עבור לתוכן

אמנם לא הכי אקטואלי לימינו, אבל מה הן תוכניותיכם ל 13 באפריל, 2029?...

Featured Replies

פורסם

אבל גילי, בסרט הגרוע ארמגדון,

השברים היו פוגעים בכדה"א, אבל כאן הוא לא אמר לפוצץ את האסטרואיד

אלא להסיט אותו ממסלולו

ו460 מטר לאסטרואיד, זה גדול למדי, ויכול לגרום נזק נרחב

(תלוי כמובן איפה הוא נופל גם)

ואפשר לנסות להסיט אותו ממסלול, אבל בוא קודם נחכה עוד 20 שנה לפחות,

עד אז מי יודע מה יקרה בכלל

• תגובות 65
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די ברור שזה יפגע בים כי 70% מכדור הארץ זה מים אז זה יפגע בים יצור נחשלוים ענקיים וכל ערי החוף אכלו אותה

ירושלים די בטוחה נראה לי כי זה בטח יפגע באוקיינוסים וא לביפ התיכון

פורסם
  • מחבר

סביר מאוד להניח שאם יצליחו לבקע את האסטרואיד עוד לפני שיתקרב לירח שלנו, השברים יהיו דבר שולי ורובם המוחלט יישרף באטמוספירה, חלק אחר פשוט ימשיך במסלולים שונים שאינם בנתיב התנגשות עם כה"א.

מה שגם, קיימים עוד הרבה איומים, הנמצאים ברגעים אלה בנתיב התנגשות עם כדור הארץ, רובם המכריע מספיק קטנים בשביל להישרף באטמוספרה, אך אינני שולל אפשרות שיש עוד כמה מפלצות כאלה בדרך, כהות במיוחד, אשר לא ניתן להבחין בהן בכזאת קלות באמצעות הכלים שברשותינו כיום.

פורסם

סטטיסיטית, יש יותר סיכוי שהמטאור יפגע בים,

אבל זה לא אומר שזה מה שיקרה, אז לך תדע...

חוץ מזה שיש הבדל גדול בנזקים אם הוא ייפול 100 מטר

מניו יורק בתוך הים או באמצע האוקיינס השקט שאין כלום מסביב

פורסם

אני חושב שרעידת האדמה האחרונה הוכיחה שאין דבר כזה יפול באמצע הים ולא יעשה כלום...

פורסם

אני לא חושב שזה ממש משנה איפה הוא יפגע, הוא יחסל אותנו, זה בסדר גודל של האסטרואיד שהרג את הדינוזאורים, חצי קילומטר קוטר.

פורסם

400 מטר אסטרואיד לא יהרוס את האנושות.

ובני אדם באמת "טיפה" יותר אינטילגנטים מדינוזאורים או כל חיה אחרת.

פורסם

באמת 400 מטר לא נשמע משהו שישמיד הכל...

כאילו , זה בסך הכל פסיק קטן מכדור הארץ

אז אולי הוא יהרוס כל מה שבאיזור שהוא יפגע , ואיזור דיי נרחב.

אבל ממש לא ישמיד את האנושות.

וזה שטויות שאתה אומר שהוא חייב ליפול בים כי כדור הארץ 70 אחוז מים...

חחחח אני כבר רואה אותו נופל לך בגינה , תיזהר! :lol:

פורסם

יאללה צאו מהסרט..

אגב הדיסק המתאים לנושא Jay-Z And Linkin Park - Collision Course   :P

פורסם

אתם יודעים מה מסוכן ? לא הגודל אלה האנרגיה הנמצאת בתוך האסטרויד שהיא תשתחר כשאר האסטרויד יפגע בים או בישיבה היה בוום גדול

ואת זה למדתי משעורי פיזיקה

פורסם

אפשר לארגן מפגש פורום ב13.4.2029. אני אומר ששווה לעשות את המפגש על הילטון בירח. יאללה לפתוח נושא מי בא ;D

פורסם

אני אהיה בן 45 יומיים לפני זה...

אני מקווה שיהיה לי איפה להתחבא :errrr:

פורסם

אתם יודעים מה מסוכן ? לא הגודל אלה האנרגיה הנמצאת בתוך האסטרויד שהיא תשתחר כשאר האסטרויד יפגע בים או בישיבה היה בוום גדול

ואת זה למדתי משעורי פיזיקה

חוץ מאנרגיה פנימית אין באסטרואיד שום אנרגיה אחרת (אולי לחסים פנימיים, אנרגיות נקעים ועוד כל מיני דברים שקשורים למבנה של החומר  ::))... מה שיש לאסטרואיד זה אנרגיה קינטית אדירה: הוא נע במהירות אדירה, ויש לו מסה גדולה מאוד. אני מניח שראיתם איך כדור (5.56) פוגע בסלע: למרות שהקליע הרבה יותר קטן ורך מהסלע, הוא מעלה די הרבה אבק וגם מפורר קצת מהסלע... תתארו את אותו מצב, רק שהקליע זה 50. והסלע בגודל כדור ים מבטון (כדי שיחס האנרגיה יהייה פחות או יותר באותה הפרופורציה...הקליע נע לאט יותר, והבדל המאסות פחות או יותר זהה...). תחשבו גם שהאבק שעולה, נמשך בחזרה לכדור ים, וממשיך להתפזר סביבו בערך באותו גובה שאליו הוא הגיע (15 ס"מ בערך... זה המרחק שאליו יגיעו החלקיקים היותר גדולים של הבטון...)

.זה מה שיכול לקרות...

אם זה נשמע יותר מידי פרנואידי אז תסלחו לי... רק עכשו גיליתי שיש לי 3 שבועות לתקופת המבחנים  :errrr:

פורסם

בחיי, זה נשמע כמו זמן טוב לבקר את המשפחה שלי בדרום מערב סיביר בצימר... ::)

פורסם

איפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים