עבור לתוכן

RME Hammerfall - אין סאונד במשחקים,איך אפשר לסדר את זה?

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר

ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך...

אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי...

אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך...

ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה

פורסם
  • מחבר

יש סאונד בתוכנות ובתוכנות מוזיקה ונגנים למינהם..

מוציא סאונד מהכל,אני עובד הרבה זמן ככה... פשוט אני רוצה לחזור לכמה משחקים עכשיו שעזבתי בגלל שלא היה לי סאונד אז עכשיו אני מנסה למצוא פתרון...

אני מאמין שזה קשור לDirectX כי המשחקים מוציאים סאונד דרכו,אבל ניסית לשחק עם ההגדרות... לא עזר...

פורסם

אתה בטוח שאתה נמצא ב sesssion (המיקסר איפה שכל האפצויות של הערוצי אודיו השונים והשליטה בקול) שמתאימה למצב השמעת אודיו שלך?

אתה צריך להיות להיות ב 44.1K/48K Khz. Default

ככה זה אצלי לפחות בEMU 0404 , בין אפליקציות שצריכות 192K ASIO direct monitoring - למשל תוכנות עריכת סאונד - לאפליקציות רגילות(סרטים, משחקים) צריך להחליף במיקסר(אם אפשר לקרוא לזה ככה כי זה יותר מזה) של הכרטיס (זה ששולט בו בהכל).

פורסם
  • מחבר

לא... אני לא עובד בכלל עם ווינאמפ...

אבל במדיה פלייר הכל עובד טוב... סרטים מוזיקה.. וגם בנגן אחר של סרטים שומעים ורואים.. הכל בסדר...

רק במשחקים זה עושה לי בעיות...

ואין לי אפשרות לשחק עם ההגדרות האלו... הכרטיס קובע בעצמו...

דרך התוכנות אני יכול לשנות את ההגדרות.. אבל במשחקים אי אפשר..

פורסם

אז אני לא יודע מה להגיד לך- פה כניראה לא תקבל תשובה כי אף אחד לא משתמש בכרטיס הזה.

אני הייתי ממליץ לך להיכנס לפורומים של Head-fi שזה בעיקרון פורום של אוזניות אודיופיליות וציוד נלווה ושם בפורום Computer as Source תפתח תראד עם השאלה שלך. אני יודע שלפחות ל3 משתמשים ותיקים (כאלה מאוד פעילים עם הרבה הודעות) שם יש ניסיון עבודה (לחלקם היה אותו בבעלותם) עם הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שחפשתי ולא מצאתי... פורומים שמתמחים בכרטיסים האלו,כי פה בארץ אין הרבה...

אז תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים