עבור לתוכן

האם כדי לעבור במחשב הזה לWINXP?

Featured Replies

פורסם

שלום!

לאחרונה אני נתקל בהרבה בעיות של תוכנות שדורשות רשות אדמינסטרטיבית (המחשב הי הבער מחובר לרשת גדולה ועכשיו הוא בבית). גם בשבעיל להקל על שיתוף הקבצים בבית חשבתי אולי לשדרג את המחשב לWINXP.

למחשב יש מעבד סלרון 733 מגה-הרץ ו128 מגה בייט ראם כאשר מוקצים 4 מגה בייט לכרטיס מסך. מבחינת מקום בHD יש מספיק (6-8 גיגה בייט).

אומנם המחשב עומד בדרישות המינימום, אך כדי באמת לעבור? האם שדרוג ל256MB יעזור? האם המעבד מהווה בעייה רצינית?

תודה!

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן זה יעזור לך מאוד אפילו, ואם תיהיה לך אפשרות ל-oc אז תנסה להעלות קצת!

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בטוח?

הפעולה הפיכה בכלל?

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ...

מישהו יודע?

פורסם

אל תקפיץ.

ה XP יפעל לך דיי לאט.

אם תשדרג ל 256 MB הוא יפעל קצת יותר מהר.

אם מעבד כזה,הייתי ממליץ לשדרג ל 512 MB זיכרון..

ובקשר למעבד,

אוברקלוק (לפי מה ששמעתי) ממהיר את המעבד שלך.

ויש סיכוי שה XP יעבוד טוב.

אבל זה יקצר את חייו.

החלטה שלך..

פורסם

אני אומר אל תשים XP בקונפיגורציה הנוכחית. אולי עם 256MB זכרון זה יהיה נסבל וגם זה לא נראה לי. ואיזה אוברקלוק אתם חושבים שהוא כבר יעשה לסלרון 750? יעשה אותו סלרון 900? או שהוא פתאום ייהפך לפנטיום 4 EE 3.6? תהיו רציניים...

פורסם

סביר מאד שהוא יכול לעבוד ב-900. אם זה יקצר את חייו... מה זה חשוב? אז הוא יעבוד 5 שנים במקום 10. גם ככה הוא מיושן כבר עכשיו ועוד 3 שנים יזרקו אותו 8)

אתה חייב עוד זיכרון לפני שאתה עובר ל-XP, לפחות 256.

פורסם
:nono: אל תעבור... היה לי פנטיום 3 667 מגהרץ עם 192 מגה זכרון-סטיק ראשון 64 ושני 128 עבד לאט לאט בלתי נסבל חזרתי ל-98.. :bash:
פורסם

אל תעשה את זה, מילה שלי זה יזחל לך, אי אפשר לעבוד נורמלי על אקס פי עם מחשבים כאלה

אני ניסיתי על פנטיום 3 800 עם 128 מגה זיכרון ומהר מאוד פירמטתי כי פשוט לא יכולתי לעבוד איתו, לקח לו 5 דקות רק לעלות

פורסם
  • מחבר

ומה עם 2000 פרו? זה יותר טוב?

פורסם

2000 יעבוד מצויין לדעתי

אבל בכל מקרה כדאי להרחיב ל-256 מגה זיכרון פנימי

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שדרוג ל200 פרו + שדרוג ל256MB זכרון פנימי?

פורסם

לי יש P3 SLOT1 שעובד ב 450MHZ

זיכרון של 192MB סטיק של 64 וסטיק של 128 ששניהם עובדים ב 100MHZ

היה לי WIN98 שדרגתי ל XP SP1 והמחשב יחסית טס! (הכל יחסי ;))

פורסם

אקס פי דורש מינימום 256 מגה זיכרון, אם יהיה לך 512 מגה זיכרון וכן תעשה קצת אוברקלוק למעבד אקס פי ירוץ לך כמו גדול... לאחותי הקטנה היה מחשב מפוצת בוירוסים וספיי ווארים ומה לא, והמחשב שלה עבד טוב מאוד עם כל זה... היה לה פנטיום 2 333 מה"ז עם 392 אס די ראם... בקיצור תעלה זיכרון וזה יעזור לך, בהצלחה.

פורסם

אקס פי דורש מינימום 256 מגה זיכרון, אם יהיה לך 512 מגה זיכרון וכן תעשה קצת אוברקלוק למעבד אקס פי ירוץ לך כמו גדול... לאחותי הקטנה היה מחשב מפוצת בוירוסים וספיי ווארים ומה לא, והמחשב שלה עבד טוב מאוד עם כל זה... היה לה פנטיום 2 333 מה"ז עם 392 אס די ראם... בקיצור תעלה זיכרון וזה יעזור לך, בהצלחה.

XP לא דורש מינימום של 256 MB אני ממש מצטער לבאס אותך

המינימום שלו זה 128!

אני הפעלתי אותו על המחשב הישן שלי P3 600 עם 128 MB !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים