עבור לתוכן

בריו קארבון...אני יכול לסדר שירים בתיקיות?

Featured Replies

פורסם

יענו שכשאני מדליק אותו אני בוחר תיקייה מתוך רשימה שאני אישית יודע איזה שירים יש בתוך התיקיה

לדוגמא:

תיקייה של מוזיקה כללית-General

תיקייה של ג'יימס בראון (שולט)- James Brown

תיקייה של היהודים- Hayehudim

וכו'....

ואז כשאני מדליק את הריו קארבון יופיע לי בתפריט לבחור את אחת מהתיקיות האלה ואת השירים שבתוך התיקייה הזאת אני אשמע...

אפשרי?אם כן אז איך?

פורסם

לא, ה CARBON פועל רק לפי MP3 ID3 TAG ולפי PLAYLIST, אין לו אופציית DIRECTORY VIEW כמו שיש בנגנים גדולים (למרות שאולי בעתיד יהיה).

הכי טוב זה פשוט לוודא שכל השירים שלך יש MP3 TAG תקינים, שאת זה אתה יכול לבצע עם התוכנה שקיבלת בדיסק התקנה...

פורסם
  • מחבר

פלייליסט?

למה הכוונה?

מה זה עושה ואיך אני יוצר פלייליסטס?

כי אני רק רוצה שזה יהיה מסודר לי ע"פ נושאים או סוגי מוזיקה או משהו

העיקר מסודר

פורסם

תראה לכל שיר MP3 שיש לך, יש לו ID3 TAG... תפתח אותו ב WINAMP ותלחץ ALT-3 יש שם את כל הפרטים עליו, שם השיר, המבצע, סגנון, אלבום וכו'.....

כשאתה מעתיק את השירים לנגן, ה CARBON מזהה את השירים על פי הנתונים שמופיעים ב ID3 TAG... אם לחלק מהשירים שלך אין פרטים ב ID3 TAG, אז רוב הסיכויים שלא תוכל לבחור אותם...

שים לב, כשאתה עושה PLAY MUSIC ב RIO יש לך מספר אפשרויות כמו ALBUM, GENRE, ARTIST, YEAR וכו'... הוא שואב את כל הפרטים האלו מהנתונים שנמצאים בכל שיר...

כדי לסדר את ה TAGS, אתה יכול להתקין מהדיסק שקיבלת את ה RIO MUSIC MANAGER ולסדר במכה אחת דברים.. פשוט תגיד לו לסרוק את המחשב לשירים עצמם ואז תגיד לו שיציג לך את כל אלו שאין להם נתונים ותסדר אותם.

יש לו גם אופציה לעשות PLAYLIST ואז, אתה יכול לבחור אילו שירים אתה רוצה שיהיו ברשימה ואז ב PLAY MUSIC יש אופציה לבחור איזה PLAYLIST אתה רוצה לנגן....

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי ממך...

אני מכין רשימות שירים (פלייליסט)

ואח"כ בתפריט של הקרבון יש לי אפשרות לבחור רשימה מסויימת?

ואני צריך למפות ולסדר עם התוכנה שבאה על הדיסק את כל השירים במחשב שלא מסודרים?

פורסם

ממה שהבנתי ממך...

אני מכין רשימות שירים (פלייליסט)

ואח"כ בתפריט של הקרבון יש לי אפשרות לבחור רשימה מסויימת?

ואני צריך למפות ולסדר עם התוכנה שבאה על הדיסק את כל השירים במחשב שלא מסודרים?

אתה לא חייב להכין PLAYLIST אלא אם אתה רוצה.. מה שחשוב יותר זה למפות ולסדר את ה TAGS של כל השירים שהם לא מסודרים, ואז ה RIO CARBON אוטומתית יארגן לך את השירים לפי הסוגים השונים (ALBUM ARTIST YEAR GENRE וכו')...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה....

כבר ראיתי והסתדרתי.... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים