עבור לתוכן

"קפיצות" בסרט מקודד

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות.

מישהו יודע למה זה?

בתודה מראש

פורסם

זה כי לITT יש מפענח חלש ;)

בכלל זה DVD מחברה טובה הוא יותר טוב מDVD ב100 שקל מהמכולת...

או שהקידוד לא הלך כמו שצריך. :nixweiss:

נסה במכשיר מדגם אחר אם יש לך אפשרות.

פורסם

מדובר במערכת ביתית של DVD שכולל מגבר+רמקולים?

להורים שלי יש כזה, והוא מאוד אוהב לקפץ בסרטים (במיוחד אחרי שהוא מתחמם). גם במקוריים.

פורסם

סביר מאוד להניח שהבעיה ב- DVD שלך. הייתה לי בעיה דומה (ב- VCD) כשכל כמה שניות הסרט כאילו ממהר בחצי שניה.

שמתי את הסרט ב- DVD אחר והוא נראה 100%.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. לפני שאני בודק את זה על DVD אחר יכול להיות שהצריבה הייתה מהירה מדי בשביל העין של הDVD?

פורסם

תודה על התגובות. לפני שאני בודק את זה על DVD אחר יכול להיות שהצריבה הייתה מהירה מדי בשביל העין של הDVD?

???

הנגן DVD שלך מאפן. לשכנה שלי יש זבל כזה. כשהסרט ארוך משעה וחצי ה DVD מתחיל להתחמם והסרט לקפוץ. הפתרון. להוציא את הדיסק, להשאיר את המגש פתוח ולתת לזה להתקרר כמה דקות . זול=יקר. חוצמזה, על איזה דיסק צרבת? האם זה מנגן כמו שצריך בצורב שלך?

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הסרט על DVD איכותי של LG אותו סיפור.

נראה לי שזה בעיה בקידוד. יש למישהו מושג למה זה?

פורסם

כולכם מדברים שטויות !!! זה לא קשור לנגן, זה קשור לצורת קידוד של חלק מהסרטים של XVID, אתה פשוט צריך להריץ תוכנה על הסרט לפני שאתה צורב וזה מסדר את הבעיה (ויש את הבעיה הזו למרבית הנגנים, אז אין צורך שתגיבו בשטויות)....

הנה פוסט מעולה שמסביר איך לפתור את הבעיה:

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=201846

כרגיל, הפורום של LION שולט בדברים האלו...

פורסם

שאלתי אותך אם זה מנגן טוב על צורב ה DVD שלך.

אם כן זו לא בעיה בקידוד. זו בעיה בנגן שלך או במדיות שאתה צורב עליהן.

אם זה לא מנגן טוב גם על צורב ה DVD שלך אז זו בעיה של קידוד או מדיה חרה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות שלכם. אני מגלה הרבה דברים חדשים שלא ידעתי. אני מתכוון לנסות את שני הדברים: להעלות את קבצי הסרט אל תוך התוכנה וגם להחליף את המדיות DVD שאני משתמש בהם עכשיו (SKY).

מתוך נסיון, יש לכם עצה איזה מדית DVD זולה וטובה כדאי לקנות?

פורסם

למה מדיות זולות? קנה מדיות טובות : VERBATIM DATA LIFE PLUS באופיס דיפו. לדברים לא חשובים קנה SILVERLINE -R X4

פורסם

אני משתמש במדיות של MEMOREX *4, עד היום לא היתה לי אף בעיה אם אף דיסק שצרבתי (ומחיר סביר). האמת שלפעמים כוננים אחרים לא קוראים אותם טוב, אבל יתכן שזה בגלל הצורב שלי (לא משני לי כלכך האמת ובדקתי רק עם כונן אחד אחר).

פורסם
  • מחבר

O.K תודה על העזרה. הפורומים פה מקצועיים מאוד ועזרו לי בהרבה דברים.

תודה

פורסם

למה מדיות זולות? קנה מדיות טובות : VERBATIM DATA LIFE PLUS באופיס דיפו. לדברים לא חשובים קנה SILVERLINE -R X4

אלה מדיות שנבדקו ועובדות אצל הרבה אנשים בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים