פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אוקיי אז ככה, תכנס להגדרות של המסכים בדרייבר, ותגדיר את מסך הTV בתור המסך הראשי.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר אוקיי אז ככה, תכנס להגדרות של המסכים בדרייבר, ותגדיר את מסך הTV בתור המסך הראשי."להגדרות של המסכים בדרייבר" הכוונה איפה? כי מה שעשיתי היה די פשוט:right click על הדסקטופ, ןשיניתי את ההגדרה ב- displays ל-TV. עוד משהו?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אותה בעיה יש לי.. רק שאני עובד על SVIDEO ועם 6800GTאלא אם אני עושה שיהיה single display על הטלויזיה (גם אם אני עושה clone ואת הTV ראשי)אני לא רואהאת הסרטלמה זה? והאם יש דרך לשנות את זה
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר אני לא בבית, אז אני לא יכול לבדוק כרגע. זה לפטופ compaq presario בן 3-4 בערך שקיבלתי עכשיו (אבא משדרג - אני נהנה). בכל מקרה אתה אומר להכנס להגדרות של הדרייבר? דרך הדסקטופ לא מספיק?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים זה כנראה עניין של הגדרות הנגן סרטים.תעזר בלינק המצורף, יש הסבר למטה.http://users.tapuz.co.il/techsupport/tv/tv.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.