עבור לתוכן

שאלה על הpcie

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???

פורסם

PCIE זה מולטי סטאנדארט לאפיקים, שבינהם יש אפיק לכרטיסי מסך.

מה שאתה מתכוון זה SLI, DUALgfx, ALX וכו', וכן יהיה שיפור בביצועים, לא של 100%, ובחלק מהמשחקים יכול לקרות מצב שאין שיפור בכלל, או שיפור קטן ותחת הגדרות רצחניות בלבד. אבל במקרים שבהם אתה צריך כרטיסי high end כמו 6800GT, בשביל פילטרים, רז' גבוהות וכו' שני כרטיסי MIDEND כמו 6600GT יתנו לך ביצועים נחותים.

פורסם

PCI-E זה ממשק שבד"כ משמש להתקנת כרטיסי מסך, הוא המחליף או היורש של הAGP.

הPCI-E מגיע במהירות של X16 לעומת הX8 של הAGP המהיר ביותר, אבל זה עדיין לא אומר שיש הכפלה בביצועים.

בנוגע להתקנת שני כרטיסי מסך, מה שאתה מדבר עליו זה הSLI של nVIDIA בלוחות אם מבוססי nForce4 SLI, או הDualGFX של VIA בלוחות אם מבוססים K8T890-Pro, שתי הטכנלוגיות האלה מאפשרות השמה של שני כרטיסי מסך על מנת שיעבדו במקביל, כלומר, תאורתית ביצועים טובים פי שניים (וזה לא ככה, לפחות בSLI), בשביל להשתמש בזה צריך את אחד הלוחות הנ"ל, שכמובן, יש לו שני ממשקי PCI-E בשביל שני כרטיסי מסך, וכמובן שני כרטיסי מסך מאותו יצרן ודגם בSLI, וכל סידור שהוא בDualGFX.

מקווה שעזרתי, אם תרצה פירוט רק תבקש ;)

פורסם
  • מחבר

PCI-E זה ממשק שבד"כ משמש להתקנת כרטיסי מסך, הוא המחליף או היורש של הAGP.

הPCI-E מגיע במהירות של X16 לעומת הX8 של הAGP המהיר ביותר, אבל זה עדיין לא אומר שיש הכפלה בביצועים.

בנוגע להתקנת שני כרטיסי מסך, מה שאתה מדבר עליו זה הSLI של nVIDIA בלוחות אם מבוססי nForce4 SLI, או הDualGFX של VIA בלוחות אם מבוססים K8T890-Pro, שתי הטכנלוגיות האלה מאפשרות השמה של שני כרטיסי מסך על מנת שיעבדו במקביל, כלומר, תאורתית ביצועים טובים פי שניים (וזה לא ככה, לפחות בSLI), בשביל להשתמש בזה צריך את אחד הלוחות הנ"ל, שכמובן, יש לו שני ממשקי PCI-E בשביל שני כרטיסי מסך, וכמובן שני כרטיסי מסך מאותו יצרן ודגם בSLI, וכל סידור שהוא בDualGFX.

מקווה שעזרתי, אם תרצה פירוט רק תבקש ;)

כן תודה רבה רבה לשניכם עזרתם לי מאוד אז הבנתי שזה לא שתי כרטיסי מסך במקביל זה משהו אחר..ואני אשמח אם תפרט עוד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים