עבור לתוכן

צבעים דהויים ב TV OUT

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן.

הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה.

התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר..

יש למישהו רעיון?

פורסם

נסה לחבר RCA

פורסם
  • מחבר

אה כן שכחתי לציין שזה כבל צד אחד s-video והצד השני שלו הוא RCA

פורסם
  • מחבר

נו מה אתם אומרים? אם הכרטיס דפוק אני צריך לדעת כדי לשלוח אותו לחיפה :-\

פורסם

אתה משדר PAL?

בטוח ב-100 אחוז שהכבל תקין ומתאים לכרטיס מסך שלך?

מאד קשה לי להאמין שזו בעיה בכרטיס מסך, זה פשוט כמעט ולא קורה.

פורסם
  • מחבר

משדר PAL B, כן...

ולמה שלא יהיה תקין? הוא עבד עם המחשב הקודם שלי שיש עליו ג'יפה 4 אמ איקס עם יציאת S-video...

פורסם

כי המתאמים שונים בין הכרטיסי השונים (במיוחד בין GeForce ל-Radeom)

פורסם

לפני שמחליפים כרטיס וקונים כבלים, לך להגדרות תצוגה של הכרטיס תחפש שם את האפשרויות של הצבע\ניגודיות\גאמא\בהירות וכל שאר הירקות.

פורסם
  • מחבר

אבל ההגדרות במסך הרגיל שלי בסדר גמור, ואם אני משנה את זה זה משנה גם במסך הרגיל ולא רק בטלויזיה

הולי, מה זאת אומרת מתאמים שונים? זה משהו שאני אילתרתי מכבל SVideo - RCA שמחובר לכבל RCA נקבה בצד אחד וזכר בצד השני

פורסם

יש סוגים שונים של מתאמים מ-S-Video ל-RCA

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע לי לעשות? אני לא יכול להשתמש בכבל S-video רגיל כי אין לי טלויזיה שיש לה חיבור S-video... הכל פה ישן :-\

פורסם
  • מחבר

טוב בנוסף לצבעים הדהויים הוא לא נותן לי לראות וידאו אז הלכתי ל Media player>tools>options והורדתי את ה Video acceleration לחצי ועכשיו אפשר לראות, אבל אם אני רוצה לראות עם תוכנה אחרת שתומכת בכתוביות אני עדיין לא יכול...

אתם מציעים לי לממש אחריות ולשלוח לתיקון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים