עבור לתוכן

מחשב נפל !

Featured Replies

פורסם

טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה :

Abit IC7-G

P4 - 3.2 Prescott

Corsair VS 512 X 2

Seagate 120GB 7200 SATA

Albatron 6800GT

Aspire 500W PSU

מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב .

משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח .

כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב "רץ" .

שתי שאלות :

1) מה לדעתכם גרם לזה ומה הבעיה ?

2) איזה חנות באיזור חיפה אפשר לסמוך עליה שתוודה מה הבעיה ותזהר עם המחשב היקר שלי ! (1200 דולר ) .

פורסם

מעבדת עתיד מחשבים במפרץ מול לב המפרץ . תבקש בדיקה (בתשלום) והצעת מחיר לתיקון .

לדעתי נשרף המעבד. ולמה ?

כי הפרסקוטים מתחממים מאד. דורשים קרור טוב מאד . וכאשר הפעלת את המשחק אז ברור שהטמפ' עלתה למקסימום ופןף ! כאשר המעבד מת אז אין שום ביפ בזמן הבוט . הנורית על הלוח מראה שיש מתח מלא . לא עוזר הרבה.

פורסם
  • מחבר

KSP לא טובים ? מישהו מרוצה מהשירות שלהם ?

פורסם

זה בלתי אפשרי. מעבדי אינטל לא נשרפים. הם פשוט נכבים שהם מגיעים לטמפ X ואז המעבד ניצל.

מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לבדוק חלק חלק. אף אחד לא יכול להגיד לך מה קרה. קח חלק חלק מהמחשב שלך ותרכיב אותו על מחשב אחר.

הייתי ממליץ לך לעשות חיפוש על KSP בשביל להבין עם שווה להגיע אליהם.

פורסם
  • מחבר

גם לי לא נראה שזה המעבד . שמעתי שיש דבר הנקרא thermal thrust או משהו בסגנון שמוריד את מהירות המעבד אם הוא מגיע לחום יתר . בעיה כ"כ מוזרה כי הלוח לא נותן שום אינדיקציה שמשהו לא בסדר . הנורית הירוקה אומרת כאילו המחשב פשוט עובד ...ואין שום סימן למשהו שרוף על הלוח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים