עבור לתוכן

GeForce 6600GT Antialiasing

Featured Replies

פורסם

הי :)

בכרטיס מסך שלי (Albatron GF6600GT) יש אפשרויות כאלו באנטי-אליאסינג: 2X, 2XQ, 4X, 8XS.

האם יש דרך להוסיף עוד אפשרויות כמו 4XQ או 6X, או שאלו האפשרויות היחידות שהכרטיס תומך בהן? אלוי צריך להתקין דרייברים שונים מאלה שבאתר nVidia?

תודה.

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, זה האופציות היחדות שהכרטיס תומך בהם.

פורסם

לא, אי אפשר להוסיף.

לדעתי 4X זה יותר ממספיק, והכרטיס שלך מסוג לזה בכיף.

2XQ זה סתם מעאפן, זה אולי נותן ביצועים טובים יותר, אבל על חשבון איכות הטקסטורות, הן יוצאות מעט מטושטשות.

פורסם
  • מחבר

כן, נראה לי שבסופו של דבר אני אשתמש ב-4X. הכרטיס סוחב אותו בכיף בלי שום בעיה. ה-8XS נראה קצת יותר טוב אבל גם לוקח איזה 25% ביצועים אז נראה לי שבסופו של דבר כדאי יותר את ה-4X.

תודה למי שענה.

פורסם

סתם כרטיס מעפן...

פורסם

סתם כרטיס מעפן...

Ban the fucking fucker!!!!

פורסם

מתי תתנו כבר באן לערס הזה :s07: :s07:

פורסם

give him a ban

פורסם

אחד.... רק אחד אחד..... תנו לו עשר.... :bash:

פורסם

מוסרי לא מוכן לקבל את הרעיון שכרטיס שעולה רבע מהמחיר של הכרטיס שלו (אולי פחות) נותן יותר מחצי מהביצועים :lol:

מוסרי, ASUS דפקו אותך עם המחיר :lol: :lol:

פורסם

מוסרי פנדה דפקו אותך עם המחיר, ראיתי תכרטיס הזה ביותר מ1000 שקל פחות, גם כן 5K לx800xt :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

מוסרי לא מוכן לקבל את הרעיון שכרטיס שעולה רבע מהמחיר של הכרטיס שלו (אולי פחות) נותן יותר מחצי מהביצועים  :lol:

מוסרי, ASUS דפקו אותך עם המחיר  :lol: :lol:

אשכרה.... :smile1:

פורסם

asus=איכות כמו כל החדר זהצד אחד שנמשיך בצד השני...?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תראה זה שאתה טחוווון רצח זה לא אומר שאי אפשר להשיג איכות במחיר זול יותר תקבל את העובדות

פורסם

חחח וואלה חח גם אני טחון יש כסף אבל למה לבזבז כל כך הרבה על חומרה?? אני יקנה טלויזיה 29 אינץ שתספיק לי לחדר

יש לי מערכת חלקים טובה אם מגבר\רסיבר של אונקייו TX-82 אם שני רמקולים של JBL שתומכירם THX ועוד אקולזייר של ROTEL ודיוידי שמחובר עליו ומשמש גם

כדיוידי וגם כקומפקט דיסק וזה בהחלט מספיק לא צריך מערכת 5.1

בהחלט בהחלט לא צריך X800XTPE ועוד של ASUS אני יכול להיסתפק באטיזה 6800NU או PRO VIVO או GT במחיר זול יותר  :P

אוזניות יש לי זלמן 5.1 שמספיקות לי וגם אוזניות KOSS למוזיקה

אודיגי 2 ZS מספיק לי בהחלט לא צריך פלטינום או פלטינום פרו חח :lol: למה סתם לבזבז עוד כסף הרי איכות הצליל אותה איכות בדיוק אז מה אני יבזבז עוד רק בגלל הראק הזה :silly::bash::s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים