עבור לתוכן

לכל החברים -גיזענות מחרידה ברשת כלפי מזרחים ערבים ועולים באתר היידפארק

Featured Replies

פורסם

לי יש בעיה עם יהודים, אני לא שונא אותם או משהו, אבל קצת מפריע לי שהם מכינים מצות מדם נוצרי..

אבל דם נוצרי זה הכי טוב... ללקק את האצבעות :nutty:

• תגובות 67
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוו כמה טוב שחזרתי לפורום השמאלני פרו ערבי הזה... כמה התגעגתי

סולריס... אני אתך... הפורום הזה מלא ביפי נפש חולירות שונאי עצמם... תן להם ואל תתעצבן לקרוא את השטויות שלהם.. זה דיי מצחיק.. קצת עצוב שכל הארץ שלנו מלאים באנשים כאלה אבל זה מצחיק לקרוא את זה אז תהנה מהפורום!

פורסם

למה חזרת?

פורסם

קצת עצוב שכל הארץ שלנו מלאים באנשים כאלה אבל זה מצחיק לקרוא את זה אז תהנה מהפורום!

קצת עצוב שהארץ מלאה באנשים כמוך....

פורסם

that's quite enough.

אני מבקש לחזור לנושא, או שהדיון ינעל.

פורסם

"עדות המזרח" הבועה התפוצצה (כמו בבורסה) והאמת יצאה החוצה תמיד היה ותמיד יהיה הבדלי גזע אם תירצו או לא

גרמני זה לא מרוקאי ! מה לעשות ? כמו שמרצדס זה לא גמל (כלי התחבורה של עדות המזרח במדבר)

לקחו אנשים מאפריקה הכניסו אותם בכוח לתוך חליפות וקראו לאבא מהבית הלבן "תראה אנחנו דמוקרטיה"

רק תישאלו את האבא מהבית הלבן אם במלחמת העולם ה 2 היה לארה"ב חייל כושי לוחם !

הרי "הנאצים היו גזענים " לא ? הם נילחמו בהם !

צביעות לשמה !.

פורסם

סולריס... אני אתך... הפורום הזה מלא ביפי נפש חולירות שונאי עצמם... תן להם ואל תתעצבן לקרוא את השטויות שלהם.. זה דיי מצחיק.. קצת עצוב שכל הארץ שלנו מלאים באנשים כאלה אבל זה מצחיק לקרוא את זה אז תהנה מהפורום!

תודה רבה על התמיכה.. בגלל הדעות שלי קיבלתי באן לשבועיים.. יותר אני לא מגיב בפורום אקטואליה.

פורסם

סמפרון, בא לך להסגר על הדעות שלך? כל ת'רד אתה מביא אותה בהודעה טפשית אחרת...

סולאריס, ברוך שפטרנו. לאדי כבר הורחק מהפורום - אם אתה רוצה, אפשר לסדר לך אותו דבר.

ובקשר לת'רד - הזהרתי. אני לא אתן לפורום הזה להתדרדר לרמה של היידפארק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים