עבור לתוכן

בעיה מתסכלת בשולחן העבודה (יותר נכון.. שולחנות העבודה) דחוף בבקשה!

Featured Replies

פורסם

מה קורה? הנה הבעיה שלי:

קודם כל כרטיס המסך שלי הוא 6800NU והמסך שלי הוא BENQ FP767 12MS (זה יהיה רלוונטי בהמשך)

אני לחצתי לחצן ימיני על שולחן העבודה.. נכנסתי לproperties.. לחצתי על קלף הsettings.

אני ראיתי שהmonitor הסטנדרטי על המחשב שלי הוא המוניטור של כרטיס המסך, אשר יכול להגיע ל2048*1536 ברזולוציה, מה שהמסך שלי לא יכול להגיע אליו כמובן.

אז מה שרציתי לעשות הוא להחליף את הmonitor הסטנדרטי שהוא יהיה תלוי במגבלות המסך, ולא במגבלות כרטיס המסך, מפני שאם לדוגמא אני דופק זמן ריענון יותר גבוה המסך שלי יכול גם להידפק, ואני לא רוצה שזה יקרה. אז כמובן החלפתי את המוניטור מה6800 לBENQ, עשיתי APPLY..

פה מתחילה הבעיה. אני עשיתי את הAPPLY, הבזק שחור, ואז מה אני רואה? רקע נטו. לא שום תפריט "התחל" ולא שום אייקונים, ואם אני ניסיתי לפתוח את הproperties מהלחצן הימיני, גם הוא נעלם לי.

גיליתי לאן הוא נעלם... הדסקטופ הקודם שלי, יושב אי שם בצד הימיני למסך שלי (כ40 ס"מ יותר), והמסך שלי פועל עם 2 דסקטופים, מהם אחד ריק לגמרי, אותו הדסקטופ שאני מסתכל עליו עכשיו.

מה שאני עושה עכשיו אני הולך לF8 כשהמחשב מתחיל, בוחר בVGA Mode, ומVGA Mode אני כותב אליכם. עשיתי advanced במאפיינים, וזה שאל אותי אם אני רוצה לעשות ריסט. עשיתי. הכל חזר למצבו הרגיל, אך אותו הדסקטופ הריק התחלף בדסקטופ הקודם.. זה אומר שאני רואה את האייקונים ואת סרגל הכלים, אבל עדיין יש גבול מעבר לגבולות המסך שלי בצד הימיני למסך.

מה שאני עושה עכשיו הוא מנסה עוד פעם להחליף את זה, אבל הפעם סימנתי על הדסקטופ עם האיקונים וכו' שהוא לא יהיה העיקרי, וגם שהוא לא יהיה extended. את כל אלה שמתי על הBENQ. מה שקרה עכשיו הוא שהמסך פשוט נסגר! כאילו אין דסקטופ בכלל. אני יכול לכתוב אליכם אך ורק דרך הVGA MODE עכשיו.

אני לא יודע מה לעשות, אני מתחרפן כאן.

אז קודם כל, מישהו יכול להסביר לי איך עושים שחזור מערכת? ושנית... יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה הזו?

דחוף מאוודד. אני מודה מאוד למי שיעזור לי.

פורסם

האמת, לא כ"כ הבנתי מה קרה לך שם, אבל בכל מקרה לגבי שיחזור מערכת:

control panel> performance and maintenance ובצד שמאל תופיע לך האופציה של system restore.

כשאני חושב על זה... אולי תנסה להתקין מחדש את כרטיס המסך שלך. זה בטח יחזיר את כל ההגדרות שהיו מקודם.

בהצלחה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים