עבור לתוכן

בעיות עם 6600GT במשחקים

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים:

Doom 3

Hitman Contracts

ShellShook Nam '67

עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום !

ועכשיו לבעיה השניה

יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה אתם חושבים הבעיה ?

וקשה לי להאמין ואני לא רוצה להאמין שהבעיה בכרטיס מסך משחקים אחרים עובדים מעולה על מקסימום הגדרות... NFSU2 לדוגמא.

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

איזה ספק-כח יש לך?

פורסם

אחי קודם כל לקח לעתיד ....  רק רדיאון!!!

שנית כל זה מוזר מאוד יכול להיות שיש לך פאק בכרטיס כי הוא אמור להפעיל בקלות את כל המשחקים האלה על הרזולוציה והאפקטים הטובים ביותר

(לי יש 96000PRO   ואני משחק האלף לייף על הרזולוציה הכי גבוהה)  

ותבדוק גם איזה חברה הכרטיס (מה השבבים שלו)

פורסם
  • מחבר

x-dude

הכל בחתימה אחי

HEC 300W

פורסם

אחי קודם כל לקח לעתיד .... רק רדיאון!!!

שנית כל זה מוזר מאוד יכול להיות שיש לך פאק בכרטיס כי הוא אמור להפעיל בקלות את כל המשחקים האלה על הרזולוציה והאפקטים הטובים ביותר

(לי יש 96000PRO ואני משחק האלף לייף על הרזולוציה הכי גבוהה)

ותבדוק גם איזה חברה הכרטיס (מה השבבים שלו)

יופי נעל

אתה משחק הלף לייף על רזולוציה של 2048-1536?

והכרטיס שלך חלש מה אתה משווה בכלל לכרטיס שלו שלו חזק פי כמה.

ורק רדיאון בתחת שלי.

פורסם

אוופס מצטער פיספסתי,האם חיברת את מולוקס החשמל של הכרטיס? (שאלה קצת מטומטמת אני יודע)....אני לא בטוח ש 300W יכול להחזיק מפרט כמו שיש לך...לא בטוח

עריכה:

ואני מסכים עם G.I.JO :P

פורסם

אנשים מה יש לכם מהספק כח כל הזמן? :nixweiss:

בכל מקרה איזה גירסה של דרייברים יש לך? אם לא החדישה ביותר אז תנסה אותה ואם כן החדישה תנסה אחת לפני כי לי באופן אישי יש איתה בעיה ב-LOTR:BFME, קסמים של גאנדאלף משחירים את המסך ובדרייבר קודם לא היתה בעיה כזו ...

חוץ מזה .... מה זה WATER SYNC? לא נשמע כמו משהו שנגעתי בו או שצריך לשחק איתו ...

בנוגע לרק RADEON ... כן נכון ... בטח .... לצערי שתי החברות מפשלות אז בוא לא נכנס לנושא

פורסם

אנשים מה יש לכם מהספק כח כל הזמן?

כי אני יכול לדבר מנסיון אישי,הג'נרי שלי שרף לי כרטיס מסך חדש אחרי 30 דקות בלבד.

פורסם
  • מחבר

DrizziTx

אני משתמש בדריבר שזיגזג אמרו לי להשתמש בו

66.93

ושל הצ'יפסט

5.10

ובשר הטבעות אין לי את הבעיה הזאת

תודה על התגובה.

פורסם

כי אני יכול לדבר מנסיון אישי,הג'נרי שלי שרף לי כרטיס מסך חדש אחרי 30 דקות בלבד.

איך שרף? במקרה הכי גרוע אמור לא לעבוד, לגמגם... אבל לשרוף? ....

ב-66.93 לא עושה לך את הבעיה .... מעניין, אני צריך לבדוק את זה .... בכל אופן בדקתי את HL2... אין דבר כזה WATER SYNC(אצלי) אז אני לא יודע מה להגיד...

מה שכן יש זה Vertical sync ובד"כ ברוב המשחקים הוא במצב OFF אז אל תיגע בו, יש גם כוכבית על מצבים מומלצים למחשב שלך אז תשתמש בהם.

זה מה ש-VERTICAL SYNC עושה:

Vertical sync (Vsync) is what is used to 'cap' the frame rate, so it runs no higher than your monitor's refresh rate. While it seems like a good idea, disabling Vsync can sometimes cause image tearing and other odd effects with your monitor. The best idea is to try disabling it and if you see any problems, just enable it. If you're benchmarking your system, disabling Vsync is a must.

ובכלל אם משהו לא רוצה לרוץ על מקס אז שלא ירוץ, הכרטיס שלך חדש, לא כל משחק ידע לעבוד איתו טוב ואם יש משחקים כבדים שעובדים על מקס אז סביר להניח שהבעיה לא בכרטיס

תהנה :xyxthumbs:

Let Her Rip :silly:

פורסם
  • מחבר

DrizziTx

תודה רבה על התגובה המפורטת !

עזרת לי בדבר אחד

עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא עם המשחק ShellShook Nam '67

זה משחק שקיבלתי עם הכרטיס מסך אז לא הגיוני שהוא לא תומך או משהו.

פורסם

יש לי מפרט כמו שלך רק יש לי רדיון 9800 פרו והכל רץ חלקלק בלי שום בעיות..לקחתי אותו בגלל שלא סמכתי על ה 6600ג'יטי הוא חדש בשוק והוא יצור בעיות אז למה סתם ליסתבך..

פורסם

חבל... עשית טעות !

פורסם

DrizziTx

תודה רבה על התגובה המפורטת !

עזרת לי בדבר אחד

עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא עם המשחק ShellShook Nam '67

זה משחק שקיבלתי עם הכרטיס מסך אז לא הגיוני שהוא לא תומך או משהו.

SHELLSHOCK גם ככה משחק גרוע אבל אם אתה מתעקש כנס לפורום שלו ותראה אם יש שם בעיות דומות כמו כן בדוק אם יש עידכון למשחק ....

דרך אגב , אחלה AVATAR :xyxthumbs:

פורסם

איך שרף? במקרה הכי גרוע אמור לא לעבוד, לגמגם... אבל לשרוף? ....

כן,יענו קיצר את הזונה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים