עבור לתוכן

שאלה לגבי מארז עם מים.

Featured Replies

פורסם

אז ככה לפני זמן מסויים התחלתי בבניית מארז מפרספקט 5 מילימיטר שכל הכוונה שהוא יהיה כמו אקוורים הדלתות יהיו בנויות מדופן כפולה שבתוכה יכנסו מים ללא דגים אין מה לדאוג.

אז ככה פרספקט לא חסר חסר מישו שיתכנן לי כי במהלך הבניה נתגלו הרבה שגיאות עקב העובי של הפרספקט המסויים שוב 5 מילימיטר ובנוסף להכל אני הייתי מעוניין בפתרונות מקוריים כיצד לחבר את החלקים השונים אחד לשני  כי סילקון איך נגיד את זה זה אולי פתרון לאתימה אבל לא פתרון יעיל על מנת לחהחזיק את הפרספקט מחובר אחד לשני וברגים עושים חור ובואו נגיד ככה המים יוצאים מהחור.

למי שיש את היכולת והכח והרצון הטוב לעזור לחבר קהילה יכול לנסות את מזלו ובסקטאפ לתכנן פשוט אני חרא של גרפיקאי בתוכנה הזאת למרות שהיא דיי פשוטה.

אז מי ישכול שיעשה ויעלה לכאן עם המידות והכל אני מבטיח שכשאני יתחיל לבנות את זה אני ישלח עידכונים שוטפים ולמי שלא הבין איך זה צריך להראות זה משו בסגנון הבא:

רק צריך לציין שהדופן הפמנימית אינה בגודל של הדופן החיצונית קטנה ממנה לפחות בחמש סנטימטר בכוונה.

וברצוני בדופן בעובי של סנטימטר וחצי.

וחשוב לציין שוב שעובי הפרספקט הוא חמישה מילימטר עבה במיוחד וזה דפק לי את כל הבניה העובי שלו.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

איזה רעיון נחמד אבל וואי איזה בסה עם יהיה חור אחד כל המחשב הלך

אבל שאלה עד כמה זה יעזור???

ובקשר לבעיה פשוט תדביק ככה חתיכות עץ על החיבורים של שני הדברים שתבנה מארז רגיל אבל רחב יותר ב10מילימטר

ואז תדביק את הלוחות מים שלך

פורסם
  • מחבר

אני מכנסי לשם רק מים מזוקקים שעברו לפחות פעמיים תהליך של זיקוק מלחים והם לא יוליכו לפי דעתי

ובכלל יש משהו שמוכן לעזור לי??? אני צריך תכנון של הפרוייקט עם המידות

אני יכוון אותכם יותר בפרטים:

גובה מקסימלי של הדופן החיצונית ושל המארז 40 סמ

גובה מקסימלי של הדופן הפנימית 35 סמ

רוחב מקסימלי של הבסיסים 25 סמ

וזהו מקווה שתעזרו לי תודה לכל מי ישוכל לעזור ושוב [glow=red,2,300]פרט חשוב מאד זה העובי המשמעותי של הפרספקט 5 מילימטר!!![/glow]

פורסם

את הדפנות אתה יכול לחבר עם דבק אפוקסי מחוזק + סיליקון + השילוב שני דבקים האלה (ככה בונים בעצם res לקירור מים)

או.. שתתפוס את זה עם ברגים ועליהם תפוצץ בסיליקון

פורסם
  • מחבר

פתרונות יש מלא אני צריך רק את הסירטוט הסקיצה עם המידות המדוייקות כפי שציינתי למעלה

יש מתנדבים??

פורסם

הנה הצעה . לא שרטוט מדויק

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחלה רעיון

פורסם
  • מחבר

לגבי ההצעה אני לא ממש הבנתי אותה אבל בכל מקרה אני הייתי צריך משהו שיסרטט לי בסקטאפ עם המידות המדוייקות איפה אותם טובי הסקטאפ שהיו בפורום והיו מוכנים לבוא לעזרת כל אחד אם זה בתכנון מארז / בלוג וכל חומרה אחרת? אני חייב אותך שתעזרו לי!!

ואם תוכל תנסה להסביר את עצמך יותר טוב בקשר להצעה

פורסם

אם אתה עושה את זה למטרות קירור, לא חבל לעשות את זה מ5 מ"מ עובי?

זה די הרבה לדעתי.

3,2 יספיק, לא? והוא יתן תוצאות מהירות יותר, אני חושב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים