פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שחור עם ההודעה הבאה bios rom checsum error detecting floppy drive a mediainsert system disk and press enterעכשיו למזלי יש לי את הדיסקט אבל הוא מחכה שאני ירשום לו פקודה ואין לי מושג מה לרשום ?נא עזרתכם
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים איזה לוח יש לך?גם לי זה קרה ואמרו לי שצריך לצרוב ביוס חדשהוצאתי תבטריה והג'מפר של הביוס ואת המעבד והזכרונות, הכנסתי שוב וזה עלה
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר יש לי לוח ענתיקה של חברת PCPARTHER הוצאתי את הבטריה והג'אמפרים ולא עזר את המעבד אין לי מושג איך להוציא האמת שזה קרה לי באמצע הפירמוט כי המחשב לא זיהה לי את כרטיס הקול .
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים גם אצלי זה קרה בלוח הזהחחחהמעבד זה סלוט 1 אני מניח, מן כרטיס כזהפשוט שולפיםאבל לא נראה לי שיעזור, תנסה לעדכן ביוס
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר ואיך עושים את זה בדיוק ? האם לא כדי לנסות עם הדיסק שהוא מבקש לפני עדכון הביוס כי זה יכול לדפוק לי את המחשב
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים תנסה, אם אתה לא יודע מזה עדכון ביוס תעזוב את זה כי כבר נדפק לי לוח כי לא ידעתי לעשות טובאם זה עדיין לא עוזר תוציא את הבטריה והג'מפר של הביוס ל 10 דקות לפחות ותחזיר
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר O K תודה אני ינסה האם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הדיסק שהוא מבקש :-\
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים החלפת פעם את הבטריה ששומרת את המידע של הביוס?אולי הסוללה התרוקנה ואינה שומרת את המידע הדרוש נסה לראות בביוס אם השעה והתאריך מדויקיםאם כן צרוב ביוס מחדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.