רק סרטים או משחקים.

בקשר לLCD - לא ציינתם את עניין (חוסר) אחידות הגוונים על פני כל שטח המסך.

פורסם

לי יש q17 עם שפופרת hydis....אז אולי אני מכור :) המסך הזה יותר טוב מכל crt שאני ראיתי...

יש לך HYDIS?!

זה פאנל הרבה יותר טוב מהסמסונג לפי מה אני שמעתי :jump:

מסך מעולה...

אבל זאת רק דעתך!

CRT יותר טוב מכל LCD שתמצא.

אולי אתה מעדיף צבעים חיים ובהירות גבוהה.. :lol:

פורסם

לי יש q17 עם שפופרת hydis....אז אולי אני מכור :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: שפופרת HYDIS

פורסם

כי הייתה בעיה עם דגם אחד בן שנתיים ?? מהתקופה שLCD היה עדיין בחיתולים?

סתם יש לך דעה שלילית על LG ואתה מפנה אותה הלאה. ללא כל ביסוס

ושוב הרבה חברות שמוכרות LCD משתמשות בפאנלים של LG.

יש בסך הכל מספר קטן של חברות שלמעשה מייצרות פאנלים של LCD

ותפסיק לדבר שטויות על LCDים ב LCD יש Ghosting נקודה.

ב16ms ומטה זה פחות בולט, זה שאתה משחק בטטריס והכל בסדר לא אומר שבמשחקים מהירים לא שמים לב

מה זה השטויות האלה

LCD היו בחיתוליו , ממש לא .

הLCD שלי הינו ב שנתיים וחצי והא אחד הטובים שאני מכיר עד היום !

ואני לא משחק טטריס בוא נרגע ומהר .

אני לא GAME FREAK אבל המערכת שלי מסוגלת ומריצה כל משחק עד היום על הREZ המקסימלית של הצג שלי .

אז להרגע .

ושוב לדעתי ויותר חשוב מניסיוני (ואני יבהיר שום עם מספר סוגים של צגים של LG ) כל הקונה צג (LCD או CRT) של LG "שם את כספו על קרן הצבי"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים