פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים שלום!יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקין בו WIN 98 וכשאני מתקין את הWIN דרך דיסקט איתחול הוא רושם לי: CDR101: Not ready reading drive EAbort , Rety , Fail?לחצתי לו R ואותו דברהסידירום והדיסק תקינים(הסידירום הוחלף מכיוון שהישן היה מקולקל והחדש נבדק במחשב אחר , ולגבי הדיסק בדקתי עם כמה דיסקים ואותה הבעיה)ואני לא רואה כל בעיה במחשב , בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש מהמחשב הזה , מה לעשות? מה הבעיה?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אתה צריך לטעון MSCDEX.EXE בבוט של דיסקט האתחול כדי שהוא יזהה את כונני הCD.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר הMSCDEX.EXE פועל במילים אחרות הוא מראה לי את הקבצים כשאני עושה לו DIR אבל מראה לי את ההודעת שגיאה שכתובה למעלה כשאני מנסה להפעיל את ההתקנה...מה לעשות ? מה הבעיה ?תודה רבה.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים יכול להיות שהכונן צריך ניקוי (בנוסף, DOS לא יכול לעבוד עם ספריות שעומקן גדול מ-8 ספריות משנה).
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר איך מנקים את הכונן ?ועד כמה שידוע לי בתקליטור של WIN98 אין יותר מ-8 ספריות משנה...
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים בעיקרון, מספיק שאתה שם אותו בכונן ונותן לו להסתובב למשך כמה שניות (כשאתה שם CD בכונן המחשב אוטומטית מסובב אותו כדי לקרוא ממנו. אבל אם אתה לא שומע אותו מסתובב, פשוט עבור לכונן וכתוב שם DIR כמה פעמים כדי לסובב אותו "ידנית").
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר הוא רושם לי את ההודעת שגיאה שכתובה בהודעה הראשית כאשיר אני עושה לו DIR לתקליטור ניקוי...
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים האם הכונן הישן גם כן עשה בעיות שכאלו? יכול להיות שהכבל IDE לא תקין. נסה אולי להחליף אותו.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר לא , זה לא בעיה של הכבל החלפתי אותו עם כבל ממחשב אחר תקין ואותו דבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.