פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך אמור לפעול גורם לכךזה לא וירוס ככה זה אמור להיות,לא יכול לגשת לקבצים האלה כי הם בשימוש ,על ידי מערכת ההפעלה ליתר דיוקכשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\כמו מה?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר בע, לפני כמה שניות סגרתי אותם. בכל מקרה, הקובץ הזה לא נסגר ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על "סיים תהליך"[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים יש לך כרטיס טלויזיה של lifeview נכון? זה שייך לדרייבר שלו ליתר דיוק קשור לתמיכה בשלטבשביל מה קישקשתה על כל הפרוססים האחרים מה אתה כבר מסתיר שם ? זהב ???בע, לפני כמה שניות סגרתי אותםאם תעשה לוג אם hijackthis אני אוכל לראות אם יש לך איזהשהו ספיוור/טרויאן וכמובן להגיד גם איך להסיר
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים חחחחחח הוא קישקש בשתי התמונות את שם היוזר שלו רק מה.. אם מסתכלים טוב רואים שזה Administrator :lol:
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר בע, לא יפה :-[ היה לי משעמם אז חירבשתי :-[ בכל מקרה הנה עוד תמונה עם כל התהליכים, גם פה היה לי משעמם אז עם הצייר חתכתי רק את התהליכים שצריך וסידרתי אותם ;D ובקשר לתוכנה עוד דקה אני אסרוק עריכה: סרקתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.