עבור לתוכן

מחווה לסבתא, סריקת אלבום התמונות הישן ו"שיפוצו".

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אמנם זהו לא צילום אלא סריקה דיגיטלית אבל אני רוצה לעבוד על פרוייקט ולסרוק את כל התמונות של סבתא שלי מתקופת השואה בבולגרייה, לתקן ולשפץ ולפתח אותן מחדש.

רציתי לדעת אם יש תוכנה יעודית לתיקון קמטים וכתמים בתמונות (במיוחד כתמים).

תודה.

פורסם

פוטושופ היא ה-תוכנה בשביל תיקונים מסובכים יותר, אבל חוששני שאין בפורום אדם שיוכל להנחות אותך תיקונים מתקדמים. בעבר ראיתי בערוץ TechTV שב-YES שעשו את זה Live, תקנו תמונה מהמאה ה-19, עשו את זה חבל"ז. נראה לי שכדאי שתפנה לפורום יעודי יותר לנושא, הייתי מנסה אף בפורום בחו"ל.

בהצלחה!

פורסם

אם תמצא תשתף אותנו בבקשה

זה נשמע כמו אחלה רעיון

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פוטושופ היא ה-תוכנה בשביל תיקונים מסובכים יותר, אבל חוששני שאין בפורום אדם שיוכל להנחות אותך תיקונים מתקדמים. בעבר ראיתי בערוץ TechTV שב-YES שעשו את זה Live, תקנו תמונה מהמאה ה-19, עשו את זה חבל"ז. נראה לי שכדאי שתפנה לפורום יעודי יותר לנושא, הייתי מנסה אף בפורום בחו"ל.

בהצלחה!

לינק לכתבה ? לפורום? משהו ?

פורסם

גם אני ראיתי את הכתבה הזאת...זה עניין של 5 דקות.... תחפש באתר של טקטיוי.. באחד השיטוטים שלי באתר ראיתי את זה..

אם אתה מוצא תשתף אותנו כי אני חייב את זה לעבודת שורשים

פורסם

הנה קישור לפורום של התוכנית "שומרי מסך" ב TECH TV שם הופיע הקטע עם הפוטושופ .

http://forums.g4techtv.com/categories.cfm?catid=59

אגב התוכנית עד היום מקרינה קטעים וטריקים בפוטושופ.

עם זאת אני הייתי ממליץ על ספר שמלמד אותך פוטושופ , ויש כמובן EBOOKS שהם PDF עם תמונות והכל .

שיהיה בהצלחה

פורסם
  • מחבר

העניין הוא האם יש פלאג אין שעושה את הכל בצורה אוטומטית ע"פ אלגוריתם חכם או משהו ?

פורסם

מצטרף לשאלה...

יש לי תמונה ישנה משנת 1870 שדהתה מאוד, כמעט זרקתי אותה, אבל נראה לי שאפשר באמצעות עיבוד תמונה דיגיטלי לחזק את הצבע. הבעייה שאני לא יודע לעבוד בפוטושופ ואפילו אין לי סורק.

מישהו מכיר מעבדת צילום שמתמחה בזה או משהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים