פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים נכון.. היום המידע עובר באופן דיגיטלי מהחיבור IDE של הכונן ישירות ללוח אם ולכרטיס קול...כמובן שהכי פשוט זה להכניס דיסק מוסיקה, אם אתה שומע הכל בסדר, אם לא, אז אולי צריך.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר רגע אם אני רוצה לשמוע דרך האוזניות מבחיבור בפאנל של הסידי אני חייב לחבר את הכבל?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים רגע אם אני רוצה לשמוע דרך האוזניות מבחיבור בפאנל של הסידי אני חייב לחבר את הכבל?לא.. מה קשור ? קצת הגיון.... החיבור אוזניות של הסידי לא קשור למשהו אחר.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר אז בעצם יציאת האוזניות בפאנל של הסידי מקבלת את המידע מהכרטיס קול ולא מהסידירום שממיר את האות
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים בחיבור האוזניות ל-cd האיכות תהיה גרועה, כי לא תשמע דרך כרטיס הקול, אלא דרך ה-cd. תחבר לכרטיס קול.אגב, בגלל שלא צריך לחבר כבל מה-cd לכרטיס קול, יש היום כרטיסי קול ללא חיבורים כאלה. כמו הכרטיס revolution7.1
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר אז בעצם הכבל הזה (שימש בעבר) לחיבור הסידי לכרטיס קול כדיי לשמוע דרך היציאות של הכרטיס קול והיציאה של הפאנל של הסידי לא קשורה לכרטיס הקול
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אז בעצם הכבל הזה (שימש בעבר) לחיבור הסידי לכרטיס קול כדיי לשמוע דרך היציאות של הכרטיס קול והיציאה של הפאנל של הסידי לא קשורה לכרטיס הקולאכן כך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.