עבור לתוכן

GeForce 6600GT Antialiasing

Featured Replies

פורסם

שוב, שקנית את הטושיבה קיבלת טלוויזיה הרבה יותר טובה מהגרונדיג בשביל הכסף שהוספת. כשקנית את הכרטיס של אסוס, לא קיבלת תמורה להפרש הכסף ששילמת. אם אני אחליף לך אותו ל POWER COLOR X800XT PE לא תשים לב להבדל כי פשוט אין ממש הבדל.

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוב, שקנית את הטושיבה קיבלת טלוויזיה הרבה יותר טובה מהגרונדיג בשביל הכסף שהוספת. כשקנית את הכרטיס של אסוס, לא קיבלת תמורה להפרש הכסף ששילמת. אם אני אחליף לך אותו ל POWER COLOR X800XT PE לא תשים לב להבדל כי פשוט אין ממש הבדל.

גם אם תשים לי לוח אם אחר ומסך אחר ומיקלדת אחרת ומאוררים אחרים וספק כוח  אחר לא יהיה הבדל ובכלל מי צריך את הפנלים מי צריך כרטיס קול הריי יש מובנה בלוח ואתה מבין לאן היגענו...מחשב של 6 אלף שקל בלי אחריות בלי שם חוץ מיזה לאסוס יש קירור מאסיבי יותר משאר החברות ועוד כמה תוכנות ובאנדלים שמשפרים איכות תמונה רק דרייברים הם בעייתיים פעם ב3 חודש מעדכנים...תעשה ככה עכשיו אני נוסע עם http://www.kingwoodclc.net/home/showcasepost16/oratorysept2002/London%20Oratory/DJones/Images/Skyline%20GTR%20V-Spec.jpg

ואתה נוסע עם http://members.lycos.nl/robin50/wagens/supra%2520fast%2520and%2520the%2520furious.jpg

לשנינו מכוניום סוף שמישתוים בביצועים רק ששלי יותר יקרה למה אני לקחתי ככה ואתה ככה אין לך תשובה...כי ככה אני רציתי וככה אתה רציתה...

פורסם

מה שאתה אומר לא נכון מהיסוד. אם אתה נוסע עם מרצדס או BMW ואני נוסע עם סוסיתא יש הבדל. אם אתה קונה כרטיס של אסוס ואני של POWER COLOR פשוט אין הבדל. בטח לא כזה ששווה 1000 או 2000 שקל.

וכן, אני בחיים לא הייתי משקיע כל כך הרבה כסף במערכת בשביל כל כך הרבה שטויות שחוץ מ"דאווין" לא נותנות כלום.

פורסם

מוסרי בקשר למסך, הוא גם לא מציאה.

הקרנה אחורית של טושיבה זה ביזבוז של כסף, במיוחד עם אתה יושב פחות ממטר ממנו (במרחק כזה לא תראה את ההבדל בין ITT לSONY :screwy: ).

אם היה לך שכל היתה קונה LCD 25-29" ונהנה פי 5 במחיר דומה.

בקשר לכרטיס מסך שלך, שילמת 1000 שקל יותר על כלום וזה בדוק אז אין לך על מה להתוכח.

במקום לחשוב על הכסף שאתה זורק ולראות כמה היתה יכל לשפר את הכרטיס או את המחשב כולו בהפרש הענקי שיש בין ASUS לחברות אחרות במחיר, אתה שילמת על הכי יקר כי חשבת שזה גם הכי טוב, זאת חשביה של בן אדם שנולד על מגש של כסף.

ד"א עם ה1000 שקל האלה היתה יכלו לקנות כל סוג של קירור בעולם לכרטיס, כזה שיורד מתחת ל0 אפילו :lol:

פורסם

אז קניתי אינטל כי גם ככה הקניה הבאה שלי זה שיצא ה R520 שזה מרחק של כמה חודשים...

אם אתה באמת מתכוון לקנות את הכרטיס עם הR520 בדיוק שהוא יצא אז אני לא יודע מה להגיד לך, תפסיק לזרוק כסף, יש לך את אחד הכרטיסים הטובים ביותר שיש, שקנית בכמעט 5K, ואתה מתכנן להחליף אותו?!

מה אני אגיד לך, כנראה שמה שאומרים לך פה לא משפיע עליך :/

פורסם

עצוב מאוד שאנשים בכלל מגיבים לחסר מוח הזה.

מעניין אותי איך יסתדר הילד בצבא או לאחר שההורים יפסיקו לממן אותו.

אני אוהב אנשים שחיים בחלום קסום כזה אבל הבעייה היא שפושטים את הרגל או משהוא קורה ואז מתעוררים למציאות עגומה ורעה.

ואני בד"כ בחור אופטימי :)

פורסם

אני רוצה שתשימו לב לתגובה הראשונה בת'רד:

הי :)

בכרטיס מסך שלי (Albatron GF6600GT) יש אפשרויות כאלו באנטי-אליאסינג: 2X, 2XQ, 4X, 8XS.

האם יש דרך להוסיף עוד אפשרויות כמו 4XQ או 6X, או שאלו האפשרויות היחידות שהכרטיס תומך בהן? אלוי צריך להתקין דרייברים שונים מאלה שבאתר nVidia?

תודה.

עכשיו שימו לב לתגובה האחרונה בת'רד(התגובות האלו החלו עוד מהעמוד הראשון):

אני אוהב אנשים שחיים בחלום קסום כזה אבל הבעייה היא שפושטים את הרגל או משהוא קורה ואז מתעוררים למציאות עגומה ורעה.

תראו איך שיניתם את נושא הדיון מההתחלה , למה הייתם בכלל צריכים להגיב מההתחלה למה שהוא אמר?

הדיון הזה סתם נגרר לויכוחים מיותרים שעיקרם הוא ספאם טהור.

אם יש לכם שכל , אתם לא תגיבו יותר בדיון הזה(אלא אם כן זה קשור לשאלה של פותח הת'רד) אז מספיק עם הספאם!

פורסם

אנחנו לא נגיב אם תתנו למוסרי את הבאן שהוא מבקש כל כך הרבה זמן.

והדיון הגיע לנושא הזה בגלל שמוסר נדחף עם תגובה חסרת ביסוס שיכולה להטעות, ומן הסתם יש צורך לתקן אותה.

(אני ממשיך את הספאם בגלל שאם לא תעשו משהוא ממילא עוד דיונים יתמלא בספם, אז עדיף לגמור את זה פה.)

פורסם
אנחנו לא נגיב אם תתנו למוסרי את הבאן שהוא מבקש כל כך הרבה זמן.

מה אתה נותן כאן תנאים או משהו כזה?! אתה לא אמור להתעסק למי צריך לתת באן ולמי לא.

והדיון הגיע לנושא הזה בגלל שמוסר נדחף עם תגובה חסרת ביסוס שיכולה להטעות, ומן הסתם יש צורך לתקן אותה.

לתקן אותה מה?...ותיקון כזה לוקח 4 דפים? , כל התגובות כאן היו: "לך תמצא על מה לבזבז את הכסף שלך" , "לא שווה לקנות אסוס" וכד' , תאמין לי שתגובה אחת הייתה מספיקה.

אני ממשיך את הספאם בגלל שאם לא תעשו משהוא ממילא עוד דיונים יתמלא בספם, אז עדיף לגמור את זה פה.

זה המשפט הכי מטומטם ששמעתי מזה זמן רב ,

מצד אחד אתה אומר שאתה ממשיך עם הספאם ומצד שני אתה מתלונן שהדיונים מתמלאים בספאם.

את עבודת הניהול תשאיר לצוות , אתה תדאג שלא תפיץ ספאם ואנחנו(המודרים)נדאג לענייני המשמעת והסדר בפורום.

תסמוך עליי שאנחנו כן עושים "משהו"(ולצורך העניין - הוא קיבל באן)

פורסם
:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם

מה אתה רציני? מה לא היה מובן בתגובה שלי?

אני רוצה שתשימו לב לתגובה הראשונה בת'רד:

הי :)

בכרטיס מסך שלי (Albatron GF6600GT) יש אפשרויות כאלו באנטי-אליאסינג: 2X, 2XQ, 4X, 8XS.

האם יש דרך להוסיף עוד אפשרויות כמו 4XQ או 6X, או שאלו האפשרויות היחידות שהכרטיס תומך בהן? אלוי צריך להתקין דרייברים שונים מאלה שבאתר nVidia?

תודה.

עכשיו שימו לב לתגובה האחרונה בת'רד(התגובות האלו החלו עוד מהעמוד הראשון):

תראו איך שיניתם את נושא הדיון מההתחלה , למה הייתם בכלל צריכים להגיב מההתחלה למה שהוא אמר?

הדיון הזה סתם נגרר לויכוחים מיותרים שעיקרם הוא ספאם טהור.

אם יש לכם שכל , אתם לא תגיבו יותר בדיון הזה(אלא אם כן זה קשור לשאלה של פותח הת'רד) אז מספיק עם הספאם!

אם לא הבנת את התגובה שלי , אז יש לך בעיה רצינית.

פורסם

התכוונתי על הבאן 8)

פורסם

לא התכוונתי אלייך , התכוונתי לTommyW , אבל הוא מחק את התגובה שלו ::)

פורסם

הא :smile1:

פורסם

לא התכוונתי אלייך , התכוונתי לTommyW , אבל הוא מחק את התגובה שלו ::)

בסדר הבנתי אז מחקתי :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים