פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים לי יש בעיה עם יהודים, אני לא שונא אותם או משהו, אבל קצת מפריע לי שהם מכינים מצות מדם נוצרי..אבל דם נוצרי זה הכי טוב... ללקק את האצבעות :nutty:
פורסם 2005 בינואר 420 שנים אוו כמה טוב שחזרתי לפורום השמאלני פרו ערבי הזה... כמה התגעגתיסולריס... אני אתך... הפורום הזה מלא ביפי נפש חולירות שונאי עצמם... תן להם ואל תתעצבן לקרוא את השטויות שלהם.. זה דיי מצחיק.. קצת עצוב שכל הארץ שלנו מלאים באנשים כאלה אבל זה מצחיק לקרוא את זה אז תהנה מהפורום!
פורסם 2005 בינואר 520 שנים קצת עצוב שכל הארץ שלנו מלאים באנשים כאלה אבל זה מצחיק לקרוא את זה אז תהנה מהפורום!קצת עצוב שהארץ מלאה באנשים כמוך....
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים "עדות המזרח" הבועה התפוצצה (כמו בבורסה) והאמת יצאה החוצה תמיד היה ותמיד יהיה הבדלי גזע אם תירצו או לאגרמני זה לא מרוקאי ! מה לעשות ? כמו שמרצדס זה לא גמל (כלי התחבורה של עדות המזרח במדבר)לקחו אנשים מאפריקה הכניסו אותם בכוח לתוך חליפות וקראו לאבא מהבית הלבן "תראה אנחנו דמוקרטיה"רק תישאלו את האבא מהבית הלבן אם במלחמת העולם ה 2 היה לארה"ב חייל כושי לוחם !הרי "הנאצים היו גזענים " לא ? הם נילחמו בהם !צביעות לשמה !.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אוו כמה טוב שחזרתי לפורום השמאלני פרו ערבי הזה... כמה התגעגתיסולריס... אני אתך... הפורום הזה מלא ביפי נפש חולירות שונאי עצמם... תן להם ואל תתעצבן לקרוא את השטויות שלהם.. זה דיי מצחיק.. קצת עצוב שכל הארץ שלנו מלאים באנשים כאלה אבל זה מצחיק לקרוא את זה אז תהנה מהפורום!תודה רבה על התמיכה.. בגלל הדעות שלי קיבלתי באן לשבועיים.. יותר אני לא מגיב בפורום אקטואליה.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים סמפרון, בא לך להסגר על הדעות שלך? כל ת'רד אתה מביא אותה בהודעה טפשית אחרת...סולאריס, ברוך שפטרנו. לאדי כבר הורחק מהפורום - אם אתה רוצה, אפשר לסדר לך אותו דבר.ובקשר לת'רד - הזהרתי. אני לא אתן לפורום הזה להתדרדר לרמה של היידפארק.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.