פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים שלוםיש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן.הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה.התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר..יש למישהו רעיון?
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר נו מה אתם אומרים? אם הכרטיס דפוק אני צריך לדעת כדי לשלוח אותו לחיפה :-\
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים אתה משדר PAL?בטוח ב-100 אחוז שהכבל תקין ומתאים לכרטיס מסך שלך?מאד קשה לי להאמין שזו בעיה בכרטיס מסך, זה פשוט כמעט ולא קורה.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר משדר PAL B, כן...ולמה שלא יהיה תקין? הוא עבד עם המחשב הקודם שלי שיש עליו ג'יפה 4 אמ איקס עם יציאת S-video...
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים לפני שמחליפים כרטיס וקונים כבלים, לך להגדרות תצוגה של הכרטיס תחפש שם את האפשרויות של הצבע\ניגודיות\גאמא\בהירות וכל שאר הירקות.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר אבל ההגדרות במסך הרגיל שלי בסדר גמור, ואם אני משנה את זה זה משנה גם במסך הרגיל ולא רק בטלויזיההולי, מה זאת אומרת מתאמים שונים? זה משהו שאני אילתרתי מכבל SVideo - RCA שמחובר לכבל RCA נקבה בצד אחד וזכר בצד השני
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר אז מה אתה מציע לי לעשות? אני לא יכול להשתמש בכבל S-video רגיל כי אין לי טלויזיה שיש לה חיבור S-video... הכל פה ישן :-\
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר טוב בנוסף לצבעים הדהויים הוא לא נותן לי לראות וידאו אז הלכתי ל Media player>tools>options והורדתי את ה Video acceleration לחצי ועכשיו אפשר לראות, אבל אם אני רוצה לראות עם תוכנה אחרת שתומכת בכתוביות אני עדיין לא יכול...אתם מציעים לי לממש אחריות ולשלוח לתיקון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.