עבור לתוכן

תוצאת ה NATURE ב 3DMARK 2001 שלכם, 6800GT...

Featured Replies

פורסם

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA.

משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן  8) ) :

בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר.

המערכת:

AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני.

גיגה זכרון.

6800 GT.דריברים - 67.22.

הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024).

פרסמו את שלכם בבקשה,

תודה  :cool2:

פורסם

באיזה רזולוציה?

פורסם

אני עם המחשב החדש שלי קיבלתי 12 אלף נקודות בMARK 2001, והתצואות שלי בNUTURE ברמה של DEFAULT הוא 98 FPS

המחשב שלי הוא :

AXP 2000+ פאלומינו

R9700P (OEM) חדש ודנדש (הישר מסין במחיר של 600 שקל :) )

ו256 זכרון DDR 266MHZ של ג'נרי

----------------------------------------

אגב כל המחשב שלי עלה 1500 שקל

ואני די מרוצה מהתוצאות - אגב רק שתדע שבנייצ'ר לא משנה כמה הכרטיס שלך חזק התוצאות תיהנה קרובות בכל הדרגים של המחשב עם אותו כרטיס ! זה בדוק !

פורסם

הרצתי תבדיקה, לא זכור לי שזה היה נראה כלכך טוב 8)

+AMD 3200 על דיפולט, x800pro@XT על מהירויות דיפולטיות של PRO.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לך יש FX55 לך מפה יא נדחף :smile1: לא משנה בכמה עשרות אלפים אתה עובר אותי ב2001 :lol: אני עדיין עוקף אותך באיזה 500 נק' ב2003 :lol: :lol: :xyxthumbs:

פורסם

לך יש FX55 לך מפה יא נדחף  :smile1: לא משנה בכמה עשרות אלפים אתה עובר אותי ב2001  :lol: אני עדיין עוקף אותך באיזה 500 נק' ב2003  :lol: :lol:  :xyxthumbs:

כן מצאתי את הבעיה.

יש לכרטיס שלי בעיה פסיכולוגית הוא לא מסוגל לעבור את ה ב 3dmark03 14000, לא איכפת לו איזה מעבד ואיזה קירור כלום.

צריך לשלוח אותו לפסיכיאטר של ati .

פורסם

יאלה אני יטפל בו, 100 דולר לשעה הולך? :smile1:

פורסם
  • מחבר

חברה אני מבקש , אל תוציאו את התרד הזה מההקשר , מאוד חשוב לי לדעת ואני מחכה לתוצאה של כרטיס 6800GT או אפילו 6800 רגיל.

ואני גם צריך את התוצאה הספציפית של NATURE עם4X AA ובלי AA וממש לא את התוצאה הכללית , אני מבקש לא להפוך את זה לתרד השווצה , מי שחש צורך עז לעשות זאת שיפתח תרד משלו.

בדקתי גם את התוצאות של שאר ה"משחקים" בבדיקה , אז אשמח גם לקבל תוצאות אלו - אבל שוב NATURE זה מה שחשוב.

הנה תמונות של התוצאות שלי , משהו נראה לי לא בסדר.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

זה בגלל שבדמו הזה יש מלא מלא מלא אוביקטים (המבנה של העצים והעלים)

בגלל זה כשמוסיפים AA זה לוקח הרבה מהביצועים, כי יש הרבה עבודה בסצנה הזאת.

כך אני חושב לפחות.

ד"א זה כך גם בכל משחק מחשב בד"כ, למשל בCM05-04 כשיש עצים ומשחקים עם AA הקצב צונח משמעותית ברגע שהם נכנסים לתמונה.

אולי אני טועה.

פורסם
  • מחבר

זה לא העניין , התוצאה פשוט לא הגיונית, פשוט נמוכה מדי , וביחוד עם AA מופעל , היא תואמת יותר תוצאה של כרטיס עם חצי מהביצועים. ברגע שמישהו עם 6800 GT או רגיל ייתן תוצאה אז אוכל להשוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים