פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אני רוצה לדעת אם זה נכון שמסך דק לא טוב למחשב למטרת משחקים וסרטים ....?כי אני רוצה לקנות מסך של LG ודוד שלי אומר לי שמסך דק לא טוב למשחקים ולסרטים במחשב וכו' והוא מתאים רק לעבודה משרדית המלצות ועזרה בבקשה?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים הוא די צודק. אפשר לראות סרטים ולשחק משחקים במסך LCD אבל מסך CRT עדיף למטרות אלו בגלל פחות מריחות שהוא מציג ואפשרויות בחירת רזולוציה. במחיר של מסך דק 17 אינץ' אתה יכול לקנות מסך CRT בגודל 19 אינץ' ויהיה מצויין למשחקים ולסרטים.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר אבל זה רציני מידי המריחות צבעים ורזולוציה או שזה לא ממש משנה כי אני צריך מסך דק לסיפריה שלי כי המסך CRT שלי לא נכנס בסיפריה הוא גבוה מידי ועמוק מידי הוא 17 אינץ' אז מה אתם אומרים??.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים אם אתה קונה LCD איכותי עם זמני תגובה מהירים 16MS ומטה אז זה יהיה יחסית לא רע למשחקים.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים במסך עם 12ms אין מריחות בכלל, עם 16ms יש רק אם ממש מחפשים.לLCD יש צבעים חיים יותר ובכלל התצוגה בהירה יותר מCRT, אבל בדגמים הפחות איכותיים, הזולים, הצבעים פחות מציאותיים.בסך הכל אני חושב שLCD עדיף.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים זה שטיות הLCD מראה את המישחקים והסרטים יותר יפה ויותר חיי מכל מסך CRT ! אבל עם שמעתה חדשות מסכי הLCD (גם הטלויזיות) מחזיקות מעמד 30 אלף שעות מקסימום ואז פג להם התוקף..עם לחשב את זה בשנים בממוצע זה 3 שנים עם אתה מישתמש הרבה מחשב.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים במסך עם 12ms אין מריחות בכלל, עם 16ms יש רק אם ממש מחפשים.לLCD יש צבעים חיים יותר ובכלל התצוגה בהירה יותר מCRT, אבל בדגמים הפחות איכותיים, הזולים, הצבעים פחות מציאותיים.בסך הכל אני חושב שLCD עדיף.אתה תסלח לי אם אני יכתוב שמה שכתבת רחוק מהמציאות כמו הירח מהשמש .ב 50-60MS ישנם מריחות רק כאשר עובדים לא על הרזולוציה הטבעית של המסך 30-50 אין כמעט בעיה כזאת30 ומטה - אין מריחות נקודה !בצגי LCD פשוטים גם זמן תגובה נמוך לא יעזור לאיכות תמונהאישית אני מעדיף בהרבה יחס קונטרסט גבוהבהירות גבוה ותמיד להסתכל על הזוית צפייה פרט לעובדה שזה מציק זוית קטנה זה מעיד על צד מיושן מאד
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים לפי מה שהבנתי אפילו במסכי ה 8ms בעיית ה ghosting עדין לא נפתרה...אז למורות שהם מצויינים אבל לגיימרים זה עדין לא מתאים...עם אתה כזה גיימר פשוט ולא חשוב לך כל כך כל מיני בעיות כאלו של ghosting (מין מריחות כאלו) במשחקים אז לך על LCDאבל לגיימר רציני שחייב שהמשחק יראה וילך כמה שיותר טוב אז ברור לקחת CRT.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים כל מה שאמרתם לא נכון.ואני בטוח שגם רובכם לא בדקו את זה לעומק.מסכי CTR מציגים סרטים\משחקים הרבה הרבה יותר טוב, במיוחד עם מחשיבים גם את המחיר.התמונה בLCD היא פחות יציבה וחדה, עוד דבר זה שמסכי CTR מסתדרים יותר טוב בחדרים מוארים.CTR מציג איכות גבוה בהרבה לסרטים ומשחקים.וכן, ב30MS יש מריחה ברורה.ולפותח הת'רד, אם אתה לא יכל לקנות CTR בגלל שאין לך מקום למה בכלל אתה שואל?כמובן שLCD הם לא גרועים למשחקים, אבך הם עדיין לא ברמה של CTR.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1427853 תסתכלו בקישור זה מסך LCD מאיכות טובה או שלא?????ושאלה נוספת איזה מסך CRT (מסך שטוח) יותר טוב הכוונה של איזה חברה MAG או LG???
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים כל מה שאמרתם לא נכון.ואני בטוח שגם רובכם לא בדקו את זה לעומק.מסכי CTR מציגים סרטים\משחקים הרבה הרבה יותר טוב, במיוחד עם מחשיבים גם את המחיר.התמונה בLCD היא פחות יציבה וחדה, עוד דבר זה שמסכי CTR מסתדרים יותר טוב בחדרים מוארים.CTR מציג איכות גבוה בהרבה לסרטים ומשחקים.וכן, ב30MS יש מריחה ברורה.ולפותח הת'רד, אם אתה לא יכל לקנות CTR בגלל שאין לך מקום למה בכלל אתה שואל?כמובן שLCD הם לא גרועים למשחקים, אבך הם עדיין לא ברמה של CTR.שמע אף אחד לא תוכח ש CRT מעולה למשחקיםסרטים אין הבדל בכלל .אבל מסך תותח למשחקים יעולה קצת פחות מ LCD סבירולך אתה שים בבית מסך של 50 קילו , אני זוכר את ה CTX שהיה לי 45 קילו למסך 19 אינטצאם מסתכלים על התמונה הכוללת ואתה לא פריק של משחקים מחשב שהחיים שלך תלויים בזהLCD עדיף בהרבה .ואין מריחות ודברים כאלה בצג LCD איכותי , ולא LG וMAG זה לא חברות איכותיות .
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים כשמשקיעים וקונים איכותי אז מקבלים איכותי.ה viewsonic vp171b שלי עושה צחוק מכל מסכי הcrt שראיתי עד היום.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים LCD כמו Q17 יהיה מעולה למשחקים!אבל עדיין CRT הרבה יותר טובים בגלל הצבעים הם יותר מדויקים וקרובים לגוון האמיתי!בקיצור, CRT עדיין יותר טוב מ LCD למשחקים וסרטים.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים כנ"ל , אם קונים LCD17 ב1500 ש"ח אז גם מקבלים משהו בהתאם אצלי אין בעיית מריחות (אולי רק אם ממש מחפשים את זה אבל ממש לא משהו שמציק לעיין) הסרטים נראים מצויין וכמו שאמרו הצבעים נראים יותר חיים ובכלל התמונות נראות הרבה יותר יפה
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים לדעתי הבעייה של עבודה לא ברזולוציה הטבעית היא הרבה יותר רצינית ממריחה - יש משחקים שלא נותנים להחליף רזולוציה ויש משחקים שיעבדו על חלק מהמחשבים לאט מדי ברזולוציה הטבעית, כי היא גבוהה מדי והכרטיס מסך לא עומד בעומס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.