פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים פירסום "מפגר" של אולימפוס שמטרתו לייחד את המצלמות שלהם ממצלמות אחרות המשתמשות ב-. תכלס, אם יש לך מצלמה של אולימפוס וכרטיס זיכרון שלהם יש לך אפשרות לצלם תמונה "פנורמית" איתם. מה שזה עושה זה שהוא פשוט עושה "חיתוך" בהמצלמה עצמה לתמונה שתצלם שתיראה פנורמית - חד וחלק חיתוך שכל אדם יכול לבצע לבד בתוכנה פשוטה כגון ACDSee. אני מצרף דוגמא : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר ואם אני רוצה לצלם תמונה רגילה ולא תמונה פנורמית??? אי אפשר עם הכרטיס הזה?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים בטח שאפשר תבין, כל כרטיס מצלם תמונות אבל - רק כרטיס של OLYMPUS מאפשר צילום "פנורמי", כתוספת....דיי מפגר אם תשאל אותי אבל יש אנשים שזה משנה להם
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים עדיין לא הבנתי איפה הקשר בין מצב צילום מסויים לבין הכרטיס שעליו נשמרת המידע יעני אם אין לי כרטיס פנורמי אז אי אפשר לצלם תמונה פנורמית במצלמות Olympus?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לא הם עשו זאת בכדי שאנשים ירכשו את הכרטיסים שלהם... אבל מה זה משנה, ממילא אפשר לעשות Crop לתמונות לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.