פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט)אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחחקיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר אני אישית ממליץ לך על הריו...העניין הוא ששמעתי שלריו יש הרבה תקלות ....לדגומא שהוא ננעל וזה...רק הטענה הזאת מונעת ממני להיות מאה אחוז בקניתו......ועוד דבר שמעתי שהוא שיש לו הגברה חלשה יחסית למובו..(בקשר לאיכות קול לפי דעתי לא משמעותי,אחד אני לא אודיופיל...ושנית לפי דעתי שמים לב להבדל רק באוזניות high end ....מה שלא ממש משנה לי כי אני לא אשתמש עם כאלה :\
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים נעילה יש בריו אבל זה לא קורה סתם ככה....אני אומר מניסיון כי יש לי ריוומצב נעילה זה בתפריט->הגדרות->נעילהולפתוח את הנעילה זה גם פשוטומבחינת סאונד לריו יש סאונד מעולה עם אחלה הגברהאז אם אני הייתי מחליט זה היה ריו...(וכבר החלטתי וקניתי את הריו קארבון...[= ....)
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר לאאא :\ חחחח אני מדבר שיש בעיה של נעילה...יעני המכשיר ננעל....קראתי באינטרנט...חחחח אגב הריי יש הבדל לא קטן בין הריו קרבון ובין הנייטרוס חחחחעוד דעות?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים אכן, יש הבדל גדול בין ה RIO CARBON ל RIO NITRUS... אפשר להגיד שה NITRUS הוא מכשיר ניסיון לקראת ה CARBON המעולה...גם אני שמעתי על בעיות שיש ל NITRUS ולכן לא הייתי ממליץ על קניותו..
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר אכן, יש הבדל גדול בין ה RIO CARBON ל RIO NITRUS... אפשר להגיד שה NITRUS הוא מכשיר ניסיון לקראת ה CARBON המעולה... גם אני שמעתי על בעיות שיש ל NITRUS ולכן לא הייתי ממליץ על קניותו.. מאוחר כבר קניתי ...חח ניראה...אם יהיו בעיות...תמיד יש אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.