עבור לתוכן

תקלה חמורה-CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT

הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא...

אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925

הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו...

הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים

התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי את המחשב. בקיצור, כלום, הבקרת ווליום בקופסא לא מגיבה, השלט רחוק לא מגיב, כל החיבורים לא מגיבים, אין שום סימן לזה בקונטרול פאנל, ושום אינדקציה שהיא לסאונד שיוצא לרמקולים מהכרטיס עצמו, בדקתי את הכבל ואת החיבורים לקופסא, הכל נראה תקין למהדרין, בקיצור, אין לי יותר רעיונות ואני חייב עזרה, אין לי כוח לסחוב את המחשב כולו לתיקון. למישהו יש מושג?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא נתקל בבעיה דומה?

אין פיתרון מלבד ללכת לתיקון? משהו?

פורסם

לCREATIVE תמיד הייתה חומרה נהדרת אבל תוכנה ממש מזעזעת...

תנסה לבדוק עדכוני דרייברים באתר שלהם, ויש להם שם גם מלא תוכנות שליטה. שווה לבדוק, אני לא מאמין שבחנות יגידו לך משהו אחר במילא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים