עבור לתוכן

GeForce 6600GT Antialiasing

Featured Replies

פורסם

חחח וואלה חח גם אני טחון יש כסף אבל למה לבזבז כל כך הרבה על חומרה?? אני יקנה טלויזיה 29 אינץ שתספיק לי לחדר

יש לי מערכת חלקים טובה אם מגבר\רסיבר של אונקייו TX-82 אם שני רמקולים של JBL שתומכירם THX ועוד אקולזייר של ROTEL ודיוידי שמחובר עליו ומשמש גם

כדיוידי וגם כקומפקט דיסק וזה בהחלט מספיק לא צריך מערכת 5.1

בהחלט בהחלט לא צריך X800XTPE ועוד של ASUS אני יכול להיסתפק באטיזה 6800NU או PRO VIVO או GT במחיר זול יותר  :P

אוזניות יש לי זלמן 5.1 שמספיקות לי וגם אוזניות KOSS למוזיקה

אודיגי 2 ZS מספיק לי בהחלט לא צריך פלטינום או פלטינום פרו חח  :lol: למה סתם לבזבז עוד כסף הרי איכות הצליל אותה איכות בדיוק אז מה אני יבזבז עוד רק בגלל הראק הזה  :silly::bash::s07:

טחון טחון, אבל לא יודע לכתוב עברית...יופי.

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא פשוט כתבתי מהר ולא שמתי לב לשגיאות חח :s07::pissed: :pissed:

וישר שלחתי בלי לבדוק שוב שכתבתי בלי שגיאות ואני לא טחון

פורסם
  • מחבר

חחח לאיזה דברים הדיון הזה הגיע... :lol:

פורסם

אוזניות יש לי זלמן 5.1 שמספיקות לי וגם אוזניות KOSS למוזיקה

הזה  :silly::bash::s07:

אהה ראיתי את האוזניות האילו וגם חשקה נפשי איך הם שאתה מגביר וליום אחו' הם לא מקרטעות??? (יש לי דיגיטל שעושים אותך חירש בחיים לא מקרטעות גם אם מגביר פוווול מהאודיג'י שום קירטוע 105 דציבלים נקי)....... יש קירטועים ב 5.1 של זלמן?

פורסם

אני גם לא מבין מה הקטע של האנשים פה כולה אמרתי את דעתי שזה סתם כרטיס ה6600  לדעתי אם כבר כרטיס מסך אז עד הסוף X800\6800 <--- GT\ULT\XT\XTPE

פורסם

מוסרי,

לא כולם נולדו עם כפית של זהב בפה. יש גם כאלה שנולדו עם כפית של זהב בפה שלמרות זאת יש להם ערך לכסף. האמת שלרוב האנשים הכרטיס שלך הוא קנייה גרועה מאוד שכן רוב האנשים לא ישימו לב להבדל בין 1200X1600 ל 1024X780 ובין AA X4 ל AAX5000 ובין 40FPS ל 110.

כדי לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס שלך צריך מעבד מאוד חזק (לא כמו שלך) ומסך 19" איכותי והכי חשוב להיות מסוגל בכלל לראות את ההבדל ולהנות ממנו.

אני מבין אם בן אדם שמבין מה קורה על המסך שלו ושם לב לניואנסים הקטנים קונה X800XT PE, אבל אחד כמוך שלא מבין אפילו שהוא סתם שילם כסף בשביל שם? אני מאמין שאם אחליף לך בלילה את הכרטיס ל 6600GT בכלל לא תשים לב.

פורסם

מוסרי,

לא כולם נולדו עם כפית של זהב בפה. יש גם כאלה שנולדו עם כפית של זהב בפה שלמרות זאת יש להם ערך לכסף. האמת שלרוב האנשים הכרטיס שלך הוא קנייה גרועה מאוד שכן רוב האנשים לא ישימו לב להבדל בין 1200X1600 ל 1024X780 ובין AA X4 ל AAX5000 ובין 40FPS ל 110.

כדי לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס שלך צריך מעבד מאוד חזק (לא כמו שלך) ומסך 19" איכותי והכי חשוב להיות מסוגל בכלל לראות את ההבדל ולהנות ממנו.

אני מבין אם בן אדם שמבין מה קורה על המסך שלו ושם לב לניואנסים הקטנים קונה X800XT PE, אבל אחד כמוך שלא מבין אפילו שהוא סתם שילם כסף בשביל שם? אני מאמין שאם אחליף לך בלילה את הכרטיס ל 6600GT בכלל לא תשים לב.

מאיפה אתה יודע שאני לא מבין רואים שאתה סתם מדבר באויר...והמסך שלי 19" איכותי לא סתם קניתי CRT ולא LCD ....

פורסם

מאיפה אתה יודע שאני לא מבין רואים שאתה סתם מדבר באויר...והמסך שלי 19" איכותי לא סתם קניתי CRT ולא LCD ....

אם אתה אומר לאנשים ש 6600GT זה חרה, ואם אתה משלם הרבה יותר בשביל לקבל את השם אסוס על הכרטיס שלך כשיש שמות שלא פחות טובים מאסוס שעולים משמעותית פחות, ואם יש לך כרטיס כזה בלי מעבד שיתמוך בו, ואם אתה קונה את הכי יקר מהכי יקר וחושב שבגלל ששילמת הרבה יותר כסף באמת קיבלת את ה BEST אז אני מבין שאתה לא מבין. סתם דוגמה, היית קונה כרטיס ב 1000 שקל פחות, עם אותם ביצועים, וב1000 שקל האלה קונה מעבד הרבה יותר חזק.

ואם אתה זורק דברים כאלה :

לדעתי אם כבר כרטיס מסך אז עד הסוף X800\6800 <--- GT\ULT\XT\XTPE

אז אני מבין שנולדת עם כפית זהב בפה ושאין לך ערך לכסף, כי אתה לא מבין את ההבדל בין 1180 ש"ח ל 3100 ש"ח.

דרך אגב, זה בסדר שנולדת עם כפית זהב בפה, וזו זכותך לעשות מה שבא לך עם הכסף שלך, וסבבה שאתה נהנה ממנו. אבל, מהעמדה שלך לתת עצות לאחרים שלא נולדו עם כפית זהב בפה, ולקטול אותם על הכרטיס מסך שהם קנו או יכולים להרשות לעצמם, זה קצת חצוף. במיוחד לאור העובדה שממה שרשמתי למעלה אינך ממש מבין.

פורסם

סתם כרטיס מעפן...

תמשיך להתבאס על הבזבוז כסף שלך חחחחחחחחח

פורסם

אם אתה אומר לאנשים ש 6600GT זה חרה, ואם אתה משלם הרבה יותר בשביל לקבל את השם אסוס על הכרטיס שלך כשיש שמות שלא פחות טובים מאסוס שעולים משמעותית פחות, ואם יש לך כרטיס כזה בלי מעבד שיתמוך בו, ואם אתה קונה את הכי יקר מהכי יקר וחושב שבגלל ששילמת הרבה יותר כסף באמת קיבלת את ה BEST אז אני מבין שאתה לא מבין. סתם דוגמה, היית קונה כרטיס ב 1000 שקל פחות, עם אותם ביצועים, וב1000 שקל האלה קונה מעבד הרבה יותר חזק.

ואם אתה זורק דברים כאלה :

אז אני מבין שנולדת עם כפית זהב בפה ושאין לך ערך לכסף, כי אתה לא מבין את ההבדל בין 1180 ש"ח ל 3100 ש"ח.

דרך אגב, זה בסדר שנולדת עם כפית זהב בפה, וזו זכותך לעשות מה שבא לך עם הכסף שלך, וסבבה שאתה נהנה ממנו. אבל, מהעמדה שלך לתת עצות לאחרים שלא נולדו עם כפית זהב בפה, ולקטול אותם על הכרטיס מסך שהם קנו או יכולים להרשות לעצמם, זה קצת חצוף. במיוחד לאור העובדה שממה שרשמתי למעלה אינך ממש מבין.

אההה מה אתה מכניס לי מילים לפה אמרתי סתם כרטיס...לא אמרתי חרא ולא כלום...ובקשר למעבד למה אתה מדבר באויר שקניתי לא היו לוחות AMD שתומכות ב DDR2 & PCI-E ...אז קניתי אינטל כי גם ככה הקניה הבאה שלי זה שיצא ה R520 שזה מרחק של כמה חודשים...

פורסם

מדהים כמה אנשים טפשים לגבי איפה לשים את הכסף שלהם.

פורסם

מעניין למה לטלויזיה אתם לא אומרים למה טושיבה אם אפשר של גרונדיג בחצי מחיר...???

פורסם

כי טושיבה איכותית ושווה כל שקל. שילמת בשביל מה שאתה מקבל.

עריכה:

אההה מה אתה מכניס לי מילים לפה אמרתי סתם כרטיס...לא אמרתי חרא ולא כלום...ובקשר למעבד למה אתה מדבר באויר שקניתי לא היו לוחות AMD שתומכות ב DDR2 & PCI-E ...אז קניתי אינטל כי גם ככה הקניה הבאה שלי זה שיצא ה R520 שזה מרחק של כמה חודשים...

מה שממחיש שאתה משלם הרבה יותר בשביל לא לקבל כלום. DDR1 נותן ביצועים יותר טובים בהרבה מ DDR2. כנ"ל כשתקנה 850XT. לא תראה הבדל בגרוש. בשביל מה לזרוק כסף. תרום אותו לכל הילדים בקרית שמונה שאין להם מה לאכול.

פורסם

?

מה קשור פה טלויזיות?

פורסם

?

מה קשור פה טלויזיות?

זה העקרון של השם לא הטלויזיה וזאת סתם היתה דוגמה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים