עבור לתוכן

דרייבר חדש מבית NVIDIA לSound Codecs על הלוחות של NVIDIA

Featured Replies

פורסם

אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשלוט עליו , הנה כמה תמונות :

nvaudionew.JPG

הורדה :

לחץ כאן

פורסם

לא ממש קשור אבל, זה נכון שאם יש לי כרטיס קול OB יש רעשים ברקע!?

יש לי רסיבר עם רמקולים ושאני מגביר הרבה יש ממש רעשים שאין שום מוזיקה, שאני מחבר מיקרופון בכלל יש רעש מציק אפילו שהוא מכובה..

ועוד משהו, אם יש לי את ה SS זה נחוץ להתקין את הדרייבר? כי יש לי כבר את ה NVMIXER

זה גירסה יותר חדשה או שרק זה משפר גם אצל כרטיסי קול אחרים?

פורסם

nice find STINGER!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גירסא יותר חדשה...

פורסם

הורדתי את זה, איפה לשים את כל הקבצים?

אין שם קובץ התקנה..

פורסם
  • מחבר

זאת התקנה ידנית , אתה צריך ללכת לDevice Manager ושם לבחור בUPDATE DRIVER לכרטיס קול הנוחכי שלך ואז בהתקנה לעשות HAVE DISK ושם לבחור את הקובץ המתאים לכרטיס קול שלך(MPU\MCP מתוך התיקיה של מה שנתתי כאן...)

פורסם

STINGER אכפת לך בבקשה לפרט על ההתקנה?

ניסיתי להתקין והוא עשה לי כמה בעיות ( בהתחלה לא היה קול, ריסטרט פיתאומי, אין מיקסר )מה ההבדל בין MPU ל-MCP ? ועל מה אני צריך לעשות UPDATE? ( ספציפית הכוונה )

תודה מראש :xyxthumbs:

*הבעיה נפתרה, תודה בכל מקרה ;)*

פורסם

משום מה אני לא מצליח למצוא דריבר חדש יותר לסאונדסטורם שלי!

כל הדריברים החדשים לא מזהים לי אותו כסאונדסטורם אלא ככרטיס רגיל אונבורד וזה ממש מבאס.

אם מישהוא עם סאונדסטורם מצליח לעדכן ולשמור על יכולת קידוד של דולבי אנא עדכנו אותי ושתפו אותי בתהליך כי התהליך המוצע פה לא עובד בשבילי

פורסם

התקנתי את הדרייור איך אני נכנס למיקסר אחי?

פורסם

אההה אוקיי..מוריד..יש איזה שיפורים עם הדרייור החדש?

פורסם

תגידו במה הדבר הזה עוזר ?

הוא משפר את האיכות או מה ?

תודה מראש.

פורסם

זה עובד בnForce 3?

כי התקנתי את הדרייבר (הכי?) חדש ללוח 5.10 ואת הדרייבר לסאונד התקנתי ידנית על חשבון ההתקן הנ'ל -

853.jpg

וזאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להפעיל את הNVMIX ידנית דרך Start--->All Programs--->nVIDIA Corp'

854.jpg

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שבטעות התקנת את הMCP ולא MPU? , או שאולי אתה כן צריך להתקין MCP? , אני לא יודע איך זה הולך בNF3 , אבל בטח צריך ללחוץ על משהו אחר , בתקנה של הכרטיס ידנית , תתעסק עם זה , אבל אל תתעסק עם ההתקנה של הצ'יפסט , זה לא יעזור לך , רק תתעסק עם ההתקנה של הדרייבר הידנית , בסוף תצליח והNVMIXER צריך לעלות לך בעת העלאת המחשב למטה בצד ימין\שמאל

פורסם

לפני שהתקנתי את הדרייבר השם של ההתקן היה MPU משהו...

אני ינסה ויעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים