עבור לתוכן

לכל החברים -גיזענות מחרידה ברשת כלפי מזרחים ערבים ועולים באתר היידפארק

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי קונפירציה ולא הייתה קונפירציה נו באמת , חברי כנסת גיזענים ...לא אמרתי את זה :lol:...לא נעים להיגרר איתך לויכוח לא לעניין בבקשה תיכנס לאינטרנט ותיבדוק עליית "אעלה בתמר" ,בשנת תרמ"ב דהיינו 1882 , זה עובדה להלן קישורים http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=8538&id=7  http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=8538&id=7

אני נורא מצטער אם הטרדתי פה מישהוא , ואם פגעתי בך אישית, אין לי כוונה כזאת אלא להיפך...

לילה טוב לכולם

אני לא מבין, אתה בכוח מנסה לעשות צחוק מעצמך? העלייה הראשונה הייתה מורכב מעל ל90 מאשכנזים, כמעט כולם רוסים שברחו מרוסיה בגלל פרעות. אעלה בתמר גם התחילה אחריה וגם הביאה הרבה הרבה הרבה פחות אנשים.

• תגובות 67
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דיברת על הכנסת קח עלון מידע שהם פירסמו :http://www.moledet.org.il/alia.html

חלק ממה שכתוב שם: "ב-1881 החלה עליה של יהודים מתימן לא"י, עליית "אעלה בתמר" כלומר לפני 1882 ציטוט שני: " ב-1904 היוו יהודי תימן, כ-5% מכלל הישוב היהודי בא"י". ותיקח בחשבון את יחסי הכמות של יהודי רוסיה ליהודי תימן , יש לזה משמעות גדולה מאוד באחוזי עלייה 2 מיליון של יהודים רוסים לבקושי 50000 תימנים אי אפשר למחוק את זה

פורסם

זה מאוד מוזר שאתה מביא דוגמאות לגזענות מפורמים אחרים, כשיש בשפע דוגמאות מהפורום הזה.

ופתאום כולם נהיו פה שוחרי שלום לא גזענים?!! זה מוזר, אבל חצי מאלה שהגיבו פה נגד הגזענות, הגיבו בהודעות קודמות בפורום פה הודעות ממש גזעניות.......

פורסם

אותם אני מוכן להמית.. במיוחד את המוסלמים בחוץ לארץ , ואת הזונות שמתחתנות איתם !

ולצחי : תלמד היסטוריה ! יוצאי מזרח אירופה הקימו את ישראל

וואי זה טוב! יש לי כבר שם מצויין לחוקים בשביל זה: חוקי נירנברג!

פורסם

דיברת על הכנסת קח עלון מידע שהם פירסמו :http://www.moledet.org.il/alia.html

חלק ממה שכתוב שם: "ב-1881 החלה  עליה של יהודים מתימן לא"י, עליית "אעלה בתמר" כלומר לפני 1882 ציטוט שני: " ב-1904 היוו יהודי תימן, כ-5% מכלל הישוב היהודי בא"י". ותיקח בחשבון את יחסי הכמות של יהודי רוסיה ליהודי תימן , יש לזה משמעות גדולה מאוד באחוזי עלייה 2 מיליון של יהודים רוסים לבקושי 50000 תימנים אי אפשר למחוק את זה

1) כשאמרתי קונספירציה של הממשלה זה לא היה ברצינות נו באמת.

2) אתה מתייחס לעלוני הסטוריה של הכנסת? שוב, נו באמת.

3) אתה מעצמך אומר שהם היוו 5 אחוז מכלל הישוב... אז מה אתה רוצה ממני?

פורסם

וואי זה טוב! יש לי כבר שם מצויין לחוקים בשביל זה: חוקי נירנברג!

ואחרי זה נתחיל מלחמה נחמדה, רק צריך להיזהר שלא יתפסו אותנו

למשפטי נירנברג אחרי זה, אולי נברח לארגנטינה או משהו ונחיה שם

עד שהמוסד יתפוס אותנו

פורסם

שכל אחד יחיה בדעות הפולטיות שלו. אם היינו נפגשים ברחוב ולא מדברים על פוליטיקה אני בטוח שיהיה על מה לשוחח אפילו עם שמאלני...

HEY FELLAS DONT BE HATTIN' KEEP IT REAL

בטח לא לשנוא, הרי כולנו אחים יהודים.

אז זהו, שלא.

אני לא יהודי, אני מוסלמי שבפורום קצת יותר זמן ממך.

אני לא מוכן לקבל גזענים כמוך כאן, ואני בטוח שהרוב הדומם איתי.

חבל שאתה לא חושב על האנשים שתפגע בהם בזמן שאתה מבלבל ת'מוח.

פורסם

אני לא קראתי את התרד הזה ולא כלום אבל לדעתי הכי אשמים בגזענות

אלו המזרחים...הם דורשים את זה ... ואז מתפלאים שרוסים או ה"אזכנזים" גזעניים כלפיהם...

והנה דוגמא אחת...

לפני כ 6 שנים הדודים שלי באו לבקר אותנו מרוסיה ...אין להם הרבה כסף אבל באו בכל זאת ...

והם יצאו לטייל עם הבן שלהם בן ה 6 בגן ציבורי בכפר סבא...לידם עבר ערס קטן שחור מסריח מטונף מזרחי על אופניים

וירק לו בפרצוף בלי סיבה.

מה זה גורם להרגיש לו? אהבה למולדת ? לרצות לבוא לפה שוב בגלל שיש אנשים כל כך נחמדים שיורקים עליך?

מה אני חושב שאין כזה דבר אדם לא גזעני כולם גזעניים כל אחד לגזע אחר ... אני גם גזען כן אני דיי לא סובל את המזרחים הארסים המפגרים

האלו שרק מחפשים עם מי ללכת מכות , וכן אני גם שונא פאנקיסטים רוסים שיכורים .

כל אחד גזען וזה לא חייב להיות כלפי בני האדם זה יכול להיות גם לחיות או לא יודע למה.

אבל בואו אני יספר לכם עוד סיפור על פאנקסטים לפני כמה זמן הייתה באיזה הופעה שהלכתי אליה , והיו שם כמה פנקיסטים שיכורים תחת

והיה איזה נאצי רוסי , אז הם כולם דפקו לו מכות כי הוא היה נאצי ,  :lol: , אפילו שהם סתם פאנקיסטים(רוסים, שבדרך כלל שמים זין על הכל) הם  "הגנו" על המולדת מפני הנאצי האכזרי. (לא הסכימו עם דעותיו בדרך שלהם  :lol: )

זה שאתם אומרים עליו (על הזאב ההומו הלבן ) שהוא מפגר ואידיוט זה גם גזענות, או זה שאתם אומרים שזה בסדר שהוא שונא ערבים כי גם אתם ... זה לא גזענות? את קודם כל תבדקו עם עצמכם לפני שאתם באים להתלונן על אחרים...

אני לפחות מודה שאני גזעני , אתם עדין חיים בהכחשה.

:lol:

פורסם

תראה לדעתי חוסר סובלנות שמובסס על: גזע, דת, צבע עור, מין או העדפה מינית

זה הרבה יותר מופרח מלהיות חסר סולבנות כלפי גזען, פושע או אדם שמטיף לרצח עם.

אל תראה יותר מדי סאות'פארק, פשוט תסיק את המסקנות שלך בעצמך...

והזאב הלבן הזה יהודי בכלל...שזה אומר שהוא שייך לאחת קבוצות המיעוט השנואות

בכל העולם כולו, ככה שזה אידיוטי.

לגבי הערס שירק על בן דוד שלך...אני אישית שונא אותו (לפי המקרה שסיפרת) לא בגלל

שהוא מזרחי, אלא בגלל שהוא גזען, מפגר ולא יודע להתנהג ולא בגלל שהוא מעדה מזרחית.

פורסם

Whores-Hammer בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות...בגלל שאני ממש לא יודע איך לענות לפוסט כזה אני רק אבקש ממך לדבר בשם עצמך, אני יודע טוב מאוד שאני לא גזען.

פורסם

השאלה מה הקשר מאיזה מוצא הוא היה ואיך אתה יודע מאיזה מוצא הוא היה ?

אולי הוא היה תימני ? אולי הוא היה מרוקאי ואולי הוא היה עירקאי ? וחוץ מזה... מזה משנה מאיפה עלתה סבתא שלו ?

מה אתה חושב שאני לא יכול ללכת בגינה ולהביא עליך מוחטה עסיסית סתם לכיף ? ואז מה תגיד ?

ועוד דבר מטומטם זה שאתה חושב שמישהו שבא מעדות המזרח הוא ישר ערס או אלים.

ולגבי ערבים (או כל קבוצה אחרת בעולם) אתה יכול לא לאהוב את האומה על רקע ההתבטאויות של המנהיגים שהם בחרו, על רקע התרבות שלהם שאתה לא אוהב ועל רקע הדת שלהם.

מה לעשות ששומעים על משפחות שמתגאות בבנים שלהם שהתפוצצו והרגו ילדים אחרים וצורת המחשבה המקובלת שם זה שמעשים כאלה הם מכובדים אז כן... גם על זה אני שונא את מי שחושב ככה אבל מצד שני יכול להיות גם ערבי נוצרי שלא מסכים עם זה וגם ערבי מוסלמי שלא מסכים עם זה... אז אני יכול לקבל אותו כמו כל בנאדם אחר, וגם אלה שמעודדים פיגועים הם אנשים... שאני שונא אבל הם בני אדם רגילים, לשנוא מישהו למשל רק בגלל שהוא ערבי ולא משנה מי הבנאדם זה דבר פסול.

כמובן אבל שבמצב של לחימה בתוך אוכלוסיה אתה אין לך אפשרות לעשות שיחה לילית על כוס קפה עם כל אדם שאתה פוגש.

לשנוא ערסים למשל זה לא גזענות כי ערס זה לא גזע וזאת גם לא קבוצה אתנית, כנ"ל פריקים, גוטים ופאנקיסטים וחננים וכו'.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני לא מאמין עד לאיפה הגיע הטימטום במדינה הזאת (לגביי הכתבה). פשוט עבריינים וערסים שאין להם מה לעשות בחיים.

פורסם

השאלה מה הקשר מאיזה מוצא הוא היה ואיך אתה יודע מאיזה מוצא הוא היה ?

אולי הוא היה תימני ? אולי הוא היה מרוקאי ואולי הוא היה עירקאי ? וחוץ מזה... מזה משנה מאיפה עלתה סבתא שלו ?

מה אתה חושב שאני לא יכול ללכת בגינה ולהביא עליך מוחטה עסיסית סתם לכיף ? ואז מה תגיד ?

ועוד דבר מטומטם זה שאתה חושב שמישהו שבא מעדות המזרח הוא ישר ערס או אלים.

ולגבי ערבים (או כל קבוצה אחרת בעולם) אתה יכול לא לאהוב את האומה על רקע ההתבטאויות של המנהיגים שהם בחרו, על רקע התרבות שלהם שאתה לא אוהב ועל רקע הדת שלהם.

מה לעשות ששומעים על משפחות שמתגאות בבנים שלהם שהתפוצצו והרגו ילדים אחרים וצורת המחשבה המקובלת שם זה שמעשים כאלה הם מכובדים אז כן... גם על זה אני שונא את מי שחושב ככה אבל מצד שני יכול להיות גם ערבי נוצרי שלא מסכים עם זה וגם ערבי מוסלמי שלא מסכים עם זה... אז אני יכול לקבל אותו כמו כל בנאדם אחר, וגם אלה שמעודדים פיגועים הם אנשים... שאני שונא אבל הם בני אדם רגילים, לשנוא מישהו למשל רק בגלל שהוא ערבי ולא משנה מי הבנאדם זה דבר פסול.

כמובן אבל שבמצב של לחימה בתוך אוכלוסיה אתה אין לך אפשרות לעשות שיחה לילית על כוס קפה עם כל אדם שאתה פוגש.

לשנוא ערסים למשל זה לא גזענות כי ערס זה לא גזע וזאת גם לא קבוצה אתנית, כנ"ל פריקים, גוטים ופאנקיסטים וחננים וכו'.

לי יש בעיה עם יהודים, אני לא שונא אותם או משהו, אבל קצת מפריע לי שהם מכינים מצות מדם נוצרי..

פורסם

לי יש בעיה עם יהודים, אני לא שונא אותם או משהו, אבל קצת מפריע לי שהם מכינים מצות מדם נוצרי..

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים