עבור לתוכן

אם יש לי צורב DVD, כדאי לי לקנות נגן DVD תומך DIVX?

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה, בכל מקרה:

הכי טוב, אם אתה רוצה לנגן סרטים שיש לך במחשב בפורמט DIVX/XVID זה לקנות נגן DVD עם תמיכה ב DIVX (אבל שיהיה איכותי, לא סתם), לנגנים יש היום גם תמיכה בקריאת כתוביות אפילו בעברית מקבצי TEXT....

אם אתה צורב את ה AVI על מדית DVD, אתה יכול לצרוב כמה ולבחור בנגן איזה לנגן, האיכות מן הסתם לא קשורה למדיה אלה לפורמט ומכיוון שאתה צורב את מה שיש לך ישירות כ DATA DVD זה לא משנה כלום....

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאני יכול גם לעשות לסרטים DECODE ולצרוב אותם כסרטי DVD על מדית DVD-R, ואז אפשר לנגן אותם גם בנגן שלא תומך ב-DIVX, ולקנות נגן יותר זול, אז שווה לי להשקיע עוד כסף ולקנות נגן שתומך ב-DIVX, או לקנות נגן רגיל ולצרוב את הסרטים כ-DVD?

פורסם

התכוונתי שאני יכול גם לעשות לסרטים DECODE ולצרוב אותם כסרטי DVD על מדית DVD-R, ואז אפשר לנגן אותם גם בנגן שלא תומך ב-DIVX, ולקנות נגן יותר זול, אז שווה לי להשקיע עוד כסף ולקנות נגן שתומך ב-DIVX, או לקנות נגן רגיל ולצרוב את הסרטים כ-DVD?

לי זה נראה יותר מדי כאב ראש להמיר וכו'.. מה גם תוכל לשים אז רק סרט אחד או שתיים ב DVD-R אחד (אם אתה ממיר), וכמובן שהמרה נוספת תמיד פוגעת באיכות, ויש הרבה פרמטרים להתעסק איתם...

כשאתה צורב את זה כקובץ AVI, אתה שומר על האיכות המקורית ויכול לצורב 6.5 דיסקים רגילים (סרטים) על מדיה אחת (ואם זה נגן ממש טוב, יש לך גם אפשרות לכתוביות).

לפי דעתי שווה את התוספת בהחלט...

פורסם

יש פתרון הרבה יותר פשוט וזול לאורך זמן,

קנה כרטיס מסך טוב, ותתחבר לטלוויזיה, כך לא תהיה תלוי בפורמטים החדשים שיוצאים חדשות לבקרים.

עלה והצלח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים