פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה...יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר go to bios settings, and set to defaultממש חוכמה להגיד... לך תמצא איזה מהם זה ה BIOS... העליון או התחתון המפורק?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים ok, then all you need to do is take out battery, wait 5 seconds, and put it backbios will be set to default and comp should work ok
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים נראה לי שהלוח התקלקל.ד.א , איך הצלחת לעשות דבר כזה?כאילו , זה ממש לא הגיוני מאובר קלוק להגיע לדבר כזה , הלוח ממש נשרף , כאילו היה לך אש בתוך המחשבתראה איך הפלסטיקים נמסו.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לפי דעתי זה יכול להיות קצר (במיוחד עם מזג האוויר הזה עכשיו)...אחריות אמורה לכסות את זה ואם הביוס נשרף אין להם מושג אם עשית OC או לא (כי הלך הצ'יפ).אבל בכל מקרה תוציא את הבטריה ותאפס ליתר ביטחון.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה...יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים...תגיד אתה מעשן?ועם כן אז ליד המחשב?עכשיו ברצינות לי זה קרה לפני שנהפחות או יותר אבל זה לא היה אוברקלוקינגזה היה ביגלל קצר חשמל שהיה בביתוכל תשתית החשמל של הבית נפלה פיתאום ויחד איתה המחשבאחרי 7 שעות שתיקנו את הכל ניגשתי להדליק את המחשב והוא לא נידלקאחרי שפתחתי אותו הרגשתי ריח שרוף של פלסטיק וראיתי שזה בא מהספק.בקיצור מה אני מנסה להסביר פה הוא שזה יכול להיות קצר חשמלי רציני ביותר שזיין את המחשב שלךואני ממליץ לך בחום לגשת לחנות שקנית ממנו ולהחליף עם יש אחריות
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים אחי זה בסדר גמור לדעתי פשוט בעייה של דריברים. תוריד את החדשים ביותר והכל יעבוד
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים אח שלו אתה פשוט כישרון בלהרוס מחשבים ברמות !!!!תוציא את הסוללה ותחזיר למקום ולך תממש אחריות
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לא ידעתי שאתה עובד עים פנטיום1 או 486 כי לפי חיבורי החשמל בתמונה מדובר בחיבורי החשמל הישנים של תקופת הפנטיום 1 ולפי מחברי הזיכרון מדובר ב IDO הישנים והחיבורהשרוף דמוי ה AGP הוא מקום התוספת לזיכרון מטמון מתקופת הפנטיום 1 אז תחסוך מאיתנו שקרים ואים חסר לך תשומת לב תתנדב במד"א או במישמר האזרחי.דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.