פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר הדבר הכי קרוב שאני עושה לספורט זה אריזת מתנה בפחות מדקה... וואלה?איזה "ספורט"! חחחאבל זה עדיין מועיל אני חייב להודות (וגם יוצא דופן) הלוואי שלי היה כישרון כזה! חחחחח
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים טניס שולחן, באולינג, שחייה אמממ וזהו... מה רק 2 בטניס שולחן?! יאללה טניס שולחן מקצועי זה...
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים אני עוסק בענפים שונים: 1. הזזת עכבר במהירות גבוהה. 2. ישיבה רצופה ללא תנועה תוך כדי צפיה במסכים משתנים. 3. שיפור זמן התגובה ע"י שעות אי סופיות ללא שינה. 4. פירסום נושאים חדשים בפורומים שרק אני עונה להם. נ.ב בקיץ אני שוחה
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים פוטבול אמריקאיזה משחק כזה גרועאין לו רצףכל שניה עוצרים את השעון לאיזה 10 דקותאי אפשר להתרכז ככהפעם במליון שנה יש מהלך יפה אבל חוץ מזה רק הפסקות
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים זה משחק כזה גרועאין לו רצףכל שניה עוצרים את השעון לאיזה 10 דקותאי אפשר להתרכז ככהפעם במליון שנה יש מהלך יפה אבל חוץ מזה רק הפסקותומה שאפילו עוד יותר גרוע זה בייסבול.בפוטבול עוד רצים מצד לצד, בבייסבול עומדים.אני לא מבין מה אנשים מוצאים בספורט הזה. ספורט צריך להיות מהיר, עם אקשן, עם פיזיות. מה מהנה ב-מישהו זורק למישהו כדור, הוא מרביץ בו ואז מנסה להגיע לתחנה הבאה לפני שיתפסו את הכדור?
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים בבייסבול הם מגרבצים ויורקים כל הזמן ועוד קוראים לזה ספורט אבל מה שיותר גרוע זה גולף איך אפשר לקרוא לזה ספורט
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים בבייסבול הם מגרבצים ויורקים כל הזמן ועוד קוראים לזה ספורט אבל מה שיותר גרוע זה גולף איך אפשר לקרוא לזה ספורט LOL!! שחמט, ברידג' וכל משחקי הקלפים האחרים נחשבים לספורט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.