פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ניסיתי לצלם כמה פעמים תתמונה למטה יהלדים נימרחים לי איך אני יכול לצלם בלי הקישקושים ניסיתי מכמה זויות וכלום...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ניסיתי לצלם כמה פעמים תתמונה למטה יהלדים נימרחים לי איך אני יכול לצלם בלי הקישקושים ניסיתי מכמה זויות וכלום...כי הלד זוהר...התאורה שלו יותר חזקה מהתאורה של הרקע...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אתה יכול להסתיר את הלד ואז יוכלו לראות את האור שיוצא מהלד ולא איך הוא מוציא...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר ד.א זו תמונה יפה מאוד! תכלס יצא יפה...אבל אם אני רוצה בלי היפה הזה...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים נסה לצלם עם פלאש חלש יותר. אם הייתי יודע להסביר למה זה קורה אז אולי היה לי רעיון יותר טוב.צילמתי לדים בחיים שלי, לא זכורה לי תופעה כזו.זה נראה כאילו הלד מאיר עשן בתמונה ובגלל זה המריחות. אולי חשיפה לא נכונה של המצלמה.בכל מקרה, תתחיל לבדוק עם פלאש חלש יותר, אם לא עוזר נסה לשחק עם החשיפה ואם לא אז מהירות צמצם (אני מקווה שיש לך שליטה על לפחות חלק מהאופציות האלה במצלמה).
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר זמן החשיפה שלך הוא 1 שנייה, תקטין אותו...מזה זמן חשיפה אני לא הכי מקצועי בעניין...תוכל להסביר?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים במצלמה שלך ישנו תריס, שתפקידו הוא לחשוף את האוביקט שאתה מצלם, בתמונה שצילמת זמן החשיפה של התריס ערך שניה, ולכן הלד יצא ככה. בשביל למנוע את זה תקטין את זמן החשיפה שלך כלומר את מהירות התריס.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים או שתשנה ידנית למצב צילום מהיר זה אמור להספיק (תמונה של איש רץ בבורר)........ ואגב. COOOOOOOOOL
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר עשיתי מה שאמרתם והינה התוצאות ניסיתי כל מה שאמרתם יש זוייות שטוב אבל מטושטש ויש זויות שחד אבל יש את התופעה דרך אגב גם את המיקלדת לא היצלחתי לצלם צילמתי 7 תמונות וכולם אותו דבר...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר זאת המצלמה http://www.cameracenter.co.il/product.php?item=181&cat=7&ref=zap למי שמיכיר או שיש אותה על מה אני לוחץ כדיי להנמיך את הפלאש? הינה התמונה ש המיקלדת צילמתי 7 פעמים וכל התמונות יצאו ככה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר איזו מקלדת זאת ?GENIUS אחי אחלה מיקלדת ממליץ לך אחי...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.